ΜΑLEV attack...

  • Thread starter Anonymous
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Ποια 9,90;Αυτά είναι αν μπεις χωρίς αποσκευές.Όταν πάει κάποιος διακοπές παίρνει και μια βαλίτσα μαζί του,εκτός αν είναι βρωμιάρης που ξαπλώνει στην Πανεπιστημίου με ένα χαρτόνι "Πεινάω".Αν προσθέσεις τις βαλίτσες και το γεγονός ότι πετάει από περιφερειακά αεροδρόμια το συνολικό κόστος του εισιτηρίου είναι στα επίπεδα μιας κανονικής αεροπορικής.Αυτές οι εταιρείες μπορεί να είναι καλές για έναν φοιτητή που έχει κι εδώ και στην Αγγλία-παράδειγμα-ρούχα και μετακινείται χωρίς αποσκευές και κατά συνέπεια παίρνει τον πιο φθηνό ναύλο.Άσε που γίνεσαι κουβάρι από το στενό χώρο.Μην συγκρίνουμε εταιρείες με διαφορετική φιλοσοφία.
 
Υπό άλλες συνθήκες δε θα απαντούσα. Ζητώ πρτοκαταβολικά συγγνώμη.

Τι ρατσισμός είναι αυτός; Γιατί πρέπει όλοι οι άνθρωποι, που ταξιδεύουν με αεροπλάνα να είναι επιβάτες, όπως είστε εσεις; Γιατί δηλαδή κάποιος ο οποίος φεύγει για Σ/Κ θα πρέπει να σώνει και καλά να πάρει βαλίτσα ή να βάλει μέσα σε αυτήν τον πατέρα του και τη μάνα του; Γιατί νομίζετε ότι η πλειοψηφία των μετακινουμένων με αεροπλάνα θα πρέπει να είναι αποκλειστικά και μόνο τουρίστες και όχι επαγγελματίες που κάνουν σύντομα ταξίδια ή άνθρωποι που πηγαίνουν για οικογενειακούς λόγους ή άνθρωποι έμαθαν να ταξιδεύουν παίρνοντας όσα χρειάζονται.

Get a life επιτέλους, κομπλεξικοί @#$%***! :with:
 
δόξα το θεό ανδρέα, πάλι καλά που το ισιώνεις το θέμα, gt στο τέλος θα μας βγάλουν κι γύφτους που πετάμε με ryanair :rant:
 
imaginas":16uzjm1j said:
Προσωπικά δεν πρόκειται να πετάξω με ryanair,easy jet και τα ρέστα.Θέλω αεροπορική εταιρεία όχι ιπτάμενο ΚΤΕΛ.

Να μην σώσεις να πετάξεις...αστο για εμάς να ταξιδέυουμε με 20€ για Λονδίνο και εσύ να τα σκας χοντρά
 
Δε θα σου απαντήσω,ας πράξουν τα δέοντα οι διαχειριστές.
 
Θα πάρεις μαζί σου και όλους τους υπόλοιπους χαρακτηρισμούς για ένα σωρό ανθρώπους. Προς τι όλο αυτό το RANT? Ούτε με το ζόρι να σε βάζανε να ταξιδέψεις με Ryanair
 
Παρέθεσε χαρακτηρισμούς που ισχυρίζεσαι ότι έκανα.Ή δεν είναι αλήθεια ότι πληρώνεις έξτρα τις αποσκευές;Δεν είναι αλήθεια ότι η άνεση των καθισμάτων είναι απούσα;

Με το ζόρι δε με έβαλαν,και ούτε θα το κατάφερνε κανείς.Θέλω να ταξιδεύω όχι απλώς να μεταφέρομαι.
 
Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω τι διαχωρισμο ειναι αυτος.Και γιατι ειναι τοσο κατακριτεος.

Ειναι τοσο κακο να θες να πεταξεις με φθηνο εισιτηριο?

ΕΙναι κακο να φυγεις ενα 3ημερο ταξιδακι με ενα σακο στην πλατη σου,χωρις βαλιτσα στην οποια εχεις την αρτα και τα γιαννενα?

Ειναι απιθανο να θελει να παει καπου για μια μερα ενα επιχειρηματιας?

Ενας γονιος να παει και να ερθει για 3 μερες για να δει το παιδι του στο εξωτερικο?

Πρεπει ντε και καλα να πληρωσει τα μαλλια της κεφαλης του για να ειναι ολα ενταξει και να μην πει οτι πεταξε με την ryanair?

'Η μηπως ειναι απιθανο καποιος να θελει ενα φθηνο εισιτηριο και να δωσει στη συνεχεια πολλα λεφτα στο ξενοδοχειο,ωστε να απολαυσει εκει περισσοτερες ανεσεις?

Και γιατι ολα αυτα να ειναι κατακριτεα?

Το αν θα παω εγω στην ρωμη με 16 ευρω και ποσα θα χαλασω εκει ειναι δικο μου θεμα,του καθενος δηλαδη.

Αλλα αν δεν ειχε τα 16 ευρω δεν θα σκεφτομουν καν να παω εκει και κατα συνεπεια δεν θα χαλουσα καθολου χρηματα.

Ετσι λοιπον και ο ξενος που θα δει την τιμη αυτη για την ελλαδα,δεν θα το σκεφτει δευτερη φορα.Τα λεφτα αυτα οσα και να χαλασει,ειδικα πλεον,μας ειναι απαραιτητα.
Και μακαρι να υπηρχαν χαμηλοι ναυλοι και για τα νησια.Τοτε θα πατουσαν μηχανικα το κουμπι της κρατησης.

Αυτα και ελιζω καποια μερα να γινουν και δρομολογια απο αθηνα.Ξερω οτι ειναι απιαστο ονειρο αλλα ποτε δεν ξερεις ετσι οπως πανε τα πραγματα.
 
jimAEL":wjo4ipyy said:
Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω τι διαχωρισμο ειναι αυτος.Και γιατι ειναι τοσο κατακριτεος.
Κατακριτέος δεν είναι.Αλλά οι θιασώτες αυτών των εταιρειών μην προσπαθούν να μας πείσουν ότι πρέπει να πετάξουμε με αυτές τις χαμηλού κόστους εταιρείες.

jimAEL":wjo4ipyy said:
Ειναι τοσο κακο να θες να πεταξεις με φθηνο εισιτηριο?
Όχι δεν είναι κακό.Κι εγώ προσπαθώ να βρω φθηνές πτήσεις,αρκεί να εμπεριέχονται όλα στην τιμή και όχι να προσθέτω διάφορα και να πηγαίνει η τιμή στα ύψη.

jimAEL":wjo4ipyy said:
ΕΙναι κακο να φυγεις ενα 3ημερο ταξιδακι με ενα σακο στην πλατη σου,χωρις βαλιτσα στην οποια εχεις την αρτα και τα γιαννενα?
Αν σου επιτρέπουν να πάρεις σάκο 20 κιλών όχι δεν είναι κακό,αν όμως σου επιβάλουν ένα σακίδιο που δε χωράει ούτε μια ζακέτα,για εμένα είναι πρόβλημα.

jimAEL":wjo4ipyy said:
Ειναι απιθανο να θελει να παει καπου για μια μερα ενα επιχειρηματιας?
Επιχειρηματίας να πετάξει με χαμηλού κόστους;Ή δεν πάει καλά η εταιρεία ή τον βολεύει π.χ το Λούτον.Πάντως επειδή οι επιχειρηματίες κλείνουν τα εισιτήρια κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή,δε νομίζω να βρίσκουν με 20€ πτήσεις.


Πάντως αν μου επιστραφούν τα χρήματα από τη MALEV γρήγορα,έχω βρει τρόπο να πάω,και άνετα και ωραία.Αεροπλάνο και τραίνο.Από τη Βιέννη.
 
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Top