Νέος ΥΜΕ & η πώληση των ΟΑ.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Fxxxr":3t2udxqn said:
Νομίζω ότι πρέπει να πουληθεί με μόνο κριτήριο ποιος θέλει να την κάνει ξανά αξιόλογη εταιρία και όχι το τίμημα που θα καταβάλει.
τι λέτε?
ΕΤΣΙ ακριβώς.
Το Πακέτο των Αγροτών είναι 500.000.000€ .
Αν δώσουν κάτι για την μαύρη τρύπα ας είναι καλά οι άνθρωποι.....................

Fxxxr":1vllmzb2 said:
ΑΕίναι στην πραγματικότητα ενα αρκετά απαξιωμένο όνομα

σοβαρα? Το ονομα που "κραταει" την εννοια του ολυμπισμου, και της Ελλαδας, ειναι απαξιωμενο?
Μπραβοοοοοο!
Τι αλλο θα διαβασουμε! :wall:

Κοντος ψαλμος,,,,,,,,,ε, εφτασε το τελος του μηνα, και θα περιμενουμε ολοι με "αγωνια" να δουμε ποιο fund, θα αρπαξει της εταιρια με τιμημα "τζαμπα"....
Και φυσικα θα δουμε λογης - λογης αντιδρασεις απο τους "300" της πρασινης νομενκλατουρας, να σκιζουν τα ρουχα τους, οτι δηθεν χαριζουν της ΟΑ, ενω οι ιδιοι κανανε πολυ χειροτερα.
Αντε να τελειωνουμε, να τεθει σε εκκαθαριση, να αρχισει να "τρεχει" ο νομος, οι αποζημιωσεις, οι μεταταξεις, τα επιδοματα, η ΥΠΑ......και να ησυχασει το φορουμ, μιας και δεν θα γκρινιαζουν οι περισσοτεροι, οτι τα χρηματα πεφτουν στον μαυρο λακκο...διοτι ετσι μας εχουν πιπιλησει το μυαλο χρονια τωρα....ενω το 1,7 δις που θα κοστισει το κλεισιμο της εταιριας, θα μπορουσε να την εξυγειανει πραγματικα, και να την κανει εταιρια....
Χαρας ευαγγελια για την αιγαιου στην περιπτωση αυτη, μιας και δεν βλεπω σοβαρο επενδυτη, και με χρηματα για επενδυσεις, ετοιμο να βαζει το χερι του στην τσεπη....
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

docORL":360mpce3 said:
Fxxxr":360mpce3 said:
ΑΕίναι στην πραγματικότητα ενα αρκετά απαξιωμένο όνομα

σοβαρα? Το ονομα που "κραταει" την εννοια του ολυμπισμου, και της Ελλαδας, ειναι απαξιωμενο?
Μπραβοοοοοο!
Τι αλλο θα διαβασουμε! :wall:
Αγαπώ πολύ την Ολυμπιακή και την έχω στην καρδιά μου από μικρό παιδί. Παρά ταύτα είμαι ρεαλιστής, γνωρίζω πολύ καλά ότι το όνομα της εταιρίας είναι συνώνυμο της κακής εξυπηρέτησης, των καθυστερήσεων και της ταλαιπωρίας. Συν τοις άλλοις, η εταιρία αυτήν τη στιγμή είναι ρημαγμένη κι όποιος θελήσει να ασχοληθεί σοβαρά με αυτήν θα πρέπει να επενδύσει πολλά χρήματα για να την επαναφέρει σε αξιοπρεπή κατάσταση και σε αρκετά θέματα θα είναι σαν να ξεκινά από το μηδέν, ή ακόμα κι από το μείον. Συνεπώς, όντως είναι απαξιωμένο το όνομά της κι όσο όμορφο κι αν είναι το λογότυπό της, μάλλον δεν αξίζει και τόσα πολλά. Ας μην εθελοτυφλούμε, η Ολυμπιακή είναι ο χειρότερος εθνικός αερομεταφορέας της Ευρώπης. Ας βρεθεί ένας σοβαρός επενδυτής κι ας την πάρει και για ένα κομμάτι ψωμί.

Φανταζομαι τι αλλο θα εγραφες, αν δεν την "αγαπουσες"!
Παντως εγω σαν φορολογουμενος, δεν θελω να την "χαρισουν". Εσενα μπορει να σου περισσευουν , εμενα οχι!
Τελος, πως κρινεις οτι ειναι ο "χειροτερος εθνικος αερομεταφορεας"?
Εχεις καποια στοιχεια στα χερια σου, εχεις καποιες συγκρισεις, η ειναι δικα σου λογια αυθαιρετα, και τα οποια μπορουν ακομα και να σε καθισουν κατω στο σκαμνι, σαν "κακοπροαιρετο δυσφημιστη "?
Θα πρεπει να προσεχουμε τις εκφρασεις μας, και αν μη τι αλλο, να εχουμε και καποια στοιχεια, οταν εκφραζομαστε με αυτον τον τροπο. Αλλοιως ειμαστε ολοι μας, υπολογοι των γραφομενων, και φυσικα μπορει να υποστουμε και τις οποιες τιμωριες, για τα αδικηματα αυτα.
:(

Cross":2onrfvwz said:
Αγαπώ πολύ την Ολυμπιακή και την έχω στην καρδιά μου από μικρό παιδί. Παρά ταύτα είμαι ρεαλιστής, γνωρίζω πολύ καλά ότι το όνομα της εταιρίας είναι συνώνυμο της κακής εξυπηρέτησης, των καθυστερήσεων και της ταλαιπωρίας.

docORL":2onrfvwz said:
Εχεις καποια στοιχεια στα χερια σου, εχεις καποιες συγκρισεις, η ειναι δικα σου λογια αυθαιρετα, και τα οποια μπορουν ακομα και να σε καθισουν κατω στο σκαμνι, σαν "κακοπροαιρετο δυσφημιστη "?

Θα ποινικοποιήσουμε την αίσθηση που έχει ο κάθε καταναλωτής για ένα προϊόν *********** ???
Δηλαδή με αυτά που λές , αν πεις εσύ ότι η μετακίνηση με ταξί είναι συνώνυμο της "κακής εξυπηρέτησης, των καθυστερήσεων και της ταλαιπωρίας" ή ότι το "τάδε γιαούρτι δεν μου αρέσει γιατί δεν έχει σταθερή γεύση" θα μπορούν οι ταξιτζήδες η οι κατασκευαστές των συγκεκριμένων γιαουρτιών να σε "καθισουν κατω στο σκαμνι" ????

Μπαίνεις σε επικίνδυνους ατραπούς αγαπητέ.........

Υ.Γ: *********** Προϊόν είναι και οι υπηρεσίες μεταφορών .

docORL":5y5cgyum said:
Τελος, πως κρινεις οτι ειναι ο "χειροτερος εθνικος αερομεταφορεας"?
Θα πρεπει να προσεχουμε τις εκφρασεις μας, και αν μη τι αλλο, να εχουμε και καποια στοιχεια, οταν εκφραζομαστε με αυτον τον τροπο. Αλλοιως ειμαστε ολοι μας, υπολογοι των γραφομενων, και φυσικα μπορει να υποστουμε και τις οποιες τιμωριες, για τα αδικηματα αυτα.
Σκαμνί? Αδικήματα? Μάλλον πας να σπάσεις το ρεκόρ μπουρδολογίας. Και, επιπλέον, απειλείς με δίωξη το μέλος που έγραψε την άποψή του.Κόψε τις υπερβολές και τις απειλές. Γιατί και η απειλή αδίκημα είναι :mrgreen:

docORL":245ob1dj said:
Παντως εγω σαν φορολογουμενος, δεν θελω να την "χαρισουν". Εσενα μπορει να σου περισσευουν , εμενα οχι!

Αγαπητέ, ξέρεις τι χρήμα έχεις δώσει "σαν φορολογούμενος" τόσα χρόνια για την Ολυμπιακή;
Ακριβώς, επειδή σε κανέναν μας δεν περισσέυουν, η τωρινή κατάσταση δεν πρέπει να συνεχιστεί.

docORL":2amw6zeb said:

DocORL πες μου ότι κάνεις πλάκα, έχω ανάγκη να το ακούσω... Ποιός θα κατηγορήσει ποιόν για κακόπιστο διαφημιστή? Σε ποιό σύμπαν ζεις φίλε μου? Ζητάς τώρα σοβαρά στοιχεία και συγκρίσεις για το χάλι της εταιρίας? Εδώ ο κόσμος χάνετε κι εσύ μιλάς για κακοπροαίρετους δυσφημιστές!! Από πότε έχεις να πετάξεις με την Ο.Α αλήθεια? Δηλαδή ποιός εθνικός αερομεταφορέας είναι χειρότερος από την Ο.Α? Πτήσεις ακυρώνονται, αεροπλάνα δεν πετάνε, λευκές απεργίες γίνονται, επιβάτες δεν υπάρχουν κι εσύ στον κόσμο σου... Θέλεις να πουληθεί κιόλας σαν κελεπούρι... κι ο μπακάλης της γειτονιάς μου ζητάει να πουληθεί στο Βασιλόπουλο αλλά τα χαλάνε για τρία χιλιάρικα... Τρία χιλιάρικα ζητάει ο μπακάλης κι ο Βασιλόπουλος δεν δίνει τίποτε... Άσε εμάς που μας περισσεύουν να την δώσουμε όσο όσο κι εσένα που σου λείπουν περίμενε να τα πάρεις τρίδιπλα... Να είσαι καλά ρε μπαγάσα με έκανες και γέλασα μεσημεριάτικα...

Και φιλική συμβουλή... Αν δεν ξέρεις πρόσωπα και πράγματα μην ξανοίγιεσαι και κατηγορείς τον άλλον γιατί εκτός από γέλια προκαλείς και νεύρα...

docORL":3ej8mawz said:
Μπραβοοοοοο!

Όταν είπα για απαξιωμένο όνομα μιλούσα για την αεροπορική εταιρία, όχι για τον ολυμπισμό ή την Ελλάδα. Στο κάτω κάτω όπως η «Ολυμπιακή Τεχνική» δεν πρεσβεύει τίποτε από αυτά γιατί να το κάνει η «Ολυμπιακές Αερογραμμές», ένα όνομα είναι μονό και σαν brand δεν έχω να καταλάβει να αξίζει πολλά. Προσοχή δεν αγνοώ την ιστορία της μιλαω μόνο για την τρέχουσα και μελλοντική αξία της. Και μην με παρεξηγήσεις ΑΓΑΠΑΩ την ολυμπιακή, μεγάλωσα με όνειρο να δουλέψω σε αυτή. Δεν έγινε τελικά έτσι. Απλά δεν μπορώ να την βλέπω στην σημερινή κατάσταση.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.