Με πεταει εξω...

  • Thread starter Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Το εκανα σημερα και θα το δω τις προσεχεις ημερες. Φυσιολογικα ετσι δεν θα εχω προβλημα, αλλα ειναι περιεργο οτι ξαφνικα το παρουσιαζει αυτο το προβλημα!



:arrow: Μολις βγηκα απο το site τελειως και ξαναμπηκα. Δυστυχως "με θυμηθηκε" και μου τα εβγαλε ολα μπλε! :evil:
Ειδομεν αυριο!!!
 
me to idio provlima !!!

:( :( :( mou ehei spasi ta nevra exo toidio provlima apo thn hmera (thn proigoumeni evdomada)pou evala dsl ????????????????/ mpas kai ginete kati me tin sindesi?????????????????????idia ora telefteas episkepsis kai thn stigmh tou login :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :?:
 
Ομολογώ ότι δεν γνωρίζω σε τι μπορεί να οφείλεται το σχετικό πρόβλημα. Άλλαξα τα στοιχεία των cookies που αφήνει το φόρουμ στο PC σας. Λογικά κατά την πρώτη επίσκεψη σας μετά από αυτό το ποστ μου, θα σας ζητήσει username & passwort, επειδή άλλαξα τις ρυθμίσεις. Αλλά ΜΟΝΟ μία φορά.

Λογικά το πρόβλημα δεν πρέπει να υφίστατε πλέον... :7:
 
:7:

Υπάρχουν ακόμη προβλήματα;;;;
 
κι εγω που δοκιμασα, το ιδιο. Απλα, ξε-τσεκαρω το κουτακι να με θυμαται το συστημα στην επομενη επισκεψη και ετσι λυνεται το προβλημα.
 
Τότε λογικά το πρόβλημα δεν οφείλεται στο σύστημα. Δεν υπάρχουν άλλα αίτια που να μπορούν να προκαλούν αυτό το πρόβλημα και να μπορούν να επιλυθούν από το φόρουμ!!! Δεν έχω άλλη ιδέα. Οπότε για την ώρα κάνετε login-logout σε κάθε σας επίσκεψη!

Ένα άλλο πρόβλημα που δημιουργήθηκε τις τελευταίες μέρες και δεν σας έβαζε καθόλου μέσα, πλέον επιλύθηκε!!
 
Akis":1hw2xsxw said:
Ένα άλλο πρόβλημα που δημιουργήθηκε τις τελευταίες μέρες και δεν σας έβαζε καθόλου μέσα, πλέον επιλύθηκε!!

...και έλεγα κι εγώ, γιατι έφαγα Ban? :lol:
 
Παντως και γω που χρησιμοποιω ενα PC δεν μου βγαζει κιτρινες τις νεες δημοσιευσεις και οσο και αν φαινεται παραξενο ειναι πολυ σπαστικο να ψαχνεις τις ημερομηνιες. Αυτο συμβαινει τωρα κανα δυο βδομαδες.
 
Το ξέρω ότι είναι σπαστικό, αλλά δεν γνωρίζω σε τι μπορεί να οφείλεται. Όσο και να το έψαξα όσα άτομα που γνωρίζουν και να ρώτησα ... δεν ξέρει κανείς σε τι μπορεί να οφείλεται και από τη στιγμή που δεν βρίσκουμε την αιτία του προβλήματος, δεν μπορούμε να το λύσουμε.

Για την ώρα βοηθάει μόνο το manual login-logout... εγώ θα συνεχίζω να το ψάχνω πάντως.
 
Top