Μια προταση για το νεο στυλ χρωματων της ΝΟΑ

• Thread starter Thread starter makedonas
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
jerry":11o8elci said:
Βασικά η ιδέα με τους κύκλους (του 5 ή 6 ή όσους τελοσπάντων αποφασίσουν να βάλουν στο σήμα) να "αναπτύσσονται" στην άτρακτο δε μου φαίνεται άσχημη... Απλά δεν ξέρω μετά τι θα βάλουν στην ουρά.. Γιατί κρίκοι στην ουρά, κρίκοι στην άτρακτο...πάει πολύ..

Κρικοι στην ατρακτο, χρυσο δαφνινο στεφανι με την κουκουβαγια της Αθηνας στο καθετο στεθερο!! (Αυτη που υπαρχει και στο Ευρο :!: ) Ας μη ξεχναμε την ιστορια του τοπου μας... :wink:

AUTO DEN THA EINAI NOA ALLA H ARXAIA ATHINA :twisted:

simfono me ton tasso: ta hromata tis air greece mou aresan para poly, alla auta ta "arhaia" pou eihan stin arhi halousan olo to design

AN KAI ALEX KSEREIS OTI H AIR GREECE MOU ARESE .

IATA/TASOS":3k5fkdx3 said:
AUTO DEN THA EINAI NOA ALLA H ARXAIA ATHINA :twisted:

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΤΑΣΟ? ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΜΑΣ?ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΕΚΕΙ, ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΟΥΝΤΑΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ :!:

GIATI RE ?

MHN TO PARAKANOUME OMOS

@ tasso: kai mena maresi kai to kseris taso, alla afta ta "arhaia" den mou aresoun.

@makedona: kanena den eipe na drepomaste gia tin katagogi mas. aploustata, den mou aresei na to grafoume kathe ligo kai ligaki stin simea mas (nicht stδndig auf die fahne schreiben). i Ellada den einai mono i arhaia ellada, alla kathje ligo kai ligaki diafimizoume tin arhaia ellada.

kai apio design genika me gemizoun toso ta arhaia, alla auto einai prosopiko gousto

To πρωτο ναι... Αλλα λιγο πιο σκουρο και λιγο μεταλλικο... 8)

Το δευτερο οχι....

Να διαφωνήσω :!: Το πρώτο δε μου αρέσει. Αλλά τα νέα χρώματα της Aeroflot μου αρέσουν πάρα πολύ. Πολύ όμορφη και η ουρά, και που το κόκκινο από τη σημαία κατεβαίνει στην άτρακτο. Επίσης ωραίο που γράφει κάτω από το Aeroflot και το Russian Airlines... :up: