Νέα Δρομολόγια Astra

• Thread starter Thread starter diontheo
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Εκτός από τα SKGMUC, HERMUC που θα εκτελούνται με Α320 κάθε Κυριακή, ξεκινάει και το MJTMUC κάθε Τετάρτη με BAe146-300 από 3/5/17.
Προς το παρόν δεν πωλείται στην ιστοσελίδα της Astra, καθώς οι πτήσεις είναι ναυλωμένες από το Deskas Reisen στο Μόναχο

Με ποιό 320 θα τα κάνει;
Αποτι είδα το SX-DIO το απομίσθωσε.

Δεν μπορεί όμως να μου πει κάποιος που οφείλεται αυτη η διαφορά που προανέφερα παραπάνω;
aris320":2egh2ett said:
Για παράδειγμα στο HER-MUC-SKG στο Μόναχο θα παραμένει 50 λεπτά στο έδαφος, στο MUC-SKG-MUC στην Θεσσαλονίκη θα παραμένει 55 λεπτά στο έδαφος και τέλος στο SKG-MUC-HER στο Μόναχο θα παραμένει 1 ωρα στο έδαφος.

ΥΓ. GP707 : Ακόμα δεν εχω μάθει το πολυποίκιλο αεροπορικό λεξικό σε τέτοιο βαθμο ωστε να γνωρίζω ολες αυτές τις λέξεις οπως το turnaround time. Προσπαθώ όμως μέσω των οσων είδη γνωρίζω να σας το κανω όσο πιο κατανοητό γίνεται για να τα καταλάβετε.

Αν γνωρίζετε απαντήστε μου στην απορία μου μιας και την έχω χρόνια,αν δεν υπάρχει απάντηση ας τα σβήσετε όλα γιατί τζάμπα πιάνουν χώρο εδώ μέσα.

Μονο ο Kotobloco και ο STAVROS_ATH κατάλαβανε ο καθένας απο διαφορετική πλευρά τι εννοούσα,αφενός ο πρώτος πρέπει να εδωσε το φως στην απορία μου,αφετέρου ο δεύτερος κατάλαβε ότι αντι να δούμε την ουσία του ερωτήματος μου κοιτάμε μερικές λεξούλες για να κάνουμε την παρατήρηση.Και ναι είστε συντονιστές και πρέπει να κάνετε παρατηρήσεις αλλα πρώτου κάνετε την παρατήρηση δεν μπορείτε πρώτα να δώσετε μια εξήγηση πανω σε αυτο που ρώτησα αν γνωρίζετε γιατί σίγουρα θα γνωρίζετε τοσα χρόνια με αυτο το αντικείμενο λογικά ασχολείστε. Τέλος παντων.

Συγνώμη κιόλας αλλά το να συζητάμε σε 10 ποστς γιατί το ένα είναι 50 και το άλλο 55 λεπτά έχει λίγη αξία, όποιος και αν είναι ο λόγος. Αν δηλαδή υπάρχει άλλη αναχώρηση στα 50 λεπτά και για τυπικούς λόγους το έβαλαν 55, θα γίνουμε σοφότεροι;

Ν´αγιασει το πληκτρολόγιο σου...

Η εταιρια εχει ξεκινησει πτήσεις προς Mineralnye Vody( Ρωσια ) με το BAE. Το οποιο παει για C-Check και μεχρι να γυρισει τις πτήσεις θα τις κανει το 72αρι... 4,5 ωρίτσες Αταρι. ;)

Πω πω ...Το λυπάμαι πραγματικά...

Βρε Aris320 έλεος πια! Κανείς δε σε κατηγόρησε ότι δεν ξέρεις τους αεροπορικούς όρους. Το ερώτημα σου δεν περιείχε κανέναν αεροπορικό όρο. Άλλο έγραψες και άλλο εννοούσες.
Και δεν χρειάζεται να ξαναρωτάς αν γνωρίζει κάποιος (άλλος) για το ερώτημα σου. Έχει ήδη απαντηθεί από όσους ήξεραν ή ήθελαν να απαντήσουν. Αν κάποιος (άλλος) γνώριζε, θα το είχε απαντήσει. Και αυτό αφορά και τους Συντονιστές. Το να ξαναρωτάς δεν ωφελεί σε τίποτα αφού όποιος ξέρει δεν περιμένει την επανάληψη της ερώτησης σου για να γράψει.

Σε παρακαλώ συγκεντρώσου και αξιολόγησε τι γράφεις και πως το γράφεις για να μη γεμίζουμε τα θέματα με άσκοπα posts.

Επιστροφή στο θέμα μας :3:

Είδα ότι για Πάρο τις πτήσεις του Σαββάτου θα τις κάνει το Avro και ρωτάω εγώ ο άσχετος, με 1400μ διάδρομο δεν είναι οριακό;