LGNX/JNX Naxos

• Thread starter Thread starter gioannis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
από το καλοκαίρι που πέρασε:
http://www.11aviation.com/gr_PhotosLarg ... hotoID=571

gioannis":1x5yhtbr said:
Βρηκα εδω σε αυτη την σελιδα http://www.flughafen-graz.at/home/saiso ... raz.en.php scheduled πτησεις απο GRANZ ΓΙΑ NAXO :shock: via LEMNOS και μου αρεσε...................(Ελπιζω να ειναι καλος οιωνος αν και αρκετα χρονια ερχονται καποια CHARTERS στο νησι)....................ANTE NA ΔΟΥΜΕ :)

Δεν ξέρω αν κάποιος κρατάει στατιστικά στη Νάξο ή σε άλλα αεροδρόμια.

fotis":37b6cc56 said:
Δε διαφωνώ ότι πρέπει να σταματάνε.
Σταματάνε όμως?

Σε αεροδρόμια σε μεγαλύτερα νησιά που υπάρχει επαρκής αστυνομική δύναμη (π.χ. Χίος και Κέρκυρα που ξέρω) κάθε φορά που υπάρχει απογείωση/προσγείωση πέρα από το φανάρι που ανάβει, συνδράμει και όχημα της τροχαίας.
Στην Σκιάθο (ή στην Νάξο)... δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Στη Σκιάθο μάλιστα στο αντίστοιχο σημείο στον διάδρομο 02, συμβάλλουν 5 δρόμοι και υπάρχουν 5 σηματοδότες!

fotis":1vt4wpkn said:
Äå äéáöùíþ üôé ðñÝðåé íá óôáìáôÜíå.
ÓôáìáôÜíå üìùò?

Ôï êáëïêáßñé ðïõ åß÷á êáôåâåé åãþ üôáí Þôáí íá áðïãåéùèåß ôï áåñïðëÜíï åêôïò áðü ôï êüêêéíï öáíÜñé åñ÷üôáíå k Ýíá ðåñéðïëéêü ôçò áóôõíïìßáò k êáèüôáíå ìðñïóôÜ óôï öáíÜñé óáí íá óïõ Ýëåãå... make my day..

äåí îÝñù Üìá éó÷ýåé ôï ßäéï ãéá ôïí ÷åéìþíá

Οι κολλητοι δρομοι με τις ακρες διαδρομων προφανως ειναι αλλη μια ελληνικη πρωτοτυπια ,η οποια ειναι και πολυ επικυνδινη. Κανονικα η αστυνομια δεν θα επρεπε να πηγαινει, αλλα ως γνωστον οι Ελληνες δεν τηρουν τους κανονες και ετσι θετουν σε κινδυνο τη ζωη τους. Θα επρεπε να μην υπαρχουν τετοιοι δρομοι και δευετρο να τηρει ο καθε οδηγος το κοκκινο.

jetflight":32ess2iy said:
Οι κολλητοι δρομοι με τις ακρες διαδρομων προφανως ειναι αλλη μια ελληνικη πρωτοτυπια .

Μπααα... πρωτοι το ανακαλυψαν σ εκεινο το νησι στην Καραϊβικη, πως-το-λενε-να-δεις... Σεντ...Κατι, τελωσπαντων. Μη με βαλεις τωρα να ψαχνω το Γκουγκλ Ερθ για τα μυριαδες αεροδρομια που εχουν δρομο δημοσιο κολλητα στο κατωφλι τους... Απο εκει και περα, η τηρηση των κανονων ή μη, μενει στον εκαστοτε λαο και την παιδεια του...

Απο το online της ΟΑ OA 1003 Naxos 0845 0940 BIB NEW TIME , αυτο που μου εκανε αντυπωση ειναι οτι η αναγγελια της συγκεκριμενης πτησης βγηκε απο τον πινακα του ΕΛΒΕΝ πριν την αφιξη της και ενω πριν 10 λεπτα την εβγαζε σαν 1003 απο Ναξο με αγνωστη ωρα αφιξης.

1005... Μιλησα μολις με Ναξο και μου ειπαν πως τελικα η πτηση αναχωρησε χωρις κοσμο,να δω τι θα κανουν οι ταλαιπωροι αφου σημερα δεν εχει αλλη πτηση :? :shock:

Akis":2ket8t68 said:
Πρόσθεσα και την Νάξο. :great:
Ωραία, ας το εκμεταλλευτώ λοιπόν :twisted:

Μερικές φωτό από την προσέγγιση στον 36 της Νάξου.
Η προσέγγιση γίνεται στα 1000' από Δυτικά, από το Βόρειο άκρο της Πάρου:
gallery/image_page.php?album_id=7&image_id=19625
gallery/image_page.php?album_id=7&image_id=19626
gallery/image_page.php?album_id=7&image_id=19627

Από εκεί και μετά, αρχίζει η στροφή και κάθοδος στο βασικό του 36 και οι φωτό είναι σε ύψη από 800' έως 200' πάνω από το κατώφλι:
gallery/image_page.php?album_id=7&image_id=19628
gallery/image_page.php?album_id=7&image_id=19629
gallery/image_page.php?album_id=7&image_id=19630
gallery/image_page.php?album_id=7&image_id=19631
gallery/image_page.php?album_id=7&image_id=19632
gallery/image_page.php?album_id=7&image_id=19633
gallery/image_page.php?album_id=7&image_id=19634
gallery/image_page.php?album_id=7&image_id=19635

Τέλος, 3 φωτό, η μία απ' αέρος, οι άλλες δύο από εδάφους, του τερματικού σταθμού της Νάξου (στην 2η ξεχωρίζει και στην πύλη του αεροδρομίου το ασθενοφόρο που μας περιμένει):
gallery/image_page.php?album_id=7&image_id=19636
gallery/image_page.php?album_id=7&image_id=19637
gallery/image_page.php?album_id=7&image_id=19638

Σαν μπόνους, πέτυχα εκεί και το N6925C. Είναι ένα Piper PA-32-300 Cherokee Six, που δεν ξέρω σε ποιόν ανήκει. Μιας και το βλέπω εκεί από το 2008 (νομίζω, σίγουρα πριν το 2009), θεώρησα πως είναι κάποιο παρατημένο ιδιωτικό, ή ιδιοκτησία αερολέσχης, οπότε και το έβαλα στο άλμπουμ των "ελληνικών αεροπορικών εταιριών" αν και το νηολόγιό του δεν μαρτυρά ελληνικότητα. :mrgreen:

Πριν κανα μήνα που ήμουν Νάξο, δεν ήταν εκεί το Πάιπερ....