Minoan Air

Re: Minoan Airlines

Ποιος εξασφαλίζει ό,τι θα γεμίζει το F50;Ότι έχει μικρότερη χωρητικότητα;Εδώ θέλουν να πετάξουν σε λιγότερο από δύο μήνες και δεν υπάρχει καν σύστημα κρατήσεων.Η όλη-μέχρι στιγμής-λογική είναι "αρπακτική".Μακάρι να αλλάξει.
Μπορώ να αναφερθώ σε λεπτομέρειες για το λόγο για τον οποίο δε θα γεμίζει έτσι το αφος.Δε πρόκειται να "βάλω βούτυρο στο ψωμί" όμως κανενός.

Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει σύστημα κρατήσεων, απλά περιμένουν να έρθει το πρώτο πριν βάλουνε τα πρώτα δρομολόγια. Όπως είπε κάποιος και ποιο πριν, πάλι ForthCRS. Μου είπε όμως ένα πουλάκι πως το booking website θα είναι ποιο λειτουργικό / όμορφο από της Σκαϊ :shock:

Aγαπητέ Aidis, μου δημιουργούνται συνεχώς νέες ερωτήσεις. Για να μαθαίνω φυσικά. Να ερωτήσω λοιπόν, μιας και θα αρχίσει όπου να ναι να παίζει και το σύστημα κράτησης εντός τρέχοντος μηνός, υπάρχει κάποιο πρόγραμμα ή σχέδιο "εισαγωγής" του κόσμου-πελατών-δυνητικών επιβατών στην ύπαρξη της εταιρείας; Κάποιο διαφημισιτκό πρόγραμμα ίσως; Γιατί απ όσο ενθυμούμαι, κάποιοι παλιοί δυνητικοί πελάτες της sky ανά την Ελλάδα, υποστήριζαν ότι απλά δεν ήξεραν καν την ύπαρξή της... :mrgreen:

δικός σας

Από όσο γνωρίζω, υπάρχει σχέδιο για καμπάνια προς τους ταξιδιωτικούς πράκτορες. Σίγουρα θα έχουν και σχέδιο για διαφήμιση. Τα παιδιά κατάφεραν να ανοίξουν αεροπορική εταιρία που τρέχει εδώ και 7 χρόνια χωρίς αρχικό κεφάλαιο, πιστεύω πως ξέρουν τι κάνουν. Εξάλλου, στατιστικά, οι κρατήσεις που γίνονται εκτός ταξιδιωτικών γραφείων στα ανάλογα δρομολόγια είναι πολύ χαμηλό. :D

Διευκρινιστικά:Τι σημαίνει "να ανοίξουν αεροπορική εταιρεία που τρέχει εδώ και επτά χρόνια χωρίς αρχικό κεφάλαιο";
Για το σύστημα και τους τρόπους κρατήσεων που επιλέχθησαν σε σχέση με το πτητικό έργο,δεν ανοίγω το στόμα μου όσο και αν είμαι σε πειρασμό.

Ποιο είναι ακριβώς το πρόβλημα σου Άλεξ; Για πες μας εσύ που ξέρεις, τι θα έκανες διαφορετικά αν άνοιγες μια αεροπορική εταιρία; :D

Το πρόβλημά μου είναι ό,τι δε κατάλαβα τι θέλεις να πεις σε σχέση με την έκφραση για την οποία ρώτησα.Ειλικρινά,απλά δε καταλαβαίνω το νόημα της φράσης.Αν θέλεις,το λες με άλλα λόγια;
Όσο για το τι διαφορετικό θα έκανα,έγραψα τις προηγούμενες ημέρες:Δε βάζω βούτυρο στο ψωμί κανενός.Αυτά που κάνουν πάντως δεν είναι καλή αρχή.
Υ.Γ.:Να υπενθυμίσουμε για πολλοστή φορά ό,τι κάποιοι ήταν σίγουροι για την ανάθεση στην εταιρία εκτέλεσης δρομολογίων κρατικής υπηρεσίας.

Για να καταλάβω την λογική σου,

Επειδή κάποιοι στο φόρουμ ήταν σίγουρη πως θα πάρουν τις άγονες... Η εταιρία είναι κακή; Επειδή ότι λέει ο καθένας σε αυτό το φόρουμ είναι από τη εταιρία ε; μου αρέσει η λογική αυτή :)

Δεύτερον, είναι χάλια το ξεκίνημα της αλλά δεν μπορείς να μας πεις για ποιον λόγο γιατί θα τα διαβάσει η εταιρία και δεν θα σου δώσει το consulting fee για την μεγάλη εμπειρία σου;

Συγνώμη παιδιά αλλά έχει γίνει κωμωδία αυτό το thread...

iPhone.png
Sent from a mobile device
iPhone.png

Σχολιάζουμε γεγονότα και πληροφορίες.Τίποτα περισσότερο.Τα υπόλοιπα είναι αποτέλεσμα φαντασίας.
Αυτοί όμως οι οποίοι ήταν σίγουροι,πως και το υποστήριζαν τόσο σθεναρά;
Δεύτερον,ναι:Δε βάζω βούτυρο στο ψωμί κανενός.Γιατί να υποδείξουμε το λάθος;Όπως κάποιοι υποστηρίζουν ό,τι η Χ εταιρεία τα κάνει καλά,χωρίς ακόμα να έχει αποδειχθεί,ετσι και κάποιοι υποστηρίζουν το αντίθετο.
Εδώ είμαστε,το αποτέλεσμα θα είναι αμείλικτο για όλους μας.

Λοιπόν, πριν συνεχιστεί το πνεύμα της παιδικής χαράς εδώ, και με δεδομένο ότι το νήμα προορίζεται για να γράφονται νέα της εταιρείας, ας προσθέσω ότι το SX-BRM έχει πάρει από χθες τα sticker ("χρώματα" ακριβώς δεν το λές) της εταιρείας.. Με άλλα λόγια, έστω αργά και με μη συμβατικό τρόπο κάποια βήματα γίνονται. Κάτι παραπάνω δεν θα πω, φώτο υπάρχουν και για όνομα του θεού σταματήστε με τις εμπάθιες που σας βγαίνουν κάθε φορά που ακούτε κάτι για νέα ελληνική εταιρεία!