Olympic Air-Inflight services

• Thread starter Thread starter manos_p
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
ταξίδεψα 4 φορές με τη νέα οα. 2 πτήσεις εσωτερικού και 2 εξωτερικού και ετοιμάζομαι για άλλες 2 πτήσεις μέσα στην επόμενη βδομάδα...

Λόγω δουλειάς πετάω 4 φορές ανα 2 βδομάδες. Έχω πετάξει με αρκετές εταιρίες.
Η ΟΑ είναι εντυπωσιακή. Το service στην economy είναι μακράν καλύτερο απο bussines class της csa, της austrian και της alitalia. Ούτε λόγος για το service των άλλων ευρωπαικών εταιριών σε economy... Μιλάω για ενδοευρωπαικές πτήσεις πάντα.

το πλήρωμα είναι λίγο άπειρο. αλλα είναι λογικό. πάντως είναι πολύ φιλικό.

το γεύμα είναι εντυπωσιακό. ακόμη και στο skg-ath σου δίνουν περισσοτερα απο αυτά που σου δείνει η swiss στο skg-zrh

τα airbus (μονο σε airbus μπήκα) δείχνουν καινούργια (στο κάτω κάτω είναι σχεδόν καινούργια τα περισσότερα)

σχόλια για το seat pitch και τη θέση των περιοδικών δε μπορω να κάνω. Είναι εμφανές πως ο βγενό πήρε οτι βρήκε... σε ενα αεροπλάνο είχε δερμάτινα καθίσμτα και τα περιοδικά κάτω, σε ενα αλλο υφασμάτινα και τα περιοδικά κάτω και στο στο τρίτο ειχε υφασμάτινα με τα περιοδικά ψηλά.

Θα συμφωνήσω πάντως πως τα περιοδικά πρέπει να μπαίνουν ψηλά όπως συμβαίνει στην swiss.

Για το IFE δε μας είπες.

Πλέον στις πτήσεις εσωτερικού έχεις τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε σάντουιτς ή μπισκότα τα οποία δοκίμασα σήμερα και ήταν ΤΕΛΕΙΑΑ!! Είναι της 7days :roll:.
Επίσης μοιράζουν φυλλάδια για την νΟΑ για να εκφράσουμε την γνώμη μας σχετικά με την πτήση.

Inflight Entertainment

Ξέρει κανείς εάν στις ευρωπαϊκές πτήσεις έχει Inflight Entertainment, δηλαδή ταινίες ή/και μουσική ;

Όχι δεν έχουν in-flight entertainment δυστυχώς ακόμα, πέταξα για Λονδίνο με A320 και δεν είχε. Τώρα αν έχει στα αλλά αεροπλάνα δεν το γνωρίζω αλλά δεν νομίζω κιόλας.

Τα δικά τους όταν έρθουν θα έχουν.

Δεν είχε instrumental boarding music;

Εχθές ταξίδεψα σε πτήση εσωτερικού και πρόσφεραν αναψυκτικά καφέ και μπισκοτάκια. Ούτε λόγος για το σαντουιτσάκι. Το κόψανε γενικά ή έτυχα στην περίπτωση?

Μετά τις δέκα η ώρα το πρωί σερβίρουν και σαντουιτς και μπισκότα.Τότε θα έχει ο επιβάτης επιλογή εκτός αν θέλει και τα δύο :lol:

Το φαί είναι πολύ καλό και μεγάλη ποσότητα, για εξωτερικό, συγκεκριμένα για Λονδίνο. Χθες μου έδωσαν 2 γλύκα επιπλέον (και αλλά 2 από τούς διπλανούς που δεν το ήθελαν), και σερβίρουν αναψυκτικά 2 φορές. Παρατήρησα (δεν ξέρω αν το κάνουν και άλλες εταιρίες) ότι όταν δεν έχει πολύ κόσμο όπως η πτήση μου μας βάζουν να κάτσουμε με το μεσαίο κάθισμα κενό σαν business class. Τα πιο άνετα ταξίδια……