Μπόρα στο facebook!

• Thread starter Thread starter Kiwi Jumbo
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Πάντως παρα πολλοί Κύπριοι πηγαίνουν στα κατεχόμενα για να παίξουν στα καζίνα.Αυτή η κατάσταση δεν γνωρίζω να ενοχλεί κανέναν.

Η όλη κατάσταση που δημιουργήθηκε με το fb μάλλον από ανταγωνιστή της Aegean είναι.Μεγάλος ανταγωνισμός υπάρχει οποτε οι αντίπαλοι είναι λογικό να καταφεύγουν ακόμα και σε αθέμιτα μέσα.

Πάντως το υπουργείο εξωτερικών και της Κύπρου και της Ελλάδας πρέπει νομίζω να διαμαρτυρηθεί στο booking.com.

Προς τον από πάνω μου Το troll στο Ηνωμένο Βασίλειο διώκεται ποινικά.

εχεις δικιο αγαπητε μαρκισιε, μονο που ποιος να διαμαρτυρηθει σε ποιον?
Απ οτι φαινεται το ιδιο το υπουργειο εξωτερικων της κυπρου ενεκρινε τα εν λογω ξενοδοχεια, και δε νομιζω η aegean να λεει ψεματα γι αυτο

markisios":73rm138f said:
Πάντως παρα πολλοί Κύπριοι πηγαίνουν στα κατεχόμενα για να παίξουν στα καζίνα.Αυτή η κατάσταση δεν γνωρίζω να ενοχλεί κανέναν.

Η όλη κατάσταση που δημιουργήθηκε με το fb μάλλον από ανταγωνιστή της Aegean είναι.Μεγάλος ανταγωνισμός υπάρχει οποτε οι αντίπαλοι είναι λογικό να καταφεύγουν ακόμα και σε αθέμιτα μέσα.

Πάντως το υπουργείο εξωτερικών και της Κύπρου και της Ελλάδας πρέπει νομίζω να διαμαρτυρηθεί στο booking.com.

Προς τον από πάνω μου Το troll στο Ηνωμένο Βασίλειο διώκεται ποινικά.

Αυτή η κατάσταση ενοχλεί την πλειοψηφία των Κυπρίων,για αυτό χρόνια τωρα ασκούν κρητική στο αριστερό κόμμα (το οποιο δεν θέλει ουτε να ακούσει τέτιο πραγμα)να δημιουργηθεί ενα νόμιμο καζίνο,για να μην φευγει χρήμα να πηγαίνει στα κατεχόμενα.

Αν αναφέρεσαι με τον ανταγωνιστή της Α3 στις Κ.Α.,μάλλον κάνεις λάθος,η εταιρία έχει πολύ πιο σοβαρά και επήγουσα θέματα να ασχοληθεί παρά να κάνει ανταρτοπόλεμο μεσο FB,άσε που δεν ξέρει πως να κάνει τετιο 'πολέμο'.Σε αυτά τα αθέμιτα μέσα που αναφέρεσαι είμαι σίγουρος η παλια ολυμπιακή θα έχει πολλές ιστορίες να πει για τους ανταγωνιστές της..

Εαν αυτός ο ζήλος υπήρχε και σε άλλα πράγματα δεν θα είχαμε αναγκη τώρα τα γκρουπ για να κόψουμε ένα κλαδί από το δάσος και να λέμε ότι είμαστε νικητές...

Στο κάτω κάτω η Κυπρος είναι μακριά, ενώ τα άλλα προβλήματα είναι κοντά...

Συγγνώμη, αλλά οι (αν)εγκέφαλοι που ξεκίνησαν την ιδιότυπη αυτή σταυροφορία κατά της έμμεσης αναγνώρισης του Ψευδοκράτους μέσω της ιστοσελίδας της Aegean (άκουσον, άκουσον), το έκαναν επωνύμως. Μια ματιά στα προφίλ τους είναι αρκετή για να καταλάβει κανείς τι σημαίνει η φράση "τρικυμία εν κρανίω".

Το πολύ καλά στελεχωμένο νομικό τμήμα της Αιγαίου, θα μπορούσε άνετα να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα για τη δυσφήμιση την οποία υφίσταται η εταιρεία. Ούτε λίγο ούτε πολύ, κάποια μέλη την κατηγορούν ότι πετάει στo ECN και ότι τα παίρνει από τους ξενοδόχους των κατεχομένων.

Μου θυμίζει το σουρρεαλιστικό στρουθοκαμηλισμό στο άλλο μέγα εθνικό θέμα με το όνομα της ΠΓΔΜ: "Πείτε την όπως θέλετε, αρκεί να μην είμαστε εμείς μπροστά να το ακούσουμε να το λέτε, γιατί πολύ θα θυμώσουμε"

gonzo":1svz772s said:
Αν αναφέρεσαι με τον ανταγωνιστή της Α3 στις Κ.Α.,μάλλον κάνεις λάθος,η εταιρία έχει πολύ πιο σοβαρά και επήγουσα θέματα να ασχοληθεί παρά να κάνει ανταρτοπόλεμο μεσο FB,άσε που δεν ξέρει πως να κάνει τετιο 'πολέμο'.Σε αυτά τα αθέμιτα μέσα που αναφέρεσαι είμαι σίγουρος η παλια ολυμπιακή θα έχει πολλές ιστορίες να πει για τους ανταγωνιστές της..

Έχει μεν σοβαρά κι επείγοντα θέματα αλλα αυτο δεν της ήταν πρόβλημα όταν αποφάσισε να κυρηξει "πόλεμο" στην Aegean -γιατι μόνο ως "πόλεμο" μπορώ να θεώρησω την έναρξη δρομολογίων απο Αθήνα προς Θεσσαλονικη και Λονδίνο. Στις πτήσεις μου απο Αθήνα προς Θεσσαλονίκη με επιστροφη, με τιμή €92 και ημερομηνία κράτησης 1 εβδομάδα πριν την πτήση, οι πληρότητες δεν ήταν ούτε στο 40%!!!! Και είναι λογικό, αφού πλέον στο συγκεκριμένο δρομολόγιο υπάρχουν 15-16 πτήσεις τη μέρα εν καιρώ κρίσης . Κι επειδή θεωρώ ότι οι Κ.Α. δεν σέβονται ούτε τους ίδιους τους τους πελάτες ( και μιλώ από ιδία πείρα με βάση παρα πολλές περιπτώσεις κακής συμπεριφοράς απέναντι μου) , δεν θα μου έκανε εντύπωση το να υποκινησουν ένα τέτοιο "ανταρτοπολεμο". Δεν υπονοώ ότι αυτοί το ξεκίνησαν, απλα τους θεωρώ ικανούς για κάτι τέτοιο.

Ναι ικανοί είναι όλοι για όλα,τίποτα δεν αποκλείται,αλλα νομίζω σου διαφεύγει οτι πριν αρχήσει η Cyprus το Αθήνα-Θεσσαλονική,η Α3 είχε αρχήσει πριν απο ένα χρόνο(δημιουργώντας μόνιμη βάση)το Λάρνακα-Λονδίνο(φυσικά απο τον ερχόμενο Νοέμβρη στο Gatwick),το Λάρνακα-Παρίσι(που τελικά ματαιώθηκε γιατι οι πληρότητες ηταν χαμηλές),Λάρνακα-Ηράκλειο,προσπάθησε με καθέ δυνατό τρόπο να πάρει άδεια για Ρωσία αλλα οι Ρωσικές αρχές της το αρνήθηκαν,προσπάθησε και για Βυρητό αλλα και εκεί οι Λιβανέζοι την απέριψαν.Οσο για το Αθήνα-Λονδίνο,δεν θα πραγματοποιηθεί όπως φαίνεται αλλά και αυτό το εκτελούσε η Cyprus το 1969 με τα Trident πολύ πιο πρίν απο τη δημιουργία της Α3.

Επιτέλους και ένα ρεαλιστικό post.

Σαν πρόσφυγας και άτομο που δέν έχω πάει ποτέ στα κατεχόμετα για οποιοδήποτε λόγο, δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο απογοητευμένος είμαι βλέποντας αυτά που γράφονται σε αυτό το φόρουμ.

Το να βάζετε όλους τους Κύπριους στην ίδια μοίρα είναι τουλάχιστον απογοητευτικό.

Όπως επίσης απογοητευτικά είναι τα σχόλια περί διακοπών τον Κύπριων στη Μακεδονία, Σκόπια και Ανεξάρτητη Κρήτη, τα σχόλια του τύπου ‘’Πάντα προδότες (οι Έλληνες)’’, ‘’Τι περιμένεις από προδότες’’, ο διαχωρισμός των Κύπριων από τους Έλληνες, (δλδ εσείς τι είστε??) και το ότι μόλις σκάσει θέμα που δημιουργήθηκε από ξένους (Booking.com) αμέσως αρχίζει το φαρμάκι και το μίσος! Και φυσικά αυτό που λες ότι είμαστε όλοι στο ίδιο τσουβάλι!!

gonzo":2dmfwewc said:
Ναι ικανοί είναι όλοι για όλα,τίποτα δεν αποκλείται,αλλα νομίζω σου διαφεύγει οτι πριν αρχήσει η Cyprus το Αθήνα-Θεσσαλονική,η Α3 είχε αρχήσει πριν απο ένα χρόνο(δημιουργώντας μόνιμη βάση)το Λάρνακα-Λονδίνο(φυσικά απο τον ερχόμενο Νοέμβρη στο Gatwick),το Λάρνακα-Παρίσι(που τελικά ματαιώθηκε γιατι οι πληρότητες ηταν χαμηλές),Λάρνακα-Ηράκλειο,προσπάθησε με καθέ δυνατό τρόπο να πάρει άδεια για Ρωσία αλλα οι Ρωσικές αρχές της το αρνήθηκαν,προσπάθησε και για Βυρητό αλλα και εκεί οι Λιβανέζοι την απέριψαν.Οσο για το Αθήνα-Λονδίνο,δεν θα πραγματοποιηθεί όπως φαίνεται αλλά και αυτό το εκτελούσε η Cyprus το 1969 με τα Trident πολύ πιο πρίν απο τη δημιουργία της Α3.

Φυσικά και δεν μου διαφευγει. ίσως σε μπέρδεψα χρησιμοποιώντας τον όρο "πόλεμο". Δεν υπονοούσα ότι είναι κάτι αθέμιτο ή κακό. Εννοούσα ότι η απόφαση να μπεις σε μία αγορά που βρίσκεται σε μεγάλη οικονομική κρίση, ενώ άλλες εταιρείες πχ Continental, Delta, Thai κλπ την κάνουν με "ελαφρα πηδηματακια", μπορεί να θεωρηθεί είτε κακή επένδυση είτε προσπάθεια για πλήγμα στον ανταγωνιστή. Όταν η Aegean έφτιαξε βάση στη Λάρνακα, η οικονομία της Κύπρου ήταν ακόμη σε καλά επίπεδα και μπήκε ή προσπάθησε να μπει σε προορισμούς "φιλέτα". Που και με τη σημερινή οικονομική κατάσταση, η Ρωσία και η Αγγλία είναι προορισμοί με πολύ μεγάλη επιβατική κίνηση!προσπάθησε δηλαδή να πάρει κομμάτι της πίτας κι όχι να πάρει την μπουκιά από το στόμα της CY. άσε που θεωρώ ότι τις Κυπριακές Αερογραμμές δεν τις παίρνει να "χτυπήσουν" άμεσα την Aegean από τη στιγμή που η δεύτερη είναι μέλος στην πιο μεγάλη αεροπορική συμμαχία παγκοσμίως!
CyPa":2dmfwewc said:
Επιτέλους και ένα ρεαλιστικό post.

Σαν πρόσφυγας και άτομο που δέν έχω πάει ποτέ στα κατεχόμετα για οποιοδήποτε λόγο, δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο απογοητευμένος είμαι βλέποντας αυτά που γράφονται σε αυτό το φόρουμ.

Το να βάζετε όλους τους Κύπριους στην ίδια μοίρα είναι τουλάχιστον απογοητευτικό.

αγαπητέ CyPa, θα ήθελα να σου απαντήσω ως άτομο που "κατηγόρησα" το εν λόγω group με βάση τα δικά μου δημοσιεύματα (δεν έχω πρόθεση να το παίξω δικηγόρος κανενός). δεν έβαλα όλους τους Κύπριους στην ίδια μοίρα (κι εγώ ο ίδιος Κύπριος είμαι άλλωστε!) αλλά επεσήμανα το πόσο τραγικό είναι το γεγονός ότι:
1) γίνεται επίθεση σε μία ελληνική εταιρεία ενώ παράλληλα ο κύριος υπεύθυνος booking.com μένει στο απυρόβλητο, κάτι που θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηρίσει το group ακόμη κι ως ανθελληνικό (να μην κρυβόμαστε και πίσω από το δάκτυλο μας, αρκετοί Κύπριοι δεν θεωρούν τους εαυτούς τους Έλληνες κι έχουν μια προκατάληψη απέναντι στην Ελλάδα)
2) θεωρώ ως το μεγαλύτερο "καρκίνο" της Κύπρου τη συνεχή ροή εκατομμυρίων ευρώ προς τα κατεχόμενα και μπροστά σ' αυτό, το "ολίσθημα" της Aegean μπορεί να χαρακτηριστεί ως πταίσμα! πρώτα θα πρέπει να ασχοληθούμε με το σοβαρότατο ζήτημα που υπάρχει εντός της χώρας μας και μετά με όλα τα υπόλοιπα.

εννοείται ότι είναι πολύ κακό σε κάθε περίπτωση να κάνουμε γενικεύσεις και να προσάπτουμε τις κακές συμπεριφορές λίγων στο σύνολο που αυτοί ανήκουν. είναι πολύ κακό όμως και το να φοράμε παρωπίδες ή να έχουμε προκαταλήψεις!