Olympic leased aircraft 2009

• Thread starter Thread starter jerry
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Πρωτη φορα το ακουω...
Easy?? :shock:

Μήπως εννοεί το G-ZAZP της Titan και μπερδεύτηκε και νόμιζε οτι ήταν Easy;
Για πες μέρω και πτήση και θα σου πω ακριβώς..

Εστω και ενας ασχετος δεν μπορει να μπερδεψει το μαυρο της μιας με το πορτοκαλι της αλλης.. Μπας και ηταν σκαφος της Titan και σε dry lease απο την Easyjet? Λεμε τωρα.. Γιατι οι Αγγλοι ειναι γνωστοι για τις αλλαξοκωλιες τους.. 8-)

Εγώ εξακολουθώ να απορώ γιατί η διοίκηση αποφάσισε φέτος να προβεί σε τόσες πολλές μισθώσεις, αντί να εφαρμόσει την κλασική και δοκιμασμένη μέθοδο των ακυρώσεων ή συγχωνεύσεων των προηγουμένων καλοκαιριών. Κι ούτε ένα Holaδικο...

Είχα και εγω την ίδια απορία και μπορώ να σκεφτώ 2 σενάρια.
1) Ο απλός κόσμος πιστεύει οτι η Ολυμπιακή πλέον έχει πουληθεί και υπεύθυνη για κάθε τι γίνετε είναι η MIG και έτσι να είναι σαν μια συμφωνία με το κράτος να αποφευχθούν περιστατικά με νοικιάρικα παλιά και "επικίνδυνα" τα οποία μπορεί να πλήξουν το νέο image που θέλει να φτιάξει η MIG.

2) Τόσα χρήματα έχουν δαπανηθεί τόσα χρόνια αν φάνε λίγα παραπάνω με κάτι καλύτερο αφου και η εταιρεία θα οδηγηθεί σε εκκαθάριση απο τον Σεπτέμβριο. Αυτό βέβαια μπορεί να συνδυαστεί και με το πρώτο σενάριο.

Εγω παντως επιμενω κυριως εδω...

NFEEFE":krpysdt7 said:
Εννοειται οτι θα φτασουν, γιατι δωθηκε εντολη οτι για καθε αεροπλανο γινεται αναφορα για τεχνικα θα αποχωρει απο το στολο(τυπικα)και στη θεση του θα γινεται wet lease ξενης εταιριας...(Για τα ΑΤR και τα Dash δεν ισχυει αυτο)

Και φυσικα θα πρεπει να αντιμετοπιστουν και οι "ασθενειες" των πιλωτων για τους οποιους δεν εχει υπογραφει ακομα καμια ρυθμιση και προχωρουν σταδιακα σε λευκη απεργεια.

Ασε που ειναι και μια πολυ καλη ευκαιρια για μιζες οπως ειπε και ο thanosp

GP707":2ofx92ro said:
Φίλος μου που πέταξε ΑΤΗ-SKG-ATH με ΟΑ μου είπε ότι στην επιστροφή πέταξαν με αεροσκάφος της EasyJet. Ξέρει κανείς κάτι?

Την περίπτωση να μπέρδεψε το Hellas Jet με το Easy Jet την έψαξες? :oops:

Σήμερα πετάει για ΟΑ και το YLLCD (της SmartLynx, τέως LatCharter).

jerry":2hd87x8y said:
Σήμερα πετάει για ΟΑ και το YLLCD (της SmartLynx, τέως LatCharter).

Καλημερα, το οποιο πιθανοτατα το εφερε η HEJ για να καλυψει το κιλο που ειναι στο εδαφος.

Οπως τα λέει ο runner είναι. Ηρθε στις 11:30 σαν HEJ550P προφανώς για να καλύψει το SX-BVK που έχει πρόβλημα..