gioannis13
First-Class-Member
- Website
- penteli.meteo.gr
- Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
- EDW
- Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
- LGMG
Παίρνεις όλα τα προνόμια business class .-
Θα πάρεις τα μίλια του αρχικού ναύλου καθώς και αν θελήσεις να κανεις κάποια αλλαγή σε ημερομηνία θα τηρηθούν οι κανόνες του αρχικού ναύλου ως προς τα fees.Καλησπέρα σας εάν κάνω προσφορά για αναβάθμιση για business class (υπηρεσία της Aegean) σε κάποια πτήση και εγκριθεί τότε θα πάρω τα μίλια της business ή του αρχικού ναύλου;
Από τον Μάρτιο του 2022 που είχα κάνει το παραπάνω post, ακόμα παρουσιάζει σφάλμα στο να περάσεις την κάρτα σου στο προφίλ. Φαντάζομαι δεν έχω μόνο εγώ το ίδιο θέμα...Εδώ και μήνες επιχειρώ να προσθέσω την πιστωτική μου κάρτα στην ενότητα "τρόπος πληρωμής" του προφιλ μου στο M&B και ενώ βάζω όλα τα στοιχεία, μόλις πατάω υποβολή επανέρχεται στη σελίδα και μου ξαναζητάει τα στοιχεία. Η απάντηση πριν πολύ καιρό του τηλεφωνικού κέντρου είναι ότι πρόκειται για βλάβη και αναμένεται να φτιαχτεί. Μετά από μήνες τίποτα ακόμα και πρέπει σε κάθε κράτηση να συμπληρώνω όλα τα στοιχεία αντί να τα βγάζει έτοιμα σαν αποθηκευμένη κάρτα. Και είναι και Aegean Bonus Visa. Πόσο δύσκολο είναι πια να το φτιάξουν μετά από τόσους μήνες...