OFF-TOPIC: Holzwickede

Ase pe su, opoios zei ektos bauarias eivai outws n allws allodapos! :p

Άσε ρε Γεράσιμε.... τη Τρίτη όλη μέρα κορόιδευα τους Τούρκους στη δουλειά μου ότι θα τα ρουφήξουν και τι γίνεται :?: Ε!!! βέβαια.... πανηγυρίζουν οι Τούρκοι... και όχι τίποτε άλλο την ερχόμενη εβδομάδα θα έρθει η Besiktas στο Gelsenkirchen (20 χλμ. από DTM) για να παίξει με με την Chelsea στο AufSchalke.... ελπίζω τουλάχιστον η Chelsea να πάρει νίκη... :D

kala, i galatades me tin triti omada tis juve epaizan...
oso gia tin Chelsky (neo onoma :D :D ) tha thelei na parei kai ekdikisi gia ton proto agona, alla mporei na paei ki ayti me ta deytera

Κανονικά η juve έπρεπε να είχε τελειώσει τον αγώνα στο πρώτο 45λεπτο... τέτοιες κλασικές ευκαιρίες είναι απαράδεκτο να μη σκίζουν τα δίχτυα...

Ελπίζω πάντως να πάρει νίκη η Chelsky ;) γιατί αλλιώς με βλέπω να κλαίω τη μοίρα μου σε μια βδομάδα στη δουλειά :cry:

webmaster":cjcgxmsw said:
Ελπίζω πάντως να πάρει νίκη η Chelsky ;) γιατί αλλιώς με βλέπω να κλαίω τη μοίρα μου σε μια βδομάδα στη δουλειά :cry:

Min koloneis more :D

:idea: an sou kouniountai, rota tous poia aeroporiki etaireia kanei kalyteres times gia portogalia. ki an kanoun pos den katalavainoun, pes tous mia leksi: LETONIA :D :D :D

hahaha
kalo!!!!!!!!!
LOL :D :D :D

:mrgreen: lmfao :mrgreen:

phantomas

[imfao means??]

:mrgreen: LaughingMyFuckingAssOff :mrgreen: