CaptainChris
V.I.P.-Class-Member
- Περιοχή
- Thessaloniki, Greece, EU
- Website
- www.captain-chris.com
- Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
- BAW
- Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
- LGTS
2 μηνες εχει που ξεκινησε η νεα Ολυμπιακη και ειπα να την δοκιμασω!
NOV 28, OA901, SKG 0700-0750 ATH, 320 OAP, Y Class
Check-in online δεν υπηρχε δυνατοτητα παρα μονο στην πτηση της επιστροφης.
Θεση 21Α, καθησματα απο δερματινη, Γκρι με μπλε ραφες, πρεπει να ειναι τα standard της ΟΑ,
ειναι παρομοια με της φωτογραφιες απο διαφορα εντυπα της εταιριας.
Η ανεση ειναι μετρια και οριακη για μενα που εχω υψως 1.85μ.
Οι αεροσυνοδοι 4 νεαρες η μια ****, τρελο μωρο, οι αλλες 3 **...
Ο Κυβερνητης Γερμανικης καταγωγης μας μιλησε 3 φορες στα Αγγλικα, με Γερμανικη προφορα.
Push back εγινε στης 0730 μιας και η πρωινη ομιχλη σκεπασε το Μακεδονια, παλι!
Απογειωση απο τον 16. Το service ειχε καραμελα στην αρχη, αναψυκτηκα, καφες και
μπισκοτακια 7days στη συνεχεια που ειταν υπεροχα οπως και ο χυμος πορτοκαλι που ειναι
ο φρεσκος της Δελτα. Προσγειωση εγινε στον 3R πολυ απαλα, Γερμανος πιλοτος, τελειος!
Στο stand ειμασταν στης 0820. Ο κυβερνητης μας αποχαιρετουσε προσοπικα στην εξοδο.
Ειχα 10 χρονια να πεταξω με την Ολυμπιακη και πρεπει να πω οτι ετσι επρεπε να ειταν παντα.
Ναι μου θημησε και εμενα Aegean το ολο service αλλα αυτο ειναι πολυ καλο σε συγκρηση με το πριν.
Βαθμος 8/10
NOV28, OA916, ATH 2100-2155 SKG,319 OAJ, Y Class
Check-in ειχα κανει το πρoηγουμενο βραδυ απο το σπιτι.
Θεση 4Α, καθησματα μπλε υφασματηνα και "κοντα"!
Πρεπει να ειναι ενα απο τα δυο που θα επερνε η Mexicana αλλα δεν πηρε,
βγαλανε τα Business Class καθησματα που ειχαν στης φωτογραφιες οταν ηρθαν τα αεροσκαφοι
και βαλανε ιδια με τα υπολοιπα στης πισω σειρες, μονο που ειναι κοντα, το κεφαλη μου ειταν πανω απο το
προσκεφαλο και γενικα το καθησμα ειταν πολυ χαμηλης ποιοτητας σαν ψευτικο.
Seat pitch ιδιο με την πρωινη πτηση.
Ο Κυβερνητης εδω ειταν μαλλον Ιταλος, ο κος Rossi, δεν μας μιλησε καθολου, μονο ο
συγκυβερνητης κος Χριστακος μας μιλησε μια φορα στη μεση της πτησης σε Ελληνικα και σε αθλια Αγγλικα.
Οι Αεροσυνοδοι ειταν 3 κουκλες **** και ενα μωρο πολυ μωρο σαν ψευτικο, η κυρια που εκανε της
ανακοινωσεις πρεπει να ειταν απο την παλαια Ολυμπιακη μιας και μας καλοσωρισε στην πτηση 916 των
Ολυμπιακων Αερογραμμων που πραγματοπιοιται απο την Ολυμπικ Ερ του Ομιλου Μαρφιν Ινβεστμεντ Γκρουπ!
Τα Αγγλικα της συγκεκριμενης κυριας ειταν αθλια, κακος την αφηνουν να κανει της εκφωνησης.
Η πτηση εγινε ακριβως στης αναφερομενες ωρες, στο λεπτο.
Αναχωρηση απο τον 3L και αφιξη στον 16 μετα απο ενα τουρ πανω απο την νυχτερινη Θεσσαλονικη.
Απο Service ειχαμε της καραμελιτσες, αναψυκτηκα, μπισκοτο η σαντουιτς επιλογη που δεν υπηρχε το πρωι.
Πηρα το σαντουιτς, που ειταν παγομενο, με γεμηση κρεμας τυριου και δυο φετες Γαλοπουλας, πολυ μετριο.
Βαθμος 7/10
Υ.Γ. Στον Βενιζελο ειδα τα παρκαρισμενα αεροπλανα της παλαιας Ολυμπιακης μαζι με ενα 747-200 της Elite και τα δυο 320 της HellasJet,
καλα αυτοι τι κανουν τωρα, περιμενουν να τελειωση ο χειμονας για να κανουν κανενα charter?
Ειδα επισης και τα 320 της Aegean αφιερωμα στο Μουσειο της Ακροπολης πολυ ωραια κινηση!
Υ.Γ. Συγνωμη για την αθλια ορθογραφια μου!
NOV 28, OA901, SKG 0700-0750 ATH, 320 OAP, Y Class
Check-in online δεν υπηρχε δυνατοτητα παρα μονο στην πτηση της επιστροφης.
Θεση 21Α, καθησματα απο δερματινη, Γκρι με μπλε ραφες, πρεπει να ειναι τα standard της ΟΑ,
ειναι παρομοια με της φωτογραφιες απο διαφορα εντυπα της εταιριας.
Η ανεση ειναι μετρια και οριακη για μενα που εχω υψως 1.85μ.
Οι αεροσυνοδοι 4 νεαρες η μια ****, τρελο μωρο, οι αλλες 3 **...
Ο Κυβερνητης Γερμανικης καταγωγης μας μιλησε 3 φορες στα Αγγλικα, με Γερμανικη προφορα.
Push back εγινε στης 0730 μιας και η πρωινη ομιχλη σκεπασε το Μακεδονια, παλι!
Απογειωση απο τον 16. Το service ειχε καραμελα στην αρχη, αναψυκτηκα, καφες και
μπισκοτακια 7days στη συνεχεια που ειταν υπεροχα οπως και ο χυμος πορτοκαλι που ειναι
ο φρεσκος της Δελτα. Προσγειωση εγινε στον 3R πολυ απαλα, Γερμανος πιλοτος, τελειος!
Στο stand ειμασταν στης 0820. Ο κυβερνητης μας αποχαιρετουσε προσοπικα στην εξοδο.
Ειχα 10 χρονια να πεταξω με την Ολυμπιακη και πρεπει να πω οτι ετσι επρεπε να ειταν παντα.
Ναι μου θημησε και εμενα Aegean το ολο service αλλα αυτο ειναι πολυ καλο σε συγκρηση με το πριν.
Βαθμος 8/10
NOV28, OA916, ATH 2100-2155 SKG,319 OAJ, Y Class
Check-in ειχα κανει το πρoηγουμενο βραδυ απο το σπιτι.
Θεση 4Α, καθησματα μπλε υφασματηνα και "κοντα"!
Πρεπει να ειναι ενα απο τα δυο που θα επερνε η Mexicana αλλα δεν πηρε,
βγαλανε τα Business Class καθησματα που ειχαν στης φωτογραφιες οταν ηρθαν τα αεροσκαφοι
και βαλανε ιδια με τα υπολοιπα στης πισω σειρες, μονο που ειναι κοντα, το κεφαλη μου ειταν πανω απο το
προσκεφαλο και γενικα το καθησμα ειταν πολυ χαμηλης ποιοτητας σαν ψευτικο.
Seat pitch ιδιο με την πρωινη πτηση.
Ο Κυβερνητης εδω ειταν μαλλον Ιταλος, ο κος Rossi, δεν μας μιλησε καθολου, μονο ο
συγκυβερνητης κος Χριστακος μας μιλησε μια φορα στη μεση της πτησης σε Ελληνικα και σε αθλια Αγγλικα.
Οι Αεροσυνοδοι ειταν 3 κουκλες **** και ενα μωρο πολυ μωρο σαν ψευτικο, η κυρια που εκανε της
ανακοινωσεις πρεπει να ειταν απο την παλαια Ολυμπιακη μιας και μας καλοσωρισε στην πτηση 916 των
Ολυμπιακων Αερογραμμων που πραγματοπιοιται απο την Ολυμπικ Ερ του Ομιλου Μαρφιν Ινβεστμεντ Γκρουπ!
Τα Αγγλικα της συγκεκριμενης κυριας ειταν αθλια, κακος την αφηνουν να κανει της εκφωνησης.
Η πτηση εγινε ακριβως στης αναφερομενες ωρες, στο λεπτο.
Αναχωρηση απο τον 3L και αφιξη στον 16 μετα απο ενα τουρ πανω απο την νυχτερινη Θεσσαλονικη.
Απο Service ειχαμε της καραμελιτσες, αναψυκτηκα, μπισκοτο η σαντουιτς επιλογη που δεν υπηρχε το πρωι.
Πηρα το σαντουιτς, που ειταν παγομενο, με γεμηση κρεμας τυριου και δυο φετες Γαλοπουλας, πολυ μετριο.
Βαθμος 7/10
Υ.Γ. Στον Βενιζελο ειδα τα παρκαρισμενα αεροπλανα της παλαιας Ολυμπιακης μαζι με ενα 747-200 της Elite και τα δυο 320 της HellasJet,
καλα αυτοι τι κανουν τωρα, περιμενουν να τελειωση ο χειμονας για να κανουν κανενα charter?
Ειδα επισης και τα 320 της Aegean αφιερωμα στο Μουσειο της Ακροπολης πολυ ωραια κινηση!
Υ.Γ. Συγνωμη για την αθλια ορθογραφια μου!