Olympic B717

• Thread starter Thread starter john
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Eχμ....να σας θυμίσω οτι τα 717 είναι ΕΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΑ (για 4 χρόνια)και όχι αγορασμένα. Άν θέλουν οι ΟΑ να τα κρατήσουν (κάτι που εύχομαι), θα πρέπει πρώτα να συνεννοηθούν με την Bavaria Leasing, δέν είναι τόσο απλό!

seven4seven":2wzvjagj said:
Eχμ....να σας θυμίσω οτι τα 717 είναι ΕΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΑ (για 4 χρόνια)και όχι αγορασμένα.

Τα δύο που είναι από Bavaria είναι ενοικιασμένα για πέντε χρόνια φίλε seven4seven (το άλλο ίσως για 4, δε γνωρίζω).

Και για να απαντήσω στο ερώτημα γιατί οι ΟΑ διώχνουν καινούργιο αεροσκάφη για να φέρουν "παλιά". Το θέμα είναι απλό. Γιατί οι ΟΑ να δίνουν το μήνα π.χ. (τα παρακάτω ποσό είναι εικονικά) 750.000 USD για 3 B717 και όχι 500.000 USD για 3 B735 (και επιπλέον αυτά τα 735 να ταιριάζουν καλύτερα στο στόλο) :?: Είναι μια εξοικονόμηση μεγάλου ποσό χρημάτων για μια εταιρεία η οποία έχει ανάγκη το ΚΑΘΕ EURλεπτό!!!

toylaxiston na noikiasei kanena 737-600-700 h 800 :?:

h na noikiasei kanena 737clasic me anthropina kathismata kai prosegmeno
esoteriko ypotithete oti petame me kali :2: etairia :lol: :lol: kai oxi lowcost etairia :?:

off topic
(oi low cost exoyn pio prosegmena aeroplana) :wink:

Akis":w1ga72gg said:
Τα δύο που είναι από Bavaria είναι ενοικιασμένα για πέντε χρόνια φίλε seven4seven (το άλλο ίσως για 4, δε γνωρίζω).

Xεχε, όχι που θα σε άφηνα έτσι! 8)

Και τα 3 είναι νοικιασμένα απο την Bavaria, για 4 χρόνια + 1 option (για επέκταση του leasing). Προφανώς, αυτή την επέκταση σκέφτονται να την κάνουν.

Πάντως δέν μπορώ να τους καταλάβω... Τη μία τα έχουν και τα 3 grounded γιατι τα βρίσκουν αντιοικονομικά, την άλλη επεκτείνουν την ενοικίαση... Άβυσσος η ψύχή των ΟΑ... :lol: :oops: :?

Τα SX-BOA και BOB είναι από Bavaria (B717-2K9) ενώ το ΒΟC είναι από Pembroke Capital (B717-23S). Αυτά εγώ γνωρίζω και έτσι είναι και στη σελίδα μας τα στοιχεία από τον GP707!

seven4seven":1tydzjnr said:
Και τα 3 είναι νοικιασμένα απο την Bavaria, για 4 χρόνια + 1 option (για επέκταση του leasing). Προφανώς, αυτή την επέκταση σκέφτονται να την κάνουν.

Πόσο καλός ήσουν στα μαθηματικά;;; :wink:

:arrow: SX-BOA ήρθε 09.01.00, άρα στις 09.01.05 κλείνει 5 χρόνια )
:arrow: SX-BOB ήρθε 09.01.00, άρα στις 09.01.05 κλείνει 5 χρόνια
:arrow: SX-BOC ήρθε 28.01.01, άρα στις 28.01.05 κλείνει 4 χρόνια

seven4seven":1tydzjnr said:
Xεχε, όχι που θα σε άφηνα έτσι! 8)

Και μετά από τα παραπάνω τι λες??? :lol: :D

Κατσε ρε συ...εγώ άλλα μαθαίνω! Βέβαια, ίσως είναι πιό έμπιστη πηγή ο GP707 παρά η ίδια η ΟΑ, αλλα για την Bavaria και την Pembroke, διατηρώ μιά επιφύλαξη!

Για τα μαθηματικά...εχμ... έχεις δίκιο, αλλού είχα το μυαλό μου... :oops:

Εξ' άλλου, γερνάμε κιόλας... :cry:
:4:

seven4seven":3as2r388 said:
Κατσε ρε συ...εγώ άλλα μαθαίνω! Βέβαια, ίσως είναι πιό έμπιστη πηγή ο GP707 παρά η ίδια η ΟΑ

:lol: :lol: :lol: Καλοοοοοοο :great:
το BOC ειναι νοικιασμενο απο την PEMBROKE CAPITAL. Σιγουρα.
(ρε συ, μηπως τελικα ειμαι πιο εμπιστη πηγη?) :mrgreen:

Δέν το είπα ειρωνικά! Προφανώς είσαι!
ΓΙΓΑΝΤΑΑΑΑΑ! 8)

(αμάν πιά, μιά φορά πήγα να το πάιξω πληροφορημένος και πέσατε πάνω μου να με φάτε! :P σνίφ, κλάψ, λύγμ)

.....................

Προσωπικά, όσο και εξελιγμένο και καλο αεροπλάνο να είναι το 717, εγώ πάντα ένα DC-9 βλέπω... Τί λετε?

ειναι ενα DC-9. Μην ξεχνας και την επιθεση που "εφαγε" η Boeing οταν αποφασισε να δωσει στο αεροσκαφος την ονομασια "717" αφου ολοι ειπαν οτι δεν σεβαστηκε ουτε την ιδια της την ιστορια δινοντας την ιδια ονομασια με το military 707 (ανεξαρτητως αν δεν εγινε ευρεως γνωστο σαν 717 αλλα σαν KC-135).

Υ.Γ. Σας μερσω τα μεγιστα για τα καλα σας λογια. :wink:

gia na ginoun leasing ta 717 mpikan ypothiki ta atr

kai btw, ta 717 tha meinoun ena xrono akoma minimoum.
oxi gia kapoion allo logo, apla oi OA den exoun alla diathesima aeroskafi, oute kapoio allo periousiako stoixeio pou na anavathmizei tin pistoliptiki tis ikanotita gia na noikiasei kati neo.