Minoan Air

Re: Minoan Airlines

Παιδιά αγάλι, αγάλι!
Δεν υπάρχει καμία βιασύνη, εδώ δεν έχουν φτιάξει ακόμα σάιτ και θα ανακοινώσουν δρομολόγια?
Άσε που καλοκαιριάτικα θα γίνετε χαμός στα αεροδρόμια συν την ζέστη και τους άνεμους στα νησιά.
Άστο από χειμώνα καλύτερα που θα έχει δροσιά και θα είναι τα πράγματα χαλαρά...
Φέεεεεεετα!
airbuild99":xar4idsp said:
Το σχέδιο πτήσης το δέχτηκε ακόμα και η κατασκευάστρια εταιρία ότι γίνετε χαλαρά, σαφώς η ΥΠΑ ξέρει περισσότερα από αυτούς που τα φτιάξανε.
Το διαβάσαμε και αυτό!!! :D
Που είσαι βρε VOG να συνεισφέρεις και εσύ λίγο?

Βογγάει από την αδικία ο VOG ΤΏΡΑ,δε μπορεί.
"...όταν θα είναι έτοιμη".'Ελαααααα!Και εγώ που νόμιζα ό,τι θα γινόταν διαφορετικά...

Δεν νομίζω κανείς να "βογκάει" εκτός από εσάς, flou και alex.

Τι είναι "σχέδιο πτήσης με τρία αεροπλάνα";
(Εγώ πάντως δε είχα θέσει υποψηφιότητα για ανάληψη εκτέλεσης "άγονων" γραμμών)

Όποιος είναι στο χώρο θα έχει διαβάσει τα σχετικά έγγραφα και θα ξέρει τι λέω, για τους υπόλοιπους θα πρότεινα να μην σχολιάζουν με ειρωνικά σχόλια χωρίς να γνωρίζουν τι έγινε, δεν είστε στο καφενείο.

Ποιος είναι στο χώρο;Οι Μινωικές Αερογραμμές;

Πάντως όχι εσύ :rolleyes: ;)

Ό,τι πεις.Σίγουρα πάντως δεν είναι οι Μινωικές.Δε θα συνεχίσω αυτό το διάλογο στον οποίο τα επιχειρήματα που παραθέσαμε προ έκδοσης ποτελεσμάτων δεν σε αφορούν.Αν δε μπορείς να παραδεχθείς τη πραγματικότητα,είναι δικό σου θέμα.Αυτή η υπό ίδρυση εταιρεία ξεκινά με μια αποτυχία.Τώρα,το τι λες εσύ είναι "άλλου παπά ευαγγέλιο". Η αλήθεια είναι μια:Δεν ανατέθηκε στις Μινωικές Αερογραμμές η εκτέλεση δρομολογίων κρατικής υπηρεσίας.Τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε άλλα σχέδιά τους.-

Εντάξει, ας αγνοήσουμε το γεγονός ότι οι ιδρυτές της έχουν είδη μια αεροπορική εταιρία που έχει πάρει άγονες γραμμές, και ας μιλήσουμε ειρωνικά για το πόσο "άσχετοι" είναι σε αυτήν την "αποτυχημένη", "ολοκαίνουργια", "μιας ημέρας" εταιρία. :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Το θέμα που συζητήσαμε ήταν ένα και πολύ συγκεκριμένο.Το ίδιο και το αποτέλεσμα.Καληνύχτα.