Ο Κώστας Μακεδόνας πιλότος στην Aegean με....πρόσληψη????

• Thread starter Thread starter KGP
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Το τι εκανες το προηγουμενο βραδυ δεν αφορα ουτε ελεγχετε ευκολα σε κανενα μας.Αν εισαι οκ και οπως προβλεπεται οταν πας για την πτηση σου την προηγουμενη ας εκανες και τον φακιρη δεν με νοιαζει.Δηλαδη σαν πιλοτος πρεπει να εισαι μαμ κακα και νανι?

Μάλλον δέν έχεις καταλάβει τί έγραψα.

Καί άν είσαι πιλότος,η αντιμετώπιση αυτή δέν δείχνει υπευθυνότητα.

Εγώ πάντως δέν συνεχίζω την συζήτηση αυτή εδώ.Οπως είπα και προηγουμένως,μπορούμε να ανοίξουμε νέο θέμα.

Γυναίκα υπάλληλος του Κέντρου Επιχειρήσεων της Aegean και εκκολαπτόμενη,πριν απο μερικά χρόνια,τραγουδίστρια κλήθηκε τότε να επιλέξει:Τραγούδι ή Εργασία εκεί;Και το ζητούμενο δεν ήταν η κόπωση αλλά η εικόνα της εταιρείας.

H συγκεκριμένη κυρία δεν είχε ούτε και θα έχει ποτέ σχέση με τον Αεροπορικό χώρο απλά έτυχε να περάσει από νευραλγικό κομμάτι μίας εταιρίας ελεώ συγκυριών (όλοι την θυμούνται ακόμα πώς είχε περάσει συγκεκριμένο μάθημα σε κάποια σχολή σχετική με τον αεροπορικό χώρο αλλά και πώς "πλασαρίστηκε" στον χώρο αυτό), δυστυχώς ήταν τραγικό το εύρημα που χρησιμοποίησε στην συνέντευξη της ίσως για να εντυπωθεί στο κοινό ασυνείδητο τον αναγνωστών η διττή της φύση, Κρίμα που δεν ασχολήθηκε περισσότερο με το τραγούδι διότι θα μπορούσε να τα πάει περίφημα

Συγκυρίες;Δύο μέτρα,δύο σταθμά;Πρώτα η εικόνα και μετά η ουσία;Και δε μιλάμε για πιλότο αλλά για προσωπικό εδάφους,έτσι;

διακρίσεις υπάρχουν και θα υπάρχουν πάντα είτε σε μια ιδιωτική εταιρία είτε σε μια Δημόσια
το πρόβλημα είναι ότι οι δυο αυτές δουλειές έχουν μεγάλο βαθμό υπευθυνότητας και σχεδόν θεωρητικά τουλάχιστον αλληλοσυμπληρώνονται . αλλά εδικά στο κομμάτι operations τα πράγματα είναι ποιο ρευστά υπάρχει αρκετό περισσότερο κουπί ενώ δεν είσαι κατοχυρωμένος μέσo της ευρωπαίας νομοθεσίας, επομένως ένας εργάτης μπορεί με μία υποτυπώδη εκπαίδευση να ενταχθεί έστω και τσάτρα πάτρα σε ένα Ops από την Άλλη ο χειριστής πρέπει να σπουδάσει να αποδείξει ότι αξίζει και κυρίως είναι κατοχυρωμένος και νομικά σχετικά με τις ώρες απασχόλησης του και γενικά με την παρουσία του σε μία εταιρία, στα ops εκ των πραγμάτων δεν μπορείς να είσαι part time

'Ημουν σαφής.Ο λόγος για τον οποίο κλήθηκε να επιλέξει ήταν η εικόνα της εταιρείας.Ίσως το είδος τραγουδιού το οποίο "υπηρετούσε" δεν ήταν "έντεχνο" όπως του εν λόγω συγκυβερνήτη.

Εγώ πιστεύω ότι και οι παρεχόμενες υπηρεσίες της δεν ήταν "έντεχνες" επομένως 2 στα 2

Το πιστεύεις.Δε το ξέρεις.

paidia εγώ είχα ένα φίλο πιλότο που μου είπε ότι δούλευε στην hellas jet ο μακεδόνας,τον είχανε δει στο πιλοτήριο.είνια σίγουρο γιατην ΑΕGEAN?ΚΙ εγώ δεν πιστεύω ότι κάποιος μπορεί να συνδυάσει αυτή τη δουλειά με ξενύχτι,αλλά μήπως ο άνθρωπος δεν ασχολείται πια με το τραγούδι?έχω χρόνια να τον ακούσω,από το "δε μετανιώνω".στην aegean δεν αστειέυονται,δεν πα να σαι κι ο πρωθυπουργός.για να τον πάρουν μήπως όντως δεν κάνει τίποτα άλλο πια.πάντως συμφων'ω με κάποιον που είπε ότι είπε ότι είναι χαμηλών τόνων,δεν είναι από αυτούς στα μεσημεριανά.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.