νεοπροσληφθείσα ιπτάμενη συνοδός με αποριες..

• Thread starter Thread starter SWEET_SKYWALKER
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
imaginas":23i8um50 said:
Αν έχεις σχέση,απλώς να είσαι έτοιμη να την ξεχάσεις.Θα βρεις και άλλους στη ζωή σου.Ξέρεις πόσο κόσμο χωράει ένα Α320;

Γιατί λεβέντη μου; Επειδή εσύ ίσως αυτό έκανες, έχεις την εντύπωση ότι όλοι οι εργαζόμενοι στον αεροπορικό τομέα ψάχνονται με τον τρόπο που ανέφερες να λύσουν τα συναισθηματικά και σεξουαλικά τους προβλήματα;
Είναι λίγο υποτιμητικό να λες χώρισε και βρες σχέση μέσα από ένα Α320 ή γενικά αλλού. Αν έχει και περνάει καλά δικό της θέμα είναι. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιοι πιστεύουν ότι η σωστή και γκλαμουράτη αεροσυνοδός δεν πρέπει να έχει σχέση. Θα πέσει στην εκτίμηση των πιλότων ή των συναδέλφων της επειδή αυτοί θα χάσουν τα τυχερά τους;
Ό,τι θέλει θα κάνει και δε θα ρωτήσει κανέναν.

"Λεβέντη" μου,διάβασες καλά την απάντησή μου;Ή καλύτερα,την κατανόησες;Είμαι σίγουρος πως το δικό σου μυαλουδάκι πήγε εκεί,στο πονηρό.Εγώ απάντησα στην κοπέλα με δόση χιούμορ στην ερώτησή της "3) τι ισχύει με ρεπό κ.λ.π",θέλοντας να της πω ότι στον ιδιωτικό τομέα δε θα έχει τον ελεύθερο χρόνο που φαντάζεται.Και μη έχοντας ελεύθερο χρόνο δε θα μπορεί να βλέπει "τη σχέση" της όσο συχνά το κάνει τώρα.Αν δεν έχεις χιούμορ δεν ευθύνομαι εγώ...

GiannisKr ο σχολιασμός σου για όσα είπε ο imaginas είναι άδικος.
Είναι ολοφάνερο ότι o imaginas κάνει χιούμορ. Μερικοί στα φόρουμ δεν το καταλαβαίνουν αυτό και δημιουργούνται παρεξηγήσεις και παρανοήσεις...

Ok ρε παιδιά! Θα παραδεχτώ το λάθος μου και ζητάω συγγνώμη δημοσίως από τον imaginas.
No bad feelings.