Merkur Air

• Thread starter Thread starter KOSTAS1966
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Καλησπέρα.
Αναφορικά, αν μπείτε στο σάιτ πλέον έχει AOC & CAMO.
Γνωστός ανέφερε ότι είναι η παλιά ΑΒΙ, του Ντούλη και έκαναν εν έτη 2022 αρχές, περισσότερο leasing (brokers). Πρέπει ο κύριος να πήρε μετοχές από την τούρκική.
Μου είπε προσοχή μεγάλη. Δεν γνωρίζω τι παίζει με τη συγκεκριμένη εταιρεία, αλλά σε όποιον το σκέφτεται, ας το ψάξει λίγο παραπάνω.

Αυτό το comme il faut και με αποδεδειγμένα λαμόγια μου κάνει αχρείαστο.
Μακριά από κακοτοπιές

Έχω μια απορία!! Η ΥΠΑ/ΑΠΑ τώρα δημιουργήθηκε και δεν γνωρίζει την προϊστορία αυτών των ΑλεπουΜήτρων, Καραφίλων , ΚαραΑπάτηδων κλπ και συνεχίζει να τους Αδειοδοτεί? Αφού είναι έτσι ας προσέξουν οι εμπλεκόμενοι. Καλή τους τύχη αφού δεν ακούν το βουητό του ανέμου, αλλά δεν βλέπουν και τα συντρίμμια από τις καταιγίδες που πέρασαν!! Το σοβαρότερο όλων είναι ότι όσοι ενεπλάκησαν στις προηγούμενες απάτες έβαλαν τόσο χαμηλά το φέσι με αποτέλεσμα να μην έχουν την δυνατότητα να βλέπουν για να γράψουν τι συμβαίνει και να γλυτώσουν οι επόμενοι.

Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω παραπάνω. Ότι οι εποπτικές αρχές όμως λειτουργούν απλά και μόνο για το δικό τους κέφι, ε αυτό δεν μπορώ να το δεχτώ ως κανονικότητα.
Σε προηγούμενη συζήτηση για το συγκεκριμένο θέμα η απάντηση που έλαβα ήταν ότι οι εποπτικές αρχές δεν κάνουν τίποτα για αυτή την κατάσταση για να υπάρχει η αίσθηση ότι υπάρχει δουλειά και αλλά τέτοια χαριτωμένα. Με λίγα λόγια πετάω όλα τα ψέματα στον μπουφέ και οποίος θέλει πέρνει. Αφού έτσι και αλλιώς κανένας δεν θα με ενοχλήσει, γιατί όχι. Τα ψέματα βολεύουν γιατί τα πλάθεις όπως θέλεις.