mia idea gia tin OA (oikononia hrimaton)

• Thread starter Thread starter Anonymous
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Ρε παιδιά δεν είναι τόσο απλό το πράγμα να κλείσει ενα γραφείο.¨Αλλωστε μην ξεχνάτε οτι υπάρχουν πολλές περιοχές της Ελλάδας που το μόνο μέρος που μπορείς να κλείσεις αεροπορικό εισιτήριο είναι το γραφείο της Ο.Α. Στη Μύλο πχ με πολλά ταξιδιωτικά γραφεία όλες οι αεροπορικές κρατήσεις γίνονται μέσω του γραφείου της Ο.Α....και οκ η Μύλος έχει 100 κατοίκους(λέμε τωρα...) αλλά το καλοκαίρι υπάρχει πρόβλημα .

Αν θέλει η Ο.Α απο κάπου να κόψει ας δώσει τη δυνατότητα για e-ticket

ΑΑΑΑ και μην ξεχνάμε ότι τα γράφεια πόλεως βοηθούν και στο cargo ..για παραλαβή κτλπ

webmaster":3ihqw63j said:
Από την άλλη όμως η ΟΑ το παρατράβηξε. Έχει γραφεία σε πόλεις όπου ούτε καν υπάρχουν αεροδρόμια. Σε μερικές πόλεις έχει περισσότερα από ένα γραφείο. Αυτό είναι κάπως παρατραβηγμένο.

Swsta. Sto Movaxo ti ta 8elei 2 grafeia? Eva stnv poln kai eva sto FJS ? Toulaxistov sto FSJ to 3uvouve (deite to Aiport reportmou ) kai stnv poln.. Oute kav a3iw8nkave edw kai eva mnva va mou apavtnsouve to email pou tous esteila... :evil:

Αααααααααα .....θυμάμαι που διάβαζα σε ενα αρθρο (τώρα ψαχνω να το βρω ) για το γραφείο της Ολυμπιακής στο Τόκυο ,που παρόλο οτι δεν πετάει εκεί ,με 4 άτομα προσωπικό κάνει πώλησεις εκατοντάδων εκατομυρίων δραχμών (ήταν παλαιο το άρθρο :wink: ) ....Γιατί λοιπόν να το κλείσει? βέβαια θα μου πείτε με το ίντερνετ κτλπ πόσο χρησιμά είναι τα γραφεία πόλεως γενικά...αλλά δεν βαριέσαι!! Εμένα μου αρέσουν και τα προτιμώ ! :lol:

Ayto einai swsto, an ta topika grafeia symvalloyn sta esoda ths etairias giati na ta kleisei; Eimaste sigoyroi oti ta grafeia polewn einai zhmiogona;

To grafeio tis komotinis thimamai apo palia oti itane anoihto sinithos ta apogeumata pou efeuge to leoforeio gia to Dimokritos.....thimamai episis arketes fores na einai kleisto kata tin diarkeia tis imeras.....ase i mpoha........

OA277