LH 340-600 & 747-400

• Thread starter Thread starter flying Doc
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Από την εμπειρία μου στο A346 της LH, που έγραψα κι εδώ, να πω πως η 27G είναι στη μέση, σε διάδρομο όμως, κι επειδή η 26 έχει τριάδα κι η 27 τετράδα, μπορούσα να απλώσω τα πόδια μου όσο ήθελα. Στα μείον η στενότητα με το IFE και το τραπεζάκι να βρίσκονται στα μπράτσα της θέσης και φυσικά η έλλειψη παραθύρου. Αλλά ο ύπνος που έριξα ήταν ο πιο άνετος που είχα ποτέ σε αεροπλάνο. 8)

Το σέρβις τυπικό και φιλικό και το A346
inlove.png
inlove.png
inlove.png

seven4seven":1jlocgw3 said:
(Ακολουθει ακρως αντικειμενικο ποστ)

Φιλε Φλαϊνγκ Ντοκ,

Ετσι και μαθω οτι διαλεξες να πας με το ημιμετρο αντι για το 747, θα επιβληθουν οι προβλεπομενες κυρωσεις._ :P :D

Αλέξανδρε, τελικά πηγαίνω με Α330-300 (όχι πως σώζομαι από την οργή σου) αλλά γυρίζω με 744 (όσο χάλια κι αν είναι οι "βασίλισσες" της LH). Πρώτη φορά πέταξα με 747 πριν δυο χρόνια : Air France, economy upper deck, exit row + PTV και ομολογώ ότι ήταν η καλύτερη πτήση μου μεχρι σήμερα (γυρισα με 773).

Επιπλέον ( και σημείωσέ το), επιστρέφω στις 5/6 με από FRA, κάθομαι περίπου 1 ώρα στο ΕΛ. ΒΕΝ και πετάω με την Α3116 για Σαλονίκη. Ελπίζω να δουλεύεις εκείνη τη μέρα μπας και τα πούμε για λίγο.Στείλε ΠΜ για λεπτομέρειες.

Υ.Γ Προς τους διαχειριστές. Η δημοσίευση διορθώθηκε. Παρακαλώ να μη σβηστεί. Ζητώ συγγνώμη για την αναστάτωση