LH 340-600 & 747-400

• Thread starter Thread starter flying Doc
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

flying Doc

Concorde-Class-Member
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
EBBR
Καλησπέρα σε όλη την καλή παρέα.

Το πολυαναμενόμενο ταξίδι μου στο Σικάγο στα τέλη Μαϊου θα πραγματοποιηθεί με τη Μητέρα όλων των εταιριών, τη LUFTHANSA.

Δυστυχώς είναι εταιρική κράτηση, στην οποία δεν μπορώ να παρέμβω. Από τις πτήσεις που με είπαν από το γραφείο, βρήκα ότι η μετάβαση θα γίνει με 340-600 και η επιστροφή με 747-400.

Θέλω λοιπόν να ρωτήσω όποιον έχει δοκιμάσει την LH σε long haul πτήση:

1) Το service. Από όσα έχω κατά καιρούς διαβάσει σε trip reports στο Α.net, είναι πως θα σου κάτσει: από καλό εως απαράδεκτο

2) To 346. Άνεση? Καλύτερη θέση, PTV ή overhead screens

3) To 744. Άνεση? Καλύτερη θέση, PTV ή overhead screens

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις όποιες απαντήσεις. Για να προλάβω μερικούς καλοθελητές, ήδη έχω ψάξει στο skytrax, seatguru, love my seat. Θα ήθελα να ακούσω κάποιον που έχει δοκιμάσει από πρώτο χέρι.

Καλησπέρα γιατρέ μου,

πέταξα πέρσι DUS-EWR-DUS με την Lufthansa σε A343. Βασικά το service είναι normal. Bar service στην αρχή, ένα φαγητό μετά και κάτι παραμικρό πριν την προσγείωση. Ενδιάμεσα δεν θυμάμαι να πέρασαν, αλλά στο galley είχε να πάρεις νερό και χυμό. Τότε δεν υπήρχε PTV, αλλά πλέον όλα τα A346 και αρκετά Α343 έχουν PTV. Τα 747 δεν έχουν ptv και δεν θα έχουν ποτέ ;)

Akis":3jp6czwl said:
Τα 747 δεν έχουν ptv και δεν θα έχουν ποτέ ;)

Ευχαριστώ κύριε Διαχειριστά. Θα πάρει φωτιά το laptop στο γυρισμό (εκτός κι αν καταφέρω να κοιμηθώ)

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ας πέταγα και έγω με αυτά τα 2 αεροπλάνα, και ας με έβαζαν με τους σκύλους!!!

Εγώ αυτό που θυμάμαι σε πτήση με B747 FRA - ORD ήταν το πολύ στενά καθίσματα ενώ στην επιστροφή με A340 ORD - MUC ήταν πολύ καλύτερα

Αγαπητέ flying Doc. Η εμπειρία μου στα υπερπόντια ταξίδια με την Λουφτχάνζα είναι σε Β744 και Α343. Προτιμιτέο σαφέστατα το Β744. Προσωπικά το βρήκα πιο άνετο από το Α343. Καθισμένος στην τελευταία σειρά με 3άδα στο παράθυρο (από πίσω άρχιζαν τα διπλά του τζάμπο) ήταν πολύ πιο άνετα και ας ήταν τζάμπο. Μάλιστα σε εκίνο το σημείο είχα και κενό ωραίαο δίπλα στην θέση για να παρκάρω πραματάκια που δεν εμπόδιζαν τα πόδια μου. Άσε που η βαριά απογείωση ενός τζάμπο είναι εμπειρία. Το Α340 με κούρασε σε όλα τα σκέλη (3) που το ταξίδεψα. Δεν είναι και το καλύτερό μου. Το Α346 έχει πια και IFE οπότε είναι ίσως πιο δελεαστικό, αν και προσωπικά δεν μου κάνει διαφορά η ύπαρξή συστήματος διασκέδασης ή όχι. Καλή τύχη.

δικός σου

(Ακολουθει ακρως αντικειμενικο ποστ)

Φιλε Φλαϊνγκ Ντοκ,

Ετσι και μαθω οτι διαλεξες να πας με το ημιμετρο αντι για το 747, θα επιβληθουν οι προβλεπομενες κυρωσεις._ :P :D

Αγαπητέ γιατρέ,απ'οτι κατάλαβα θα πας Σικάγο για το AGA-DDW
Αν δεν σου κάνει κόπο πέρνα και απο το stand μας!!!