Αγαπητέ Polman,
λυπάμαι που αυτά κατάλαβες... δεν νομίζω οτι το θέμα του "δύσκολου" ωραρίου ή των συνθηκών αφορά τη Fraport... ποιός έγραψε - ή μήπως αυθαίρετα το εγραψες- οτι δεν γινόταν αυτά τα προηγούμενα χρόνια ??..
Αλλά και το τελευταίο σχόλιο, περι Δημοσίου και της καραμέλας περί μισθού και ολων των άλλων σχετικών σχολιών, μόλις βρεθεί ευκαιρία, μάλλον άστοχο ήταν στη συγκεκριμένη περίπτωση... ίσως το χρησιμοποιεί;ς συχνα και σου ξέφυγε !!!
Οσον αφορά τα social media που διάβασα και εγώ, νομίζω οτι οι περισσότεροι απο τους σοβαρούς σχολιαστές, επικεντρώθηκαν στο "no comment", τόσο απο τη Fraport, ως διαχειρίστρια οσο και απο τη Swissport ώς εργοδότη του άτυχου εργαζόμενου !!
Για το διάλειμμα, η δική μου εμπειρία είμναι αυτή που έγραψα παραπάνω, δεν χωράει αμφισβήτηση, δυστυχώς δεν είχα μαγνητόφωνο μαζί μου να γράψω τι μου έλεγαν, όσον αφορά την εξόντωση των εργαζομένων, άλλωστε όλη η περσυνή σιαζόν- γιατί μεχρι εκεί ξέρω-- βγήκε με αρκετά λιγότερο προσωπικό για τη Swissport , πιθανόν και τις άλλες handling εταιρείες...δεν έχει παρα να ρωτήσει κάποια απο τις κοπέλλες που δουλεύουν στα counters, αρκετές απο τις οποίες την κοπανησαν και δουλεύουν στη Fraport, Πιθανώς και για αυτό το λόγο !!
Γενικότερα πάντως, θα ήταν καλό να γνωρίζαμε τους όρους της σύμβασης μεταξύ Fraport και ΕΚΑΒ , για την οποία θυμόμαστε τί γραφόταν πρίν την υπογραφή της και μετά "άκρα σιγή"... ούτε αν πληρώνεται ουτε πόσο, ούτε πόσοι γιατροί, ούτε τί παρέχει η μεν και τί η δέ πλευρά κλπ..για την ώρα οι γιατροί που διανυκτερεύουν στο Ιατρείο δεν έχουν ενα κρεβάτι να κοιμηθούν, αν και το ζήτησαν απο όσο γνωρίζω !