Μπορώ να γίνω επαγγελματίας πιλότος;

Re: Πολες απορίες για τον πιλοτο....

Καλώς όρισες φίλε.

Κατά πρώτον, καλή επιτυχία σε ότι και να κάνεις.

Κατά δεύτερον, μπορεί να είσαι καλός στο διάβασμα, αλλά στο γράψιμο θέλεις λίγη δουλειά ακόμα.

Να διαβάσεις καλα μαθηματικά κλπ γιατί έκθεση με τις ανορθογραφουρες προβλέπω να πατωνεις.
Σε περίπτωση δυσλεξιας πρόσεχε γιατί παίζει να σε κόψουν...

Για αρχή διάβασε λίγο εδώ http://www.haf.gr/el/career/academies/.

Τουλάχιστον όσα ρωτάς για τη πολεμική αεροπορία μπορείς όλα να τα βρεις με μια απλή αναζήτηση στο google.Η σελίδα που σε έδωσα έχει όσες πληροφορίες σου χρειάζονται.

Και λιγάκι την ορθογραφία σου να βελτιώσεις :)

Θα πρέπει πρώτα να αποφασίσεις αν θέλεις να γίνεις πιλότος πολιτικής ή πολεμικής αεροπορίας καθώς άλλη σταδιοδρομία θα πρέπει να ακολουθήσεις σε κάθε περίπτωση.

Καλώς ήρθες στο φόρουμ!

Φιλε Κυριακο μιλωντας εντελως φιληκα εχω να σου προτηνω τα εξεις.

1. Προσπαθησε στην ζωη σου να κερδισεις οσα περισοτερα χρηματα μπορεις.

2. Επενδυσε αυτα τα χρηματα οσσσοοοοο καλητερα μπορεις.

3. Αφου κανεις 1. και 2. θα βρεθεις στην ευχαριστει θεση, να μην εχεις αφησεις καποιον εξυπνακια να σε νοικιαζει
εναντι ευτελους αντιτημου. Δηλαδη θα εισαι ενας ανθρωπος που εχει απολητο ελεγχο της ζωης του.
Οι εισοδηματικες μοναδες που θα εχεις διμιουργησει με εργασια, επενδηση κκκκαααααιι επανεπενδηση θα σε
βγαλουν απο τον μπελα να εισαι 37 χρονων και να δινεις συνεντευξεις για ευρεση εργασιας.

Μετα απο ολα τα παραπανω. Αν ακομα το θελεις πολυ να γινεις πιλοτος, θα ειναι πολυ ευκολο να το πετυχεις

χωρις στερισεις και εργασιακη ανασφαλεια.

φίλε μου τα λάθη τα έκανα επειδή έγραφα γρήγορα...όσο αν θέλω να γίνω πιλότος σε πολεμική ή πολιτική αεροπορία δεν έχω πρόβλημα... για να γίνω πιλότος για την πολεμική αεροπορία πρέπει να πάω στην σχολή ικάρων ή στην σ.ι.ρ ή στην σ.υ.δ ή στην σ.τ.υ.α....ώστε να γίνω πιλότος πολιτικής αεροπορίας που πρέ[ει να πάω???

Για να γίνεις πιλότος στην πολεμική αεροπορία, θα πρέπει να πας στη σχολή ικάρων.
Για να γίνεις πιλότος στην πολιτική αεροπορία, θα πρέπει να πας σε μια ιδιωτική σχολή.

Οι υπόλοιπες στρατιωτικές σχολές δεν σου προσφέρουν εκπαίδευση πιλότου.

θέλω να με πείτε αν αποφοίτησω απο την σχολή Ικάρων μπορώ να πιάσω δουλειά σε πολιτική αεροπορία????

ΟΧΙ, το θέμα έχει απαντηθεί πάμπολλες φορές εδώ μέσα. Πολεμική αεροπορία = Πολεμική αεροπορία, τίποτε άλλο. Για πολιτική πληρώνεις ΠΟΛΛΑ, παίρνεις το πτυχίο και καλή τύχη.

Re: Πολλες απορίες για τον πιλοτο....

Μήπως μπορεί κάποιος συντονιστής να διορθώσει τη λέξη "πολλές" στον τίτλο του θέματος;

εντάξει...εχαρισττώ πολύ όλους σας....αν θέλετε διαγράψτε το θέμα ή κλειδώστε το