Olympic airlines

• Thread starter Thread starter john
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Τις ΟΑ, ΚΟΣΤΑΣ1, την αποφεύγουν πολλοί, όπως είναι αναμενόμενο. Σχεδόν όλοι οι γνωστοί και συγγενείς μου όταν έχουν επιλογή δεν πετάνε με ΟΑ. Κι εγώ μόνο πτήσεις εσωτερικού κάνω με ΟΑ εδώ και πολλά χρόνια. Πάντως την μεθεπόμενη εβδομάδα πετάω ΑΤΗ-LHR με ΟΑ καθ΄οδόν για Βοστώνη, γιατί δεν βρήκα με ΒΑ στο ναύλο που ήθελα. Και επειδή έχω και δυο φίλους μου αμερικανούς μαζί μου, ανησυχώ για να είμαι ειλικρινής για το τι θα βρω.

Το πρόβλημα με τις ΟΑ είναι πως σε κάθε πτήση μπορείς να αντιμετωπίσεις από το καλύτερο ως το χειρότερο. Και αναφέρομαι σε όλους τους τομείς :

αεροπλάνο : ΟΑ/όχι ΟΑ, ιδιόκτητο/μη-ιδιόκτητο κ.ο.κ.
πλήρωμα : φιλικό/όχι-φιλικό
καθυστέρηση : ναι/όχι
και πολλά πολλά άλλα, τα οποία σε κάνουν να δημιουργείς μία ασαφή εικόνα για την κατάσταση της εταιρείας.

Barethika na akouo teties blakies apo merikous.

Aidia iste meriki pedia.Perimenete se kathe pisti na ine ola telia.Na katheste se hrisa Kathismata ktl. :evil: :evil:

Gia miso lepto bre pedia!!!!!
100€ plironete gia mia ptisi!!!Ti perimenete???Na petaksete me B744 i A340???

na skefteste prota tithelete!!!Opios theli na kathete se LUXUS na petai me ales eteria :twisted:

Ego petaksa me tin Aero Llyod.Ine germanikia eteria.Me A321
Ena sas leo mono.Then singrinete me tipota me tin OA

Ego ksana then tha patiso podi mesa stin Aero Llyod.Sketi aidia.
Tetio kalo earoplano,entelos kenourgio ktl.poli ahlies katastasis ke engatastasis!!! :!: :!:

Lete oti thelete,alla i OA ine mia apo tis kaliteres eteries stin europie.Allo ti kanoun ikonomika.San eksipiretisi ke Service mia apo tis kaliteres!!!

8) 8)

El greco eisai teleiws akyros .Den ti8etai 8ema na einai ola teleia se mia pthsh ths OA,apla na yparxei enas mesos oros yphresiwn oso xamhlos kai ana einai aytos..

Deyterh baroufa pou egrapses einai oti h Aero Lloyd den sygkrinetai me thn OA. E logiko den einai???Boroume na sygrinoume Charter me scheduled carrier???Den nomhzw!

Kai telos ztamata me to ethnikistiko parallhrhmna otan prokeitai gia thn OA.Exeis to dikawmma ths apopshs sou ,alla oxi kai na mas les oti h OA einai mia apo tis kalyteres aeroporikes etaireies sths Eurwphs,idiatera sto service!!!!!!!

ΚΟΣΤΑΣ1":1ntekr3w said:
ama ksanapetakso me oa na moy tripisete tin myti(tha petakso sthn epistrofi giati exo plhrosei ta eiitiria :( ntropi toys mia etairia poy thelei na legete kalh den ferete etsi stoys epibates tis akoy ekei na baloyn ena sarabalo poy htan to esoteriko toy ....gam....eno :x mesa sthn bromia eixan ksebapsi ta kathismata htan skismena apo piso ta tasakia loipan kai stin thesi toys htan bromoxarta poy kaneis then skeftike na katharisei
ta mpratsa ksebamena....ntropi exete dei aeroplani poy otan mpeneis mesa apo thn kentriki aristeri porta den exei ntoylapi wc ..kai alla difora tetoia kai exei dipla stin porta kathismata eixe h hola einai apaisio...
to mono poy eyxaristithika eitan to el.venizelos kai to A320 tis cyprus ayto einai ena meseo wraio aeroplano mikrwn kai mesewn apostasewn :P :lol: kai oxi h bromohola tis olympiakis :x

Κατ΄αρχήν,βάλε και κανένα σημείο στίξης, γιατι μας έχουν βγεί τα μάτια.

ΟΚ,πέταξες με τη Hola, ομολογουμένως ένα χάλια 737, αλλα δέν είναι αρκετό για να κρίνεις μια εταιρεία απο ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ πτήση. Εγώ πχ, μεταξύ άλλων, έχω πετάξει με το SX-BKC μετά την ανακάινισή του (και το βάψιμό του στα Ολυμπιακά χρώματα) και το εσωτερικό του έβαζε τα γυαλιά σε πολλές εταιρείες. Πραγματικά. Και με 340 που έχω πάει βόλτα, άψογο ήταν μέσα. Πρέπει να βγώ κι εγώ, λοιπόν να λέω οτι "η ΟΑ είναι κορυφή" ;
Στον αντίποδα, μου έτυχε 2 φορές το MD81 των Μακεδονικών, και μέσα είχε χειρότερο seat-pitch και απο...ΚΤΕΛ.

Πού θέλω να καταλήξω; Το λάθος των ΟΑ είναι οτι έχουν μαζέψει ένα σωρό αεροπλάνα απο δεύτερο χέρι, τα οποία ώς επι το πλείστον είναι τα χάλια τους, και "χαλάνε την πιάτσα" στα ιδιόκτητα αεροσκάφη της, που είναι σε καλή κατάσταση. Και ο κόσμος, ο μέσος επιβάτης, πιό εύκολα θυμάται τα κακά (και γκρινιάζει) παρά τα καλα...

Αυτά όσον αφορά στο εσωτερικό των αεροπλάνων. Για την εξυπηρπετηση και την ευγένεια του πληρώματος γενικά, παίζουν πάρα πολλές παράμετροι, και υπάρχουν καλές και κακές μαρτυρίες. Αλλα αυτό δέν ισχύει μόνο για τις ΟΑ. ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ. Μια ματιά στο http://www.airlinequality.com θα σας πείσει :wink:

Χαιρετώ

@el-greco

Ήρεμα... δεν είναι ανάγκη να χρησιμοποιούμε εκφράσεις το στυλ "Aidia iste meriki pedia". Πιστεύω να διάβασες τους όρους εγγραφής. Αν όχι, ρίξε μια ματιά και τήρησέ τους.

Θέλω να μου πεις πόσες πτήσεις εκτελεί η ΟΑ με 100 EUR (Incl. tax φυσικά). Όταν πληρώνω εγώ για να πάω από Θεσσαλονίκη στην Αθήνα περισσότερα από 150 EUR για μια πτήση εσωτερικού, δίχως service (καλά ... ένα χυμό δίνουν) και για μια πτήση 40-50 λεπτών, ΤΟΤΕ ΝΑΙ είναι πολλά τα λεφτά και ΝΑΙ περιμένω κάτι παραπάνω. Τα ταξίδια σήμερα πλέον δεν είναι μόνο κάτι για τους πλούσιους, αλλά για όλους. Αλλά τα λεφτά που ζητούν οι ελληνικές εταιρείες για εσωτερικά δρομολόγια είναι πέρα κάθε λογικής.

Α! και ένα τελευταίο...

el-greco":nyfr63oc said:
Ego ksana then tha patiso podi mesa stin Aero Llyod

Πώς να πατήσεις πόδι, αφού πλέον η εταιρεία δεν υπάρχει ... :lol: :lol: :lol:

Pe su el-greco .....

AXAXAX...

H Aero Lloyd dev uparxei apo 16.10.03, otav n Bayrische Landesbank kai merikoi alloi Investors ekleisav tnv... pngn! Kai va n8eles, me alla logia, dev 8a mporouses va peta3eis.... ;)

EDIT:
Molis eida oti kai o Akns to avefere... :oops: lol

Βασικά αυτό το θέμα το κλειδώνω, μιας και δεν υπάρχει συγκεκριμένο θέμα προς συζήτηση, αλλά μπορεί να γραφεί ότι έχει σχέση με ΟΑ, κάτι το οποίο δεν διευκολύνει την περιήγηση στην κατηγορία αυτή, αλλά και την εύρεση συγκεκριμένων μηνυμάτων. :wink:

:deadthread:

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.