Ποσο μου την σπαει αυτη η μανια να πουλησουμε μουρη μεσα απο ενα φορουμ..
Fleshland,ναι,σε ενα φορουμ το οποιο ασχολειται με αεροπλανα-αεροπορικες εταιριες και στο οποιο γραφουν αρκετοι ανθρωποι που εργαζονται στον χωρο,εκανα μια ερωτηση μηπως εχει κανεις καμια πληροφορια για τυχον προσφορες.Το αρχικο ποστ αυτο ητανε,ουτε ποσο θα ειναι για Βουκουρεστι,ουτε τπτ,αυτα τα εγραψα μετα σε απαντηση του παιδιου που ανεφερε την aegean.Εκανα μια ερωτηση ωστε να δω μηπως εχει κανεις πληροφορηση,δηλαδη αποκλειεται καποιος που δουλευει στην εταιρια να ξερει οτι ΔΕΝ θα παιξουν προσφορες λογω εναρξης της εταιριας?Το τι θα εκανα αν μου ελεγε ΝΑΙ καποιος,ειναι δικο μου θεμα,θα αξιολογουσα την πληροφορια και θα επρατα αναλογα.Στα σιγουρα παντως δεν θα τον ρωταγα αν θα ειναι η προσφορα πιο φτηνη απο την Aegean.
Και οσο για την ειρωνια περι της τιμης και εορταστικη περιοδο κλπ,ναι,σε ενα δρομολογιο το οποιο πραγματοποιειται απο 3 εταιριες καθε μερα,τα 220ε(και οχι πανω στις πολυ ''ζορικες'' μερες),μου φαινονται πολλα,ποσω μαλλον οταν θελω να χρησιμοποιησω το Βουκουρεστι σαν ενδιαμεσο.
Αυτα.