Νέος υπάλληλος αεροδρομίου ελ.βενιζέλος. Κατοικία?

• Thread starter Thread starter tsiatrhs
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Αυτό που βλέπω να τονίζει είναι (copy paste)

Μηνιαία κάρτα απεριόριστων διαδρομών για αποκλειστική χρήση ΜΕΤΡΟ (εξαιρουμένων διαδρομών με αφετηρία ή προορισμό το Αεροδρόμιο
30Ε

Εσύ που το είδες το όλα μέσα; Επίσης προφανώς στα 30 χλμ one way που αναφέρεις υπολογίζεις ότι ο εργαζόμενος περνάει την νύχτα του στο ΕΛ ΒΕΝ, σωστά;

Δεν χρησιμοποιώ κάρτα, το Χ95 για μένα είναι πάνφτηνο αλλά αυτές οι τιμές είναι που υπάρχουν στα site(ς)..

Αν πας λίγο πιο κάτω στο site θα δεις ότι προσφέρονται κάρτες με 35€, όπου περιλαμβάνουν μετακινήσεις με λεωφορεία εχπρες προς AIA και όχι το μετρό του AIA.Κάτι που ίσχυε και ανέκαθεν.
Εννοώ ότι 30 χλμ είναι η μετακίνηση από κέντρο προς ΑΙΑ, και 60 χλμ το roundtrip για μια μέρα δουλειάς.Εσύ ανέφερες 100

και μαλιστα αυτη η καρτα των 100 ευρω (που ειναι ηδη ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!!) δεν περιλαμβανει ουτε απλα λεωφορεια ουτε τα εξπρες του αεροδρομιου!!! :wall:

καταρχην καποιες περιοχες ΔΕΝ εχουν ουτε μετρο ουτε ησαπ!!!! αυτοι οι εργζομενοι πως θα μετακινηθουν? θα πρεπει να πληρωνει απο την τσεπη την καθε διαδρομη! πχ για 22 εργασιμες μερες -με τα εξπρες- ειναι 140,80 ευρω!! :wall: τα συγχαρητηρια μου σε αυτον που τα σκεφτηκε ολα αυτα!

οποτε ως φαινετε συμφερει να μενει καποιος μονο σε παλληνη,καντζα,κορωπι,οσον αφορα τα μμμ για αεροδρομιο.

STAVROS_ATH":15wpboxn said:
Εννοώ ότι 30 χλμ είναι η μετακίνηση από κέντρο προς ΑΙΑ, και 60 χλμ το roundtrip για μια μέρα δουλειάς.Εσύ ανέφερες 100

Ανέφερα 50χλμ γιατί η πρόσβαση στην τιμή δεν είναι αποκλειστικά για το αεροδρόμιο αλλά για κάθε διαδρομή στον αστικό ιστό..ή πχ αν μένεις Πειραιά.

Η κάρτα των 35 ευρώ περιλαμβάνει όλες τις διαδρομές που προανέφερα, αλλά όσων αφορά προαστιακό κ μετρό,μόνο τις αστικές διαδρομές δηλ μέχρι κορωπί. Αν θέλει κάποιος να πηγαίνει μέχρι αεροδρόμιο(τερματικό σταθμό), θα πρέπει να βγάλει άλλη κάρτα για το συγκεκριμένο δρομολόγιο, είτε πρόκειται για προαστιακό, είτε για μετρό κ η οποία στοιχίζει γύρω στα 100ευρώ μηνιαίος.

O αστικός ιστός μπορεί να εκτείνεται μέχρι 50 χλμ, αλλά ελάχιστοι εξαντλούν αυτό το όριο, ο μέσος όρος κάνει μικρότερες μετακινήσεις.
Και για να βοηθήσουμε και το φίλο που ψάχνει σπίτι, ναι 35€ αρκούν για να μετακινηθεί απεριόριστα στην Αθήνα με τα ΜΜΜ, αρκεί πηγαίνοντας στο αεροδρόμιο να χρησιοποιήσει εξπρες λεωφορείο και όχι μετρό.Το υπερεκτιμημένο μετρο κοστίζει 6€ το one way, και οι τιμές στις κάρτες απεριορίστων είναι ασύλληπτες.Η διάρκεια με λεωφορείο είναι σε φυσιολογικές συνθήκες 45-50 λεπτά από σύνταγμα(με αιχμή απάνια ξεπερνάει τη 1 ώρα) ενώ με μετρό που έχει και 30 λεπτη συχνότητα(!) 40κάτι.Διαλέγεις και παίρνεις.
Απο την άλλη απο παλλήνη, κάντζα, κορωπί προς αεροδρόμιο μπορει να πάει και με 50€ το μήνα, για δρομολόγια μετρό.

πω,πω, 1000 ευχαριστώ για την ανταπόκριση παιδιά :great: ..

οπότε τώρα κλίνω για παλλήνη ή παιανία-κάντζα με όσα μου έχετε πει με περισσότερες πιθανότητες για παλλήνη.. Κρίμα που υπάρχει αυτή η διάκριση στις κάρτες απεριορίστων διαδρομών προς αεροδρόμιο, αλλά δεν ξέρω αν προμηθεύονται οι εργαζόμενοι εκεί κάρτες, θα το ψάξω...

ναι θα ήθελα να χει μετρό ή προαστιακό η περιοχή που θα μένω γιατί το πρώτο διάστημα να κατεβαίνω με ιχ, όταν χρειάζεται, στο κέντρο αθήνας (και ως νέος οδηγός και μη γνωρίζοντας καθόλου την πόλη) το βλέπω εξαιρετικά χλωμό..

από παλλήνη να φανταστώ μέσω αττικής οδού για αεροδρόμιο ε? με χαλαρή κίνηση κανα 20λεπτο - 30λεπτο για αεροδρόμιο είναι αν ξέρετε?

ευχαριστώ και πάλι κ αν κάποιος έχει να προτείνει κ άλλη περιοχή βολική, ας το κάνει :wink:

Καλό βράδυ!

Με το καλό να έρθεις και να βολευτείς.
Θα σου πρότεινα να αγοράσεις ένα GPS για το αυτοκίνητο για να σε βοηθήσει στις μετακινήσεις σου στην πρωτεύουσά μας. {την ομορφότερη της Ευρώπης :twisted: }

Δεν ξέρω από τιμές τι παίζει αλλά γιατι δεν κοιτάς και το Μαρκόπουλο; Ειναι δίπλα στο αεροδρόμιο (10 λεπτά max με το αυτοκίνητο, το έχω κάνει και σε λιγότερο απο 5), ο δρόμος είναι πολύ καλός (μέρος της αττικής οδού και μάλιστα χωρίς διόδια στο κομμάτι αυτό) και σπάνια τον έχω δει με κίνηση..

-edit-
Και αν θες να κατεβαίνεις στο κέντρο υπάρχει στάση του μετρο στο Κορωπί που είναι κ αυτό 5 λεπτά από το Μαρκόπουλο και μπορείς να παρκάρεις το αυτοκίνητό σου εκεί και να πάρεις το μετρό.

Αν μείνεις Παλλήνη ή εντός του Αστικού Ιστού και μετακινείσαι με δικό σου μέσον, υπολόγισε και €2,70 ανά διαδρομή (€2,35 με e-pass) για την Αττική Οδό. Επίσης, κάποιες εταιρείες έχουν και υπηρεσιακό λεωφορείο από κάποιο κεντρικό σημείο (έχω πετύχει αρκετές φορές την Aegean στον Προαστιακό/Μετρό Κορωπίου). Αν δε βρεις στο Μαρκόπουλο, ρίξε μία ματιά και στα Καλύβια Θορικού (βρίσκονται στην απέναντι πλευρά της Λεωφόρου Μαρκοπούλου). Πρόσβαση στον Προαστιακό/Μετρό Κορωπίου χωρίς διόδια και σε 10 λεπτά, το ίδιο και για το αεροδρόμιο. Σημείωσε ότι το μετρό/προαστιακός από Κορωπί προς Αθήνα είναι μόνο €1,00, ενώ από Κορωπί προς Αεροδρόμιο (4 λεπτά διαδρομή) κοστίζει €4,00. Και να σκεφτεί κανείς ότι στο παρελθόν τα Μεσόγεια συνδέονταν σιδηροδρομικώς με το κέντρο της Αθήνας.

Μεγάλο ΣΥΝ, ότι στα Καλύβια θα βρεις τις καλύτερες ταβέρνες για ψητό (τα Βλάχικα της Βάρης είναι τόσο passé) :twisted: