Miles & Bonus

• Thread starter Thread starter gm747
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Όλοι οι πόντοι σας θα είναι διαθέσιμοι προς εξαργύρωση, η οποία θα μπορεί να πραγματοποιηθεί από οποιαδήποτε κάρτα του “My Bonus Λογαριασμού”.

Επίσης οι πόντοι του «My Bonus Λογαριασμού» σας μπορούν να μετατραπούν σε μίλια Αegean οποιαδήποτε στιγμή, με αίτησή σας στο τηλεφωνικό κέντρο της Aegean στο 210 62 61 000.

Αρα απ' ότι καταλαβαίνω, μπορείς κανονικά να μαζεύεις σε όλες τις κάρτες και μετά να καλείς και να τους μετατρέπεις (όλους όσους έχεις μαζέψει και πλεον φαίνονται απλά σαν ένα σύνολο) σε μίλια.

Ανοιχτό από αύριο το νέο Lounge της Aegean στην Αθηνα!

Με χαρά σας ενημερώνουμε πως το AEGEAN Business Lounge στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Αθήνας, θα επαναλειτουργήσει από αύριο, 12 Δεκεμβρίου 2017.

Και μια φωτογραφία απο το newsletter της:
https://i.imgur.com/fYA0hji.jpg

Ιδια διαρρύθμιση με αυτό της Θεσσαλονίκης

MerNion":2kx0nap7 said:
Αρα απ' ότι καταλαβαίνω, μπορείς κανονικά να μαζεύεις σε όλες τις κάρτες και μετά να καλείς και να τους μετατρέπεις (όλους όσους έχεις μαζέψει και πλεον φαίνονται απλά σαν ένα σύνολο) σε μίλια.
Απ' ότι ρώτησα στο τηλεφωνικό κέντρο της Alpha δεν γίνεται μεταφορά πόντων μεταξύ των καρτών του ίδιου προσώπου αλλά μόνο μεταφορά πόντων από κάρτα άλλου ατόμου, μέσω mail.
Πρακτικά λοιπόν, αν έχεις δύο κάρτες alphabank (πχ Aegean και Vodafone) δεν μπορείς να μεταφέρεις τους πόντους της μίας στην άλλη.
Κρίμα πάντως, (εφ'οσον με πληροφόρησαν σωστά, γιατί στην πρώτη επικοινωνία μου με την τράπεζα μου είχαν πει πράγματα που τελικά δεν ίσχυαν.)

Πάντως υπάρχουν κατά καιρούς πολύ καλές προσφορές για συγκέντρωση πόντων (και άρα μιλίων εξαργύρωσης) όπως η παρακάτω:
https://www.alphabonus.gr/files/news/pl ... 171124.png

Μα δεν χρειάζεται να μεταφέρεις πόντους πλέον... Ολοι οι πόντοι απ' όποια κάρτα bonus και αν έχεις φαίνονται απλά σαν ένα σύνολο και μπορείς να τους χρησιμοποιείς όπως θες. Κοινώς μπορείς να τους μεταφέρεις όλους στο Miles & Bonus της Aegean. Ετσι κατάλαβα εγώ από αυτά που λέει στο FAQ που έβαλε παραπάνω ο aakunz

Ισχύει αυτό που είπε ο jimAEL:
Για τις υπόλοιπες BONUS κάρτες της Alpha Bank (δηλαδή όχι την Aegean Bonus Visa), όπως είναι οι Mastercard, American Express Bonus Premium, American Express Blue κλπ., οι πόντοι συγκεντρώνονται σε ένα «κουβά», κοινό για όλες τις κάρτες. Αν θες να μετατρέψεις κάποιους από αυτούς ή όλους σε μίλια, θα πρέπει να πάρεις τηλέφωνο στο 801-11-20000 ή στο 210-6261000 και να ζητήσεις τη μετατροπή τους σε μίλια.

Επιπλέον, για όσους είναι κάτοχοι κάρτας της Τράπεζας Κύπρου, υπάρχει κάποια νέα συνεργασία με την Aegean, βάσει της οποίας συγκεντρώνονται πόντοι που εξαργυρώνονται σε εισιτήρια. Δεν πρόκειται δηλαδή για πρόγραμμα που δίνει μίλια στο Miles+Bonus, μια και για αυτήν την περίπτωση, υπάρχει η συνεργασία με την Alpha Bank Κύπρου.

http://www.bankofcyprus.com.cy/Cards_Gr ... -antamivi/

Σωστό. Μάλλον δεν κατάλαβε ο υπάλληλος της Alpha τι ρώτησα ακριβώς. Προφανώς εννοούσε ότι δεν υπάρχει λόγος μεταφοράς πόντων από τη μία κάρτα στην άλλη γιατί πλέον είναι ενιαίοι οι πόντοι.
Εξαίρεση πάντως υπάρχει όταν έχεις δώσει πάγια εντολή. Πχ αν έχεις δώσει πάγια εντολή να μετατρέπονται οι πόντοι σε μίλια, αυτό συνεχίζει κανονικά χωρίς να κάνεις κάτι.

Εγώ που επικοινώνησα με την Alpha στο τηλέφωνο εξυπηρέτησης πελατών, επειδή πανικοβλήθηκα ότι όλοι οι bonus πόντοι που έχω θα μετατρέπονταν σε μίλια Α3, μου είπαν ότι μπορεί να φαίνονται όλοι οι πόντοι στο Bonus Λογαριασμό, αλλά αν έχεις Aegean Visa μόνο οι πόντοι που συγκεντρώνονται από αυτή την κάρτα γίνονται μίλια στην Α3 ενώ αν έχεις π.χ. American Express αυτοί οι πόντοι παραμένουν bonus πόντοι και μπορείς να τους χρησιμοποιήσεις όπως θέλεις. Αν θέλεις να μετατρέψεις πόντους από άλλες κάρτες σε μίλια, πρέπει να επικοινωνήσεις με την Α3 όπως έγραψε και ο jimAEL.

Προσφατα ταξιδεψα απο Λαρνακα προς Μοναχο με LH σε business class με A3*G status και η κυρια στον γκισε με ρωτησε αν θελω να μου δωσει προσκληση για το lounge ή κουπονια για τα καταστηματα και εστιατορια. Της ειπα να μου δωσει κουπονια για τα καταστήματα επειδη ετσι κι αλλιως δικαιουμαι εισοδο στο lounge της Α3 σαν χρυσο μελος. Και τοτε μου απαντησε πως μονο αν ταξιδευα με Α3 θα μπορουσα να χρησιμοποιησω το lounge τους.
Ειχα την εντυπωση πως σαν *G μελος δικαιουμαι προσβαση σε ολα τα lounges της Star Alliance ανεξαρτητα απο την κατηγορια θεσης του εισιτηριου μου και την εταιρεια, φτανει να ειναι μελος της Star Alliance. Αλλαξε κατι στα T&Cs του M&B ή απλα η κυρια δεν ηταν σωστα πληροφορημενη? Δεν μπηκα στον κοπο να ρωτησω στο lounge, επειδη αν η κυρια στο counter ειχε δικαιο θα ενιωθα μια μικρη ντροπη.