LGIR/HER Heraklion "Nikos Kazantzakis"

• Thread starter Anonymous
  • Ημερομηνία δημιουργίας
e

οτι και να γινει εμεις δεν θα το δουμε το νεο αεροδρομιο

τα δις-τρις-τετρας εγγονα μας μπορει

Δεν ξερω για το υπολοιπο αεροδρομιο αλλα οσο αναφορα στον πυργο ελεγχου το εχω προτεινει ηδη για καφετερια, ετσι και αλλιως εχει την καλυτερη θεα στο Ηρακλειο. Μια μικρη επεκταση στο μπαλκονι χρειαζεται και μια ...πορτα. ;)

eeehhh ksechasate tin pisina....opos mou eiche pei kapios to 2000 stin mikono "pou na trecho me tis goves mes'tin ammo" :D :D :D :D

Secondary airport στην Ελλαδα;Ονειρο θερινης νυκτος.Μακαρι να γινοτανε αλλα που;Στο Ηρακλειο;Εδω η Νικαια στη Γαλλια και εχει μονο ενα αεροδρομιο.Αυτα τα εναλλακτικα αεροδρομια μονο σε Ιταλια,Ισπανια τα βλεπoυμε στη Μεσογειο.Οι υπολοιποι υπαναπτυκτοι αεροπορικα δεν μπορουν ουτε τα βασικα να κρατησουν ειναι για τετοια πραγματα η Κρητη.Το καλυτερο ειναι να αναβαθμισει τη Σητεια ετσι ωστε να λεμε οτι Η Κρητη εχει 3 αεροδρομια και οχι οι ξενοι αλλα και εμεις να ξερουμε τα 2!
Σαρδηνια,Σικελια ειναι πιο εξυπνοι οπου πετανε τοσες εταιριες;και οχι charter!

w

Η Σητεια δεν θα το αναβαθμισει απο μονη της!Με την ανακοινωση τοτεεεε για το νεο αεροδρομιο ξερεις τι επιχειρησεις ανοιξαν και ανοιγουν βασιζομενοι σε αυτο??Πααρα πολλες και περιμενουν με το ονειρο καποια μερα να μας κουφαινουν οι κινητηρες των charter.Αλλα καποιος............................................................το κολλαει το θεμα εδω,
εδω στην ελλαδα προχωρας αναλογος του τι χρωματος εισαι.Και δεν εννοω μαυρος η ασπρος(λογο ηλιου) αλλα μπλε η πρασινος(προφανως καταλαβατε)

μην μου ξυνεις τις πληγες....απο την πρωτη μου μερα εδω για secondaries μιλουσα...αλλα εγινα γραφικος....

Έχει κανείς φωτογραφίες από τον κόμβο αεροδρομίου;

Από τον αεροσταθμό έχει κανείς φωτογραφίες;