Ηρεμια φιλοι,
Ισως αν μενατε Ηρακλειο που το χωριο ειναι μικρο και μιλαει θα βλεπατε οτι κατι δεν παει καλα με την minoan και μακαρι να βελτιωθεί η κατασταση γιατι πολλοι φιλοι μου δουλευουν ή δουλευαν εκει.
Το οτι καποιοι δεν φευγουν ή ειναι γιατι φοβουνται μην χασουν τα χρηματα που τους χρωσταειη εταιρεια ή δεν μπορουν λογω ηλικιας ή παιρνουν συνταξη απο καποια αλλη υπηρεσια ή ειναι αλλου τριτου τυπου σχεσεις.
Εγω απο οσα ακουω να λεει το ιδιο το προσωπικο, και ανεφερα οτι εχω πολλους φιλους και απο καμπινα και απο πιλοτηριο και εκδοτηριο, εκει μεσα οι πιο πολυ συγκυβερνητες εχουν φυγει για αλλες εταιρειεςοπως aegean , hermes κλπ. Οι κυβερνητες ή εφυγαν κι αυτοι και πηγαν στο εξωτερικο ή θα πανε πισω στην ΥΠΑ ή αλλαξαν επαγγελμα οπως εκανε συγγενικο προσωπο μεγαλου διεθυντη της εταιρειας.
Τωρα αν η sky παιρνει επιδοτηση και η minoan οχι δεν δικαιολογει με κανενα τροπο να μην πληρωνει το προσωπικο της, ολο και οχι κατ επιλογη δυο τρεις για να πειθουν τους υπολοιπους να πετανε.
Οι υπαλληλοι πρεπει ναπλβρωνονται και οχι να ζητιανευουν δεξια κι αριστερα για δανεικα.