Νέοι Προορισμοί της ZF

• Thread starter Thread starter ptiseisA
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Χμ. Αν κρίνω από άλλα δελτία τύπου που κατέληγαν στο ότι [...] τον πρώτο καιρό, οι επιβάτες μπορούν να αγοράσουν εισιτήριο με μόνο 1€! [...] μάλλον αυτή τη φορά δε θα ισχύσει κάτι τέτοιο. Οπότε κλείσε το γλαρόπουλο πριν ξεπεράσει την Athens σε τιμή :P

συμφωνα με την εγκυρη εμπρος της μυτιληνης συντομα ξεκιναει και το ηρακλειο-μυτιληνη .

Καλα ολα αυτα, και μακαρι η εταιρεια να πυκνωνει το δικτυο της, αλλα μια βασικη απορια την εχω:
Με τι αεροπλανα ρε γαμωτο!?

Διοτι με αυτα που ηδη εχει και λιγο να παει κατι στραβα τιναζονται ολα στον αερα!
Θελω να πω: ΦΕΡΤΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ να μεγαλωσει η βαση δεδομενων μας! :P (και επειδη δεν πρεπει να τα θελουμε ολα δικα μας: και για εξυπηρετειτε καλυτερα τον κοσμο!)

Και η Καλαμάτα στα σχέδια της Athens; Τη εμφανίζει σαν αφετηρία με προορισμούς Αθήνα και Ηράκλειο (Τρέμε sky express!)

Ελα ντε κι εγω την ίδια απορία έχω..Η Blue χρησιμοποιεί τα 734/8 που της δίνουν την δυνατοτητα να προσφέρει αρκετές θέσεις σε χαμηλές τιμές. Εάν κάνει CS με την Athens με 49 θέσεις στα E-145 τι χαμηλού κόστους εισιτήρια να προσφέρουν και πόσα? 5? Τα regional jet και ειδικά τα 50θέσια είναι τα "χειρότερα" για low-cost flights (CASM/RASM). Άρα έτσι η Blue δεν θα χάσει το πλεονέκτημα που εξαρχής είχε και τράβηξε κόσμο? Εκτός αυτού η γραμμή Θεσ/νίκη-Βουκουρέστι δεν έχει την ίδια δυναμική με το Μόναχο ή το Λονδίνο για να πουλάει και πολλά ακριβά εισιτήρια..