Milan Malpensa -> Milan Bergamo,μετάβαση?

prezakis

Low-Cost-Class-Member
Εγγραφή
16/11/2006
Μηνύματα
15
Likes
0
Καλησπέρα σε όλους,
Παιδιά γνωρίζει κανείς αν υπάρχει εύκολος τρόπος να μεταβείς από Malpensa στο άλλο αεροδρόμιο του Μιλάνου,το Bergamo?Έχει μετρό να σε πηγαίνει από το ένα στο άλλο?
 
pantos den einai konta

yparxei leoforeio poy ta syndeei... des sto site toy aerodromioy malpensa an de kano lathos....

oysiastika to bergamo einai poli dyo ores kai vale makria apo to milano...

ara na ksereis oti tha parei ora....
 
το milan orio al serio(bergamo) και το mxp σχεδον ισαπεχουν απο το μιλανο (50km). το bergamo ειναι απο τα αεροδρομια που ανηκουν στο δικτυο της ryan και βρισκονταιο σε νορμαλ αποσταση απο το τελικο προορισμο του επιβα τη σε αντιθεση πανατα απο κατι φρανκφουρτες-χαν.
ενα ακομη καλο ειναι πως το bergamo και το mxp βρισκονται και τα δυο βορειο δυτικα του μιλανου αρα η αποσταση που θα κληθεις να ταξιδεψεις θα εινα ισχετικα μικρη.
 
Σε έπιασα nofrills!!! :D :D

To Bergamo (παρεπιπτόντως είναι απίθανη πόλη και μια επίσκεψη επιβάλεται) βρίσκετε όντως βορειοδυτικά αλλά το Malpensa βρίσκετε βορειανατολικά!! Η απόσταση λοιπόν στην καλύτερη των περιπτώσεων είναι 1 1/2 ώρες με Ι.Χ και κανα δύωρο με λεωφορείο ειδικά αν πας πρώτα στο Μιλάνο και αλλάξεις εκει λεωφορείο.
 
εχεις δικιο computerise εκανα λαθος...ομως...το mxp βρισκεται βορειο δυτικα και το al serio βορειο ανατολικα(τσεκαρα τον χαρτι.) παντως ισαπεχουν απο το μιλανο...αυτο ειναι σιγουρο! αρα ειναι αδικο να αναφερομαστε στο al serio λες και βρισκεται στην ναπολι..΄ ;)
 
κάνοντας τη διαδρομή...

Noikiazontas aytokinito sto malpensa kai pigainontas sto bergamo me sinithismeni kinisi italikon dromon ekana ti diadromi pano apo dyo ores !
 
Οκ,παιδιά.Ελπίζω να βρω άλλο τρόπο να μεταβώ στον προορισμό μου,γιατί έτσι που μου τα λέτε μάλον δύσκολο είναι το εγχείρημα Malpensa -> Bergamo
Ευχαριστώ.
 
exeis leoforeio pou syndei ta dyo aerodromia ...opos kai to mxp me to lin...
 
Re: Milan Malpensa μετάβαση στο κέντρο του Μιλάνου

Δε βρήκα topic για το Malpensa και για να μην ανοίγω καινούριο θα κάνω εδώ την ερώτηση μου: Το Σάββατο θα είμαστε εκεί γύρω στις 9 το βράδυ, λειτουργεί το Malpensa express? Στο επίσημο site δεν είδα δρομολόγια για εκείνη την ώρα... Στο σταθμό Cadorna υπάρχει ανταπόκριση με μετρό ή πρέπει να βγούμε έξω για να βρούμε τον υπόγειο σταθμό;
 
Top