NOMIZW OTI HP8E O KAIPOS

• Thread starter Thread starter Anonymous
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
nai captain, ti exeis kanei me ton dikigoro? vgazeis akri?? an thes voitheia steile PM.
pantws mexri tous olympiakous na exoume episimopoiithei
tha einai krima na "trwme porta" ston venizelo gia logous asfaleias logw olympiakwn. we have gotta move fast

arxes mai anoigei i taratsa tou skyview cafe.
na kanonisoume neo meeting!!!

stin taratsa mporei opoiosdipote na paeiopoiadipote stigmi, aplos den ehei service apo to epano bar.
oso gia tin porta stous olympiakous, perimene na deis an tha mporeis na plisiaseis kan sto aerodromio...

Paidia kai ego thelo na eimai mesa, alla mias kai den mporesa na ertho sto proto meeting, mporeite na peite ti paizei genika? Ti einai auth h istoria me to dikigoro etc...
PS an xreiazonte full stoixia (onomateponimo ktlp) just ask...

8a parakalousa ta meli pou exoun dilwsei oti 8a summetexoun ston upo idrusi sullogo na kata8esoun ta proswpika tous email (mazi me to psevdonumo kai to kanoniko tous onoma), etsi wste na uparxei omadiki enimerwsi gia tis diadikasies kai tis kiniseis.
Sto mail mou
captainjumbo@hotmail.com

afti ti stiogmi oi filoi pou skopevoun na organw8oun se sullogo anerxondai peri tous 50. Mia arxi duskoli einai, alla ....8a nikisoume... :wink:

keep all in touch
thanks
PS: Mexri tis 15 Aprili 8a eimai sti Germania, alla i epikoinwnia 8a sunexistei me ta email. Met ebodiwn ligo, alla ti na kanoume....

Sti sunandisi eixan eipw8ei kapoia 8emata kai protaseis gia drastiriopoiisi. Pistevw oti o sullogos 8a petuxei polla perissotera apo osa exoume mexri simera, etsi pws eimaste. Idi exoun ekfrastei 8etika gia tin kinisi mas polloi foreis. Apla prepei o ka8enas na voi8isei oso borei. To kerdos 8a einai sigoura omadiko gia ton sullogo.

A mhn anysixeis... o dhkhgoros einai mono gia thn periptwsh pou mas mpouzouriasoun kamia mera... :twisted:

Kalo tha htan na grapsoume edw sto forum ti theloume na mas fernoun otan tha eimaste mesa, ti tsigara kapnizoume, klp :twisted:

Kostas

Phantom Phixer":3szvepoq said:
Kalo tha htan na grapsoume edw sto forum ti theloume na mas fernoun otan tha eimaste mesa, ti tsigara kapnizoume, klp :twisted:

Kostas

Σοκολατα υγειας... τουλαχιστον 200 γραμμαρια τη μερα.... loοοοοοοοοοl .οΟ(το καπνισμα το σταματησα εδω και 3 βδομαδες... 8) )

Ti latrevw afti ti sokolata makedona. Alla tin protimw vlepwndas aeroplana kai oxi ...pondikia. :1:

kaloi kai oi dikigoroi, alla axriastoi na nai, pou lege kai i sxwremeni i giagia mou... pou na ksere i kaimenoula oti eis simeron imera an den eisai dikigoros oute na ........:5: den boreis.....pou leei ki o logos...

Kalou kakou, as exoume stand by kai kana poinikouli mitrwo.... axreiasto na nai pou elege kai i giagia mou.... :twisted:

captainjumbo":19lf75u3 said:
Kalou kakou, as exoume stand by kai kana poinikouli mitrwo.... axreiasto na nai pou elege kai i giagia mou.... :twisted:

Αν με βοηθαει ενα λευκο γερμανικο ποινικο μητρωο??? (παρα τις σφαλιαρες που εχω ριξει μεχρι τωρα στη δουλεια... :banana: )

Na 8umisw ta mail me ta stoixeia gia na ginei kapoia stigmi kai i enimerwsi.