Όπως και να έχει η Α3 δεν είναι δημόσιο, δεν υπάρχει σειρά προτεριότητας, δεν θέλει ΑΣΕΠ για να προσλάβει. Αν έβαλε σε κάποια προκήρυξη όριο, δεν της απαγορεύει κανείς να προσλάβει και κάποιον μεγαλύτερο. Επίσης δεν ξέρεις (ουτε εγώ) αν πετάει τακτικά, αν πετάει έκτακτα δρομολόγια, αν πετάει 5 ώρες το μήνα. υπάρχει περίπτωση να έψαχνε ακριβώς αυτό η Α3. Στη Γερμανία όταν έκανα εράσμους πριν μερικά χρόνια, είχαμε ένα καθηγητήο οποίος μας έκανε Business Management. Όμως η δουλειά του δεν ήταν καθηγητής. δούλευε ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις, έκανε μερικές ώρες ως καθηγητής, και επίσης δούλευε και ως πιλότος σε test flights, αραιά και που. (Θεωρούσε το approach στη Κέρκυρα από τα πιο όμορφα που έχει παει).
Σίγουρα αν ήμουν πιλότος, και εμένα θα με εκνεύριζε αν έψαχνα δουλειά και έβλεπα κάτι τέτοιο, αλλά όπως είπα, ιδιωτική εταιρία είναι, ότι θέλει κάνει, και από τις πράξεις τις τις κρίνει ο κόσμος. Υπάρχουν κάποιοι που θα χαρούν ακούγοντας οτι πιλότος τους θα είναι ο μακεδόνας, και άλλοι που θα φοβηθούν και θα νιώσουν περίεργα που "η ζωή τους εξαρτάται από ένα τραγουδιστή"