Olympic leased aircraft 2008

• Thread starter Thread starter docORL
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Η νέα διοίκηση έχει δηλώσει ότι τα χολάδικα μας τελείωσαν και θα στραφεί στην λύση του dry lease. Τώρα τι θα γίνει..., η νέα σεζόν δεν είναι μακριά και δεν ακούγεται τίποτα παρά φήμες

Το δρομολόγιο ΑTH-GVA-ATH που το εκτελούσαν συνήθως 737-300 της Hola,τι α/φος θα το εκτελεί;

xristos":18ia4qj5 said:
ToSofoPaidi":18ia4qj5 said:
και άλλα α/φ της Hola

Ένα έχει μείνει μόνο. Το EC-KHI.

Το EC-JTV πάντως εγώ το είδα σήμερα στον Βενιζέλο κάπου κοντά στο Β37 και έχω την εντύπωση οτι μετά από 3-4 ώρες ήταν ένα stand πιο δίπλα (οχι απόλυτα σίγουρος για το τελευταίο γιατί πέρναγα γρήγορα κ δεν πρόσεξα)

Ναι ακόμα στον Βενιζέλο βρίσκονται για την ώρα και τα δύο αλλά έχουν αποχωρήσει από το στόλο.

xristos":1ncsuxz2 said:
Ναι ακόμα στον Βενιζέλο βρίσκονται για την ώρα και τα δύο αλλά έχουν αποχωρήσει από το στόλο.

Και γιατί το έχουν (το JTV τουλάχιστον) σε parking stand και όχι κάπου έξω απο το υπόστεγο ή κάπου αλλού; Είχα μέρες να πάω στον Βενιζέλο αλλά μου είχε μείνει η εντύπωση οτι δεν ήταν εκεί το JTV πριν τις γιορτές.. Ας μας πουν οι μέσα αν είναι όντως αραγμένο εκεί για καιρό ή αν πήγε πρόσφατα σε αυτό το stand..

Δηλαδή, ουσιαστικά το leasing και των τελευταίων Hola τελείωσε 31/12/07? Πάει κι αυτό το μεγαλειώδες κεφάλαιο των ΟΑ... :oops:
Επειδή ίσως έχω χάσει κάποιο επεισόδιο, το EC-JQX έχει τελειώσει κι αυτό; Από πότε?

Το ίδιο με τα άλλα.. Το έχω να πετάει μέχρι και 29/12 οπότε λογικά και αυτό μας τελείωσε με το που μπήκε το 2008.
Το JTV έγινε tow σήμερα το μεσημέρι από το B37 που ήταν, στο υπόστεγο της ΟΑ

Η σύμβαση ενοικίασης του EC-JQX έληξε στις 31.12.2007

GP707":k6aow9sm said:
Δηλαδή, ουσιαστικά το leasing και των τελευταίων Hola τελείωσε 31/12/07? Πάει κι αυτό το μεγαλειώδες κεφάλαιο των ΟΑ... :oops:

Μα όχι, όπως είπα και μερικά posts πιο πάνω το EC-KHI πετάει ακόμα, μιας και το συμβόλαιο του λήγει 06.2008.