Lufthansa

Αυτο με τις ζωνες στην ΗΠΑ ειναι εδω και 20 χρονια ισως και παραπανω... Δεν ειναι κατι καινουριο. Για ευρωπη ομως η LH πρωτοπορισε! :cool:

Lufthansa: Νέα απευθείας πτήση προς το Ορλάντο

Νέα απευθείας πτήση από τη Φρανκφούρτη προς το Ορλάντο της Φλόριδα, με τρεις κατηγορίες ταξιδιωτικών θέσεων, πρόκειται να εγκαινιάσει η Lufthansa.

source: capital.gr

---------------------------------------------------------------------------------------------

Η αυτοκρατορια συνεχιζει την επιθεση... ;)

Επίσης, από Μάιο 2008 εγκαινιάζει πτήσεις DUS-YTO, DUS-CHI και DUS-NYC.

Γνωρίζει κανείς τι (περίπου) seat pitch έχουν τα Α319 της Lufthansa?

Επίσης, κατά πόσο είναι σίγουρο ότι μια πτήση (LH 3393) στις 10/01/2008 και μια άλλη (LH3392) στις 20/01/2008 θα γίνει με το αεροσκάφος που αναφέρει το site όταν κλείνεις το εισητήριο?

Ή μάλλον για να το θέσω πιο σωστά:
Συνήθως οι πτήσεις γίνονται με τον τύπο αεροσκάφους που αναφέρεται στο site?
Φυσικά, αν υπάρχει κάποια βλάβη ή κάτι άλλο απρόβλεπτο εννοείται ότι δεν γίνονται.
Εννοώ αν δεν υπάρξει απρόοπτο, τι γίνεται? Ακολουθείται το πρόγραμμα?

@fotis
Το seat pitch που βίωσα εγώ στο 319 της LH ήταν απογοητευτικά ανυπόφορο.

Όσες φορές (6) έχω προσωπικά χρησιμοποιήσει το site της, πέταξα με το αεροσκάφος που μου έδειχνε.

Με απογοήτευσες........ :(
αν, όμως, σκεφτείς ότι μου κόστισαν (συνολικά, με όλους τους φόρους) 165,34 ευρώ δύο εισητήρια ATH-MUC-ATH τότε νομίζω πως θα το αντέξω το seat pitch ;) .

Βάζουν κανονικά τα αεροσκάφη που γράφει το site. Τον περασμένο Νοέμβριο είχα κλήσει εισητήρια απο το site της Lufthansa για Στοκχόλμη, απο Αθήνα για Φρανκφούρτη πέταξα με Α320 το οποίο ήταν πολύ πιο άνετo απο της Aegean.

fotis":236jlh0o said:
Με απογοήτευσες........ :(
αν, όμως, σκεφτείς ότι μου κόστισαν (συνολικά, με όλους τους φόρους) 165,34 ευρώ δύο εισητήρια ATH-MUC-ATH τότε νομίζω πως θα το αντέξω το seat pitch ;) .

Να ρωτήσω κάτι; Αν έκανες την κράτηση από την εταιρική ιστοσελίδα, που βάζει €20 service fee, τότε πως γίνεται να σου έβγαλε μόνο €5 ανα εισιτήριο, όταν η καθαρή αξία είναι €77,67 κατ' άτομον, οέεεο;

>FQBBCLH
*** BEST BUY QUOTATION ***
LOWEST FARE AVAILABLE FOR THIS ITINERARY
*** NO REBOOK REQUIRED ***
PSGR QUOTE BASIS FARE TAXES TOTAL PSG DES
FQG 1 E99B EUR 11.00 66.67 77.67 ADT
GUARANTEED
GRAND TOTAL INCLUDING TAXES **** EUR 77.67
ADT LAST DATE TO PURCHASE TICKET: 14OCT07

Μένω στο Παρίσι αυτό τον καιρό (και για τους επόμενους 6 μήνες). Ξέρω ότι θα είμαι στην Αθήνα για τις γιορτές και ότι θα πρέπει να είμαι πάλι στην Αθήνα γύρω στις 20 του Γενάρη (και έτσι έκλεισα ATH-MUC-ATH 10-20/01/08 )
Στους Γάλλους (ή μάλλον σε αυτούς που μένουν σε γαλλική διεύθυνση, για να το πω πιο σωστά) χρεώνει 5 ευρώ service fee. Δεν ξέρω το λόγο, αλλά έτσι το χρεώνει.

Vol
LH 3393 opéré par :
LUFTHANSA
Date 10 Janvier
de ATHENS GR INT E VENIZELOSC
à
MUNICH DE FRANZ J STRAUSS TERMINAL 2
Départ 19:05 h
Arrivée 20:40 h
Réservation Economy Class (E)
confirmé
Vol