Minoan Air

Φιλε Jack
Το να μην πληρωνεις 8 μηνες δεν ειναι προσπαθεια να κρατησεις μια εταιρεια ζωμτανη. Ποσο μπορει να αντεξει ενας εργαζομενος. Αυτοι που φτιαξανε τη sky και τωρα ειναι στη minoan κανανε την μπαζα τους οταν την λουλησανε και εχουν λεφτα. Ομως δεν δουλευουν ολοι απο hobbie ουτε πουλησαν αερολορικη εταιρεια για να εχπυν κομποδεμα. Ο ενας οαει για δημαρχος και ριχνει λεφτα στον προεκλογικο του αγωνα ο αλλος κυκλοφορει και παρακινει τους πιλοτους να κανουν υπομονη και να πετανε τσαμπα
Μαγκια τους φιλε
Οχι ομως να βγουν και ηρωες. Ο κοσμος πειναει κυριολεκτικα.
Τωρα τι λες εσυ, καλυτερα ρωτα αυτους που εχουν να δουν ευρω απο τον ιουνιο

Μηπως ο jack και η dikastrou ειναι στο κλιμα των ευνοουμενων?
Λεω τωρα εγω.....

Οι εργαζόμενοι κύριε lowbelow έχουν αποφασίσει! Και για αυτο το λόγο είναι ακόμα στις Μινωικές! Μαλλον δε κατάλαβες τιποτα απο τα παραπάνω! Με επιλογή δική τους στηρίζουν την εταιρεία και τους αξίζουν συγχαρητήρια! Και για να ξέρεις για αυτη τη κατάσταση ήταν ενήμεροι πολυ καιρο τωρα! Και αποφάσισαν ότι θα είναι εκει ότι και να γίνει! Οποτε μην τους αναφέρεις χωρίς να ξέρεις! Ίσως και να θυμώνουν με αυτα που γράφονται για αυτούς!

Μαλλον καταλαβαμε το ρολο του captain jack.
Για να ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΛΑ

Υπάρχει κανείς που να εργάζεται ο ίδιος στη ΜΙΝΟΑΝ; Γιατί όλοι εσείς που γράφετε τις απόψεις σας οι οποίες βασίζονται στο σόι σας που δουλεύει στη μινόαν δεν μου λέτε κάτι. Έως ότου μιλήσει κάποιος που να εργάζεται ο ίδιος για να μας πει τι διάολο συμβαίνει, σας αγνοώ.

Επιπρόσθετα, όποιος εργάζεται δίχως να αμοίβεται και χαίρεται κιόλας και το κάνει και σημαία του, αρχικά λέει στον εαυτό του "ναι είσαι ένα δουλικό" και είναι και τραγικός, ανεξαρτήτως εταιρίας, επαγγελματικού τομέα και αντικειμένου ενασχόλησης.

Δεν υπάρχει κανένας ρόλος! Ούτε εχω ευνοηθεί όπως λες απο τιποτα! Μήπως εσυ ήθελες να ευνοηθεις και δε μπόρεσες και για αυτο τόση μανία εναντίον της εταιρείας; Λέω εγω τωρα! Ούτε υπάρχει κανένας ευνοημένος και κανένας πληρωμένος κρυφά η μη παραπάνω απο το υπόλοιπο προσωπικό! Αλήθεια γιατι τοσο πείσμα να δυσφημίσεις την εταιρεία και κάποια πρόσωπα;! Μήπως έχεις και εκτως δουλειάς κάποια κολληματα; Γιατι ετσι να ξέρεις εκτως του ότι δείχνεις την ταυτότητα σου κατηγορεις άδικα πρόσωπα και καταστάσεις!

Εγω φιλε jack ουτε δουλεψα στην εταιρεια τη μια ή την αλλη. Μιλαω απο οσα ακουω. Και οπως ειπα αν εμενες Ηρακλειο θα ακουγες τι λεγετε. Να τη δυσφημησω δεν εχω λογω γιατι μαλλον εχω επωφεληθεί γιατι σε σχεση με τη sky εβρισκα πιο φτηνα εισητηρια.
Αλλα να ακους και ολα τα σχολια απο τους εργαζομενους αν λιγο αγαπας το χωρο σε πειραζει.
Οποτε φιλε jack ετσι εχει η κατασταση.

Αν όντως ισχύουν όλα αυτά, η εταιρεία θα έπρεπε να ονομαστεί σε Hobby Air. Φαντάζομαι τη διαφήμιση: Είσαι πλούσιος, έχεις λυμένα όλα τα προβλήματα σου και θέλεις να πετάς από χόμπυ; Έλα στην Hobby Air...

Επειδή εδω ο καθένας υποστηρίζει κάποιες απόψεις και βλέπω ότι δεν υπάρχει συνεννόηση όπως είπε πιο πανω ο άλλος Φιλος Δουλεια είναι των εργαζομένων να μιλήσουν! Στους υπόλοιπους δε πέφτει λόγος! Εγω πάντως τους εκτιμώ πολυ γιατι βλέπω τη προσπάθεια τους να κρατήσουν ζωντανή μια εταιρεία! Όλους! Να ναι καλα και να μας εκπλήσσουν ευχάριστα!

Κυρίες, κύριοι καλησπέρα,

έλειπα στο εξωτερικό 5 μέρες και μόλις γύρισα με σκοπό να απαντήσω στο nikosredal που με είχε ρωτήσει κάτι τη μέρα που έφευγα. Διάβασα τα γραφόμενα και έπαθα σοκ.
Τέτοια κατινιά δεν έχω ξαναδεί. Ιδιαίτερα από τους καπεταναίους. Μου είπε, του είπα, άκουσα κ.λ.π
Εδώ είναι φόρουμ και ΑΝΩΝΥΜΟ κυρίες και κύριοι. Δεν χρειάζονται συνήγοροι και παπαγαλάκια. Θα μπορούσε λοιπόν κάποιος αν υπάρχει να βγει ευθαρσώς και να πει "είμαι εργαζόμενος της ΜΙΝΟΑΝ και δεν έχω πληρωθεί τόσο καιρό"
Αναρωτιέμαι γιατί κανένας δεν το έχει γράψει και εμφανίζονται παπαγαλάκια που δήθεν μεταφέρουν τις απόψεις των εργαζομένων που ακούν. Τι είναι οι εργαζόμενοι πρόβατα; δεν νομίζω!! Κάτι ξέρουν παραπάνω αλλιώς θα είχαν φύγει ΟΛΟΙ. Μήπως προέρχονται από αλλού τα παπαγαλάκια που γράφτηκαν ξαφνικά προχθές και χθες στο φόρουμ για να σπείρουν όλα αυτά τα κουτσομπολιά;
Captain eagle & captain jack ελπίζω να μην είσαι καπετάνιοι γιατί αλοίμονό μας. Δεν γράφει τέτοιες κατινιές και κουτσομπολιά ένας κυβερνήτης. Ούτε υπέρ ούτε κατά και συγχωρέστε με αλλά αυτή την εικόνα έχω για κάποιον που είναι κυβερνήτης!!!! :thx:
Αν είστε εργαζόμενοι - που δεν το νομίζω - να το πείτε ευθαρσώς και ο ένας και ο άλλος.
Για να ξεκαθαρίσω τη θέση μου σχετικά με τις πληρωμές.
Οι εργαζόμενοι όλων των εταιριών θα πρέπει να πληρώνονται και μάλιστα στην ώρα τους. Αν όντως συμβαίνει στη ΜΙΝΟΑΝ ας μας το επιβεβαιώσει κάποιος ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ.
Nikosredall θα το ψάξω και αν μάθω κάτι θα το γράψω στο φόρουμ.

Irkos
Τι σημασια εχουν ολα αυτα που λες.
Το αν ειναι το προσωπικο πληρωμενο το γνωριζουμε ολοι στο forum της minoan.
Οποτε ας μην δουλευομαστε μεταξυ μας.