LGTS/SKG Thessaloniki "Makedonia"

• Thread starter Thread starter Junior
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
ακουσα σημερα απο την ετ3 οτι θα επαναλειτουργησει η γραμμη θεσσαλονικη πραγα και οτι απο τον σεπτεμβριο ιδρυετε μια νεα ελληνικη εταιρεια που θα πετα προς ουκρανια και ρωσια.... ολα αυτα σημερα απο τη ετ3

iPhone.png
Sent from a mobile device
iPhone.png

Νέα εταιρεία; Εγώ γιατί νομίζω ότι εννούν την Astra.

Ίσως af1 αλλά έκαναν λόγο για την ίδρυση ΝΕΑΣ αεροπορικής που θα πετά σε ΟΥΚΡΑΝΊΑ και ΡΩΣΊΑ...

Η Astra καλή και χρυσή .... αλλά tour operators δεν είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από αυτήν .....

Αν ισχύει ΑΝ λέμε Μεγάλος tour operator μου ''μυρίζει'' γύρω από αυτό

Απο τον Οκτώβριο ακουγόταν στο αεροδρόμιο ότι ο Μουζενίδης θα ανοίξει δικιά του εταιρεία κ θα πάρει τις πτήσεις για εκείνες τις περιοχές....Οπότε απο την μία τσέπη θα πηγαίνουν στην άλλη...αεροπορικά, οδικά, ξενοδοχεία, εστιατόρια όλα θα πηγαίνουν απο Ρώσσους σε Ρώσσους!!!! Ίδωμεν

Ο Μουζενιδης δεν ειναι Ρωσσος ειναι Ρωσσο-Ποντιος ¨Ελληνας".

Οι οθονες προβολης ωρων αναχωρησεων ειναι για πεταμα
θελουν αμεση αλλαγη

5 χρόνια ετεροχρονισμένα, η άσκηση emergency του 2008. Νομίζω αξίζει έστω και τώρα καθώς έχει ενδιαφέρον και ως άσκηση καθ' εαυτήν και ως βίντεο :

http://www.youtube.com/watch?v=4BZ4EoMH ... e=youtu.be

Μπορεί να μου πει κάποιος πώς συνδέεται ένας επιβάτης στο δωρεάν ίντερνετ που προσφέρει το αεροδρόμιο μέσω του φορητού του υπολογιστή;Αφενός μεν δε ζητούσε κωδικό πρόσβασης,αφετέρου έγραφε περιορισμένο που προφανώς είχε κάποιο "κόλπο" για να συνδεθεί...Περίμενα 2 ωρες στην αναμονή για την πτήση και δεν μπορούσα να χρησιμοποιήσω το ίντερνετ.Το προσωπικό που ρώτησα ήξερε ότι είχε δωρεάν ίντερνετ,αλλά δεν ήξεραν πώς συνδέεσαι...Αρμόδιος του αεροδρομίου στις πύλες εξόδου δεν υπήρχε,κι έτσι χάζευα την ανύπαρκτη κίνηση του αεροδρομίου...Στο LGAV το Μάιο βρήκα πώς συνδέεσαι,μπαίνεις πρώτα στη σελίδα του αεροδρομίου.Στο LGTS δεν ξέρω πώς και δεν ήξερα ποια είναι η ιστοσελίδα του να δοκιμάσω...Αν ξέρει κάποιος ας μου πει για την επόμενη φορά που θα το χρησιμοποιήσω...

Ναι είναι πολύ απλό αλλά όντως πολύ εκνευριστικό για κάποιον που δεν ξέρει. :x

Συνδέεσαι στο δίκτυο που γράφει Free Internet. Μόλις συνδεθεί ανοίγεις έναν browser και ανοίγεις μια οποιαδήποτε σελίδα π.χ airliners.gr. Αμέσως θα σε στείλει σε μια άλλη σελίδα όπου θα σε ενημερώσει για τους όρους χρήσεις ή κάτι τέτοιο και αυτό ήταν. Από κει και πέρα μπορείς να χρησιμοποιήσεις το ίντερνετ κανονικά. Οι ταχύτητες είναι ικανοποιητικές και δεν υπάρχει περιορισμός χρόνου. Το χρησιμοποιώ τακτικά.

Ελπίζω να βοήθησα. :wink:

globetrotter":38qb6ilg said:
Ναι είναι πολύ απλό αλλά όντως πολύ εκνευριστικό για κάποιον που δεν ξέρει. :x

Πολλά συστήματα free Wi-Fi χρησιμοποιούν αυτό τον τρόπο σύνδεσης, μιας και είναι σχετικά απλός. Χωρίς username και password.