Miles & Bonus

• Thread starter Thread starter gm747
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Είτε 48 ώρες πριν είτε στο Τσεκ ιν στο αεροδρόμιο. Μου έχει τύχει και στο boarding
Δηλαδή πάντα σε αναβαθμίζουν από την εμπειρία σου? Η σου έχει τύχη και όχι? Ποια η αναλογία?

Μια ερώτηση σχετικά με συγκέντρωση μιλίων από ανήλικα τέκνα και το together . Αν καταλαβαίνω καλά, για να συγκεντρώνεις μίλια από τα εισιτήρια των παιδιών πρέπει να έχουν δικό τους λογαριασμό miles & bonus, ανεξάρτητο, και μετά να τα βάλεις στο together. Σωστά; Το κάνει κάποιος ήδη ; Ευχαριστώ

Δηλαδή πάντα σε αναβαθμίζουν από την εμπειρία σου? Η σου έχει τύχη και όχι? Ποια η αναλογία?

Το κρίσιμο είναι πόση κίνηση έχει ο προορισμός τη συγκεκριμένη εποχή.
Ακόμα κι εάν η business έχει πληρότητα 50% ( με τη φυσιολογική διαρρύθμιση 2-3 σειρών) θα περιμένουν έως και 48 ώρες πριν. Εαν τους μείνουν μόνο 1-2 θεσεις δεν θα σε αναβαθμίσουν.
ΕΞΑΙΡΕΣΗ : η economy να είναι "πιτα" ή overbooked, οπότε μπορεί να σου τύχει να αναβαθμιστείς ακόμα και χωρίς κουπόνι μια και σε τέτοιες καταστάσεις κάνουν upgrade σε μέλη (κατά προτίμηση gold) για να βολέψουν κι άλλους στην economy

Μια ερώτηση σχετικά με συγκέντρωση μιλίων από ανήλικα τέκνα και το together . Αν καταλαβαίνω καλά, για να συγκεντρώνεις μίλια από τα εισιτήρια των παιδιών πρέπει να έχουν δικό τους λογαριασμό miles & bonus, ανεξάρτητο, και μετά να τα βάλεις στο together. Σωστά; Το κάνει κάποιος ήδη ; Ευχαριστώ
Ακριβώς έτσι είναι. Πρέπει τα παιδιά να έχουν τον δικό τους M&B λογαριασμό τον οποίο μετά ο ενήλικας τον προσθέτει στο Together.

Καλημέρα. Μέχρι χθες μου έλειπαν 949 μίλια να γίνω gold μέχρι 3/5/2022 και όλα ήταν με Α3. Είχα κλεισμένη μια πτήση FR των 60€ αλλά έκλεισα μια Α3 SKG-BRU που μου έδωσε 1300 μίλια και κοντά στα 200€ o/w ώστε να γίνω Gold. Με έκπληξη το πρωί διαπίστωσα οτι το σύστημα μου βγάζει οτι μου λείπουν 29000κατι μίλια για να γίνω Gold μεχρι 3/5/2022. Τους κάλεσα, η κοπέλα δεν έβγαλε με το ιστορικό άκρη και θα επικοινωνήσουμε ξανά... Πιστεύω θα λυθεί το θέμα, αλλά υποτίθεται είμαστε συχνοί πελάτες και φτάσαμε στην μέγιστη βαθμίδα θα περίμενα λίγο καλύτερη αντιμετώπιση και όχι δυσάρεστες εκπλήξεις...

Από όσο είναι γνωστό οι επιβεβαιώσεις των αναβαθμισεων γίνονται χειροκίνητα. Μόλις κάποιος άνθρωπος ελέγξει τα στοιχεία, θα σας δώσει την gold βαθμίδα και τα μιλιά θα εμφανίζονται όπως πρέπει. Είναι και Πάσχα μην ξεχνιόμαστε.

Αλήθεια τώρα αυτή η διαδικασία γίνεται χειροκίνητα?? Δυσκολεύομαι να το πιστέψω

Τα προγράμματα FQTV έχουν πάρα πολλούς συνεργάτες (ξενοδοχεία, ενοικιάσεις αυτοκινήτων κλπ) και γίνονται διάφορες απάτες, κυρίως από την Κίνα (π.χ. λογαριασμοί που μέσα σε μία νύχτα γεμίζουν με εκατοντάδες χιλιάδες μίλια). Είναι πολύ λογικό να εποπτεύονται ΚΑΙ οι αναβαθμίσεις.

Αυτοί οι συνεργάτες δίνουν μίλια αναβάθμισης? Νόμιζα ότι δίνουν μόνο μίλια εξαργύρωσης.

• Like
Reactions: SGM
Και γω αυτό γνωρίζω ότι μόνο από πτήσεις αποκτάς μιλια αναβαθμισης και μετά μετατροπές, αγορές και τα μιλια καλωσορισματος από κάρτες.

• Like
Reactions: SGM