LGRP/RHO Rhodes "Diagoras"

  • Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Πόσα λεφτά είπαν οτι έβαλαν ώς επένδυση οταν πήραν το αεροδρόμιο ??
Η οροφή στάζει, υποτίθεται την έφτιαξαν, τον Μάιο είπαν οτι δεν τους ειχε ξανασυμβεί (ενώ έχω φωτογραφίες απο την άφιξή μου εκεί το 2021).. Η εικόνα που φαίνεται στο άρθρο ειναι ακριβώς η ίδια με αυτήν που αντίκρυσα τότε.. Στις αφίξεις αλλα και στις αναχωρήσεις, οι μπλέ κάδοι ανάμεσα στα καταστήματα !!!
Αν ήταν το Δημόσιο θα ειχαν ξεσηκωθεί και οι πέτρες, καθώς και οι περισσότεροι συμφορμίτες.. Τώρα ολα καλά, η επένδυση, τα τιμολόγια των δαπανών που δεν ελέγχει κανείς, ο "ανεξάρτητος μηχανικός" ... ολα καλά !!

 
Αύριο αναμένεται άλλο 333 για να παραλάβει μάλλον τους επιβάτες...
 
Σύμφωνα με το σχέδιο θα είναι το D-AIKP
 
Γνωρίζει κανείς τι έργα γίνονται στο αεροδρόμιο της Ρόδου; Νέος τροχόδρομος ή διάδρομος, παράλληλος του υπάρχοντος; Στο google maps παίρνει κανείς μια πρώτη ιδέα...
 
Οποίος διαβάζει τον reporter, τα ξέρει όλα τα χαμπάρια.

 
Και τι ακριβώς είναι οι "λεπτολωρίδες";;;:oops:
 
Είναι τα λεγόμενα strips, δεξιά και αριστερά του διαδρόμου. Ζώνες ασφαλείας κοινώς που πρέπει να είναι καθαρές εμποδίων.
Το "λωρίδες" προέκυψε από το strips. Το λεπτό δεν ξέρω πως τους ήρθε
 
Τρέχα γύρευε τι έχει μεταφραστεί.
Η threshold markings θέλει να πει ή τις ζώνες στο πλάι του διαδρόμου. Αυτό που με κάνει να πιστεύω το δεύτερο είναι η αναφορά σε επένδυση. Από ότι θυμάμαι έμοιαζε με χορτολιβαδική έκταση.
Μπορεί να ήταν finding σε καμία πιστοποίηση και να έπρεπε να γίνει συμπληρωματική εργασία ή απλά συντήρηση.
Πάντως το copy paste πάει κοπίδι. όλα τα μέσα το ίδιο κείμενο από την ΕΡΤ έχουν.
Post automatically merged:

Είναι τα λεγόμενα strips, δεξιά και αριστερά του διαδρόμου. Ζώνες ασφαλείας κοινώς που πρέπει να είναι καθαρές εμποδίων.
Το "λωρίδες" προέκυψε από το strips. Το λεπτό δεν ξέρω πως τους ήρθε
Που ζώνες ασφαλείας, που λεπτό-λωρίδες.
Σου λέει άμα πω για ζώνες ασφαλείας, θα πάει το μυαλό στο αυτοκίνητο και δεν θα καταλάβει κανένας τίποτα, ενώ τώρα θα πω για λωρίδες και θα νομίζει ο κόσμος ότι η επιστημοσύνη έχει αλλάξει πίστα. :1:
 
Last edited:
Πάντως αν γκουκγλάρεις το "λεπτολωρίδα" τα μόνα αποτελέσματα που εμφανίζονται είναι το δελτίο τύπου της Fraport σε 5-6 sites!!!:p Επειδή ήμουν Ρόδο τις προάλλες μου κάνει εντύπωση το μέγεθος των έργων στο έδαφος. Σαν να έφτιαχναν καινούριο τροχόδρομο. Πολύ πλάτος για μόνο εξομάλυνση των strips...
 
Top