neo onoma gia tin nea olympiaki?????

• Thread starter Thread starter alexander
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

alexander

Concorde-Class-Member
Περιοχή
Jumpseat!
Website
axelphotography.tripod.com
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
SWR
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
LGAV
hello everybody!!!!

ena apo ta logika vimata pou tha akolouthithoun me tin metafora tis OA stis makedonikes aerogrammes kai tin nea OA einai kai i nea emporiki onomasia.

poio onoma pistevete i tha thelate en pasei periptwsi na enai to onoma tis neas OA?
kati san hellenic airways?

ti lete?

ego tha protimousa san onoma to "air greece". Pios kserei ? ama i aegean sinhonethi me tin olympiaki isos na onomastoun etsi

(Ta dikeomata tou onomatos "air greece" ta ehei i aegean apo tote pou enopieithike me tin palia "air greece" .

Όπως φαίνεται προς το παρόν το όναμα θα παραμείνει Ολυμπιακή... (βλ. σχετικό άρθρο στα νέα της σελίδας) ... αλλά γιατί να μην υπάρχει για ακλομη μια φορά καμιά αλλαγή στα σχέδια... όλα ειναι δυνατά να γίνουν στην Ελλάδα :oops:

Εαν θα ήταν για νέο όνομα θα μου άρεζε... πρέπει να κάτσω να σκεφτώ... δεν μου έρχετε τίποτα :?

Kapou diavasa oti to sima tis neas olympiakis tha einai 5 kukloi...anti gia 6....tora gia onoma....den ksero....kati san Olympik airways i Olympic Airlines....giati os TM to olympic einai isxuro...kai oraio kata tin gnomi mou...eilikrina den ksero :) oti kai na nai ftanei mono na auksisoun ton stolo a340 tous ;) lol

Καλά θα ήταν αν έμενα τα Α340... αλλά δεν είμαι καθόλου σίγουρος. Η "Νέα ΟΑ" θα έχει μόλις 2000 άτομα... δηλ. για να καταλάβει κανείς τα μεγέθη:

H Aegean έχει περ. 1250 άτομα...
η νέα ΟΑ θα έχει 2000 άτομα...

άρα θα είναι μια εταιρεία με 30-35 αεροσκάφη περίπου...

Re:

Akis":1ot2ol5c said:
Καλά θα ήταν αν έμενα τα Α340... αλλά δεν είμαι καθόλου σίγουρος. Η "Νέα ΟΑ" θα έχει μόλις 2000 άτομα... δηλ. για να καταλάβει κανείς τα μεγέθη:

H Aegean έχει περ. 1250 άτομα...
η νέα ΟΑ θα έχει 2000 άτομα...

άρα θα είναι μια εταιρεία με 30-35 αεροσκάφη περίπου...
Δηλαδή για σύγκριση πόσα είχε τώρα στην παρακμή της και πόσα είχε όταν ήταν στις καλές της; Και πόσα έχει η Aegean τώρα; Ποιός ξέρει;

Και μια αλλαγή δεν θα ήταν άσχημη.. χμ..
''OLYMPIC''
HELLENIC INTERNATIONAL AIRLINES

Αν γίνει Hellenic International Airlines, τότε θα πρέπει να κόψει την Κω (διότι τι σόι International θα είναι αν θα πετάει εσωτερικό). Το σκέφτηκες αυτό;

Καταρχήν το πρότινα ολο μαζί..
δλδ
''Οlympic'' Hellenic International Airlines
Και μία διεθνής εταιρεία πετάει από το πιο μικρό αεροδρόμιο της χώρας της μέχρι και την άλλη άκρη της γης.
Δλδ τι θες να το κάνουμε??
''Olympic ''Hellenic National and International Airlines??
Σε κάλυψα έτσι?

Φιλικά,
Μάνος

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.