ΟΑ pilot?

• Thread starter Thread starter johnyk
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
OAL260":5hn7js34 said:
faapilot":5hn7js34 said:
kai den exoun kamia apolitos sxesi me to FS2004,se diabebaio gia auto.

Edw 8a diafwnisw ligaki, mporei na min exoun sxesi me ta default aeroskafi tou FS2004 alla yparxoun arketa add on ta opoia e3omoiwnoun para ma para poly kala ta systimata kai tis diadikasies twn real.

Proswpika me moni gnwsi sto FS exw "balei" 5 wres sto sim tou 732 xwris na exw kanena apolytos provlima toso sto na to ekinisw apo cold and dark oso sto na kanw mia eikoniki ptisi kai arketa touch and go.

Chris

Φίλε Chris, μην το ξαναπείς αυτό. Συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. Αν κάτσεις στον κανονικό simulator τα πράγματα είναι πάρα μα πάρα πολύ διαφορετικά.

Δεν μιλάω απλά για το να πετάξεις το simulator (το οποίο δεν έχει σχέση με κανένα FS) , αλλά ακόμα και το να χειριστείς τα συστήματα. Όταν τα πράγματα αποκτούν 3διάστατη γεωμετρία, αλλάζουν τελείως οι συνθήκες.

Εγώ προσωπικά είμαι υπέρ του να μπορούν να νοικιάζουν ιδιώτες τα simulator. Ξέρω τουλάχιστον για ένα τζάμπο που νοικιάζεται με την ώρα, και το παίρνουν ώς δώρο γενεθλίων διάφοροι. Αν είστε καλά παιδάκια και δεν κάνετε αταξίες ΙΣΩΣ o Αη Βασίλης σας φέρει την πρωτοχρονιά ...1ώρα....ΤΖΑΜΠΟ. ΗΟ ΗΟ ΗΟ :lol: