καλησπερα σε ολους τους φιλους του airliners.gr.
Μιας και ειμαι νεο μελος εδω αποφασισα να γραψω σε αρκετα θεματα που ειδα
στην αναζητηση μου.
Ενα απο αυτα που θα ηθελα να παραθεσω ηταν η εμπειρια μου σε μια πτηση της νεας ΟΑ ανημερα της Πρωτοχρονιας
απο Μυκονο -Αθηνα.
Εξαιρετικη!!!!! Δεν λεω ,ειμαι φιλη της εταιριας λογω κυριως συναισθηματικων λογων,ομως μπορω να διακρινω
πραγματα που ανεβαζουν η ριχνουν το πρεστιζ μιας εταιριας.
Ηταν ενα Q400 με αγγλικο νηολογιο ,οποτε φανταζομαι ηταν της FLY BE με ελληνικο ομως πληρωμα στην καμπινα.
Ενας νεαρος και μια κοπελα. Εξαιρετικοι και οι 2 ,ευγενικοι , με ενα ζεστο και πλατυ χαμογελο,και το κυριοτερο εδειχναν να απολαμβανουν την δουλεια τους ιδιαιτερα μια τετοια μερα που ολοι καπου διασκεδαζαν.Τολμω να ομολογησω οτι μου ειχε λειψει τοση ζεστασια σε πτηση της ΟΑ(καταλαβαινετε καποιοι ,τι εννοω).
Ο νεαρος , που μαλλον πρεπει να ηταν ο προισταμενος,χαμογελουσε συνεχεια και μια κυρια ,πισω μου ,το σχολιασε με θαυμασμο.Η ιπταμενη δε, ηταν πολυ γλυκεια και εγκαρδια κατα την αποβιβαση μας.
Και εξηγω , οτι αναφερω το γεγονος αυτο, γιατι πολυ απλα μου εκανε τεραστια εντυπωση.Επιτελους 2 εταιριες μας
ξανα, υψηλων προδιαγραφων. Κι ας ειναι ανταγωνιστριες.Μονο ετσι ανεβαινει ο πηχυς.