LGIR/HER Heraklion "Nikos Kazantzakis"

• Thread starter Anonymous
  • Ημερομηνία δημιουργίας

LGIR Approach RADAR par SV1XV, on ipernity

Το radar του Αεροδρομίου όπως φαίνεται από την ΒΙΠΕ Ηρακλείου.

Σύμφωνα με το παρακάτω έρχεται αεροπορική σύνδεση Ηρακλείου με Αίγυπτο και πιο συγκεκριμένα με το Σαρμ Ελ Σέιχ!

Γελάω όταν ακούω για αδελφοποιήσης μεταξύ των δύο πόλεων :2:
Τύπου, η μάνα μου και η μάνα σου πλέναν στην ιδια σκάφη :mrgreen:
Και γιατί παρακαλώ Σάρμ Ελ Σέιχ; Για τους “πιστούς” που θέλουν να πάνε στο Σινά;
Χάθηκαν οι Χουργκάδες, τα Μάρσα Αλάμ και οι Τάμπες.
Αλλά αν ήταν για τα χριστιανόπουλα, δεν θα είχε βάλει κάποιος τόσα χρόνια μια πτήση για Τραπεζούντα να χαρούν και οι Πόντιοι;

Δεν ξέρω αν θα πραγματοποιηθούν, ούτε σε τί αγορά απευθύνονται, αλλά η τουρκική Southwind Airlines προτίθεται (?) να πραγματοποιήσει πτήσεις ανάμεσα σε Αττάλεια και Ηράκλειο.

Και πέρυσι πετούσε όλο το καλοκαίρι. Δεν είναι πρώτη χρονιά.

Μπορεί κάποιος να μας πει αν γίνονται οι απαραίτητοι έλεγχοι σε αυτές τις πτήσεις ή είμαστε ανοίξαμε και σας περιμένουμε; υπάρχει ακόμα ανάγκη βίζας ή περνάνε όλοι ελεύθερα;

Δεν αμφιβάλλω ότι η Αστυνομία κάνει σωστά τη δουλειά της. Ούτως ή άλλως τουρίστες από την Τουρκία υπάρχουν πλέον πολλοί σε πολλά μέρη της Ελλάδας. Δε χρειάζεται παρά ο έλεγχος που γίνεται έτσι κι αλλιώς σε επισκέπτες από τρίτες χώρες και με βάση τις διμερείς και ευρωπαϊκές συμφωνίες που υπάρχουν.
Αναρωτιέμαι βέβαια τι είδους εμπορική σχέση υπάρχει μεταξύ Κρήτης και Αττάλειας και αν αυτές οι πτήσεις είναι γεμάτες και με τι είδους τουρισμό.

Το αεροδρομιο θα είναι κλειστό από 19/2 ως 24/2.
H Aegean έχει ήδη δρομολογήσει τις πτήσεις από ATH & SKG προς CHQ και JSH.

A0334/24 - IRAKLION/NIKOS KAZANTZAKIS AD: BOTH RWYS 09/27 AND 12/30 CLSD DUE
TO REHABILITATION WORKS. 19 FEB 08:30 2024 UNTIL 24 FEB 13:00 2024. CREATED:
02 FEB 11:42 2024

Σύμφωνα με την eurochange τα 5 χειρότερα ευρωπαϊκά αεροδρόμια προ της επιβίβασης είναι το βουκουρεστι, Ηράκλειο Κρήτης, Πόρτο, Νίκαιας κ Βαρσοβιας

Αλήθεια τώρα;;;...Του Ηρακλείου δεν συγκρίνεται ..Το Πόρτο τι έχει ; Εκεί ήμουν τον περασμένο χειμώνα μια χαρά είναι. Δεν είναι ουαου αλλά αυτό το χάλι του Ηρακλείου δεν το συναντάς πουθενά..ούτε καν στο Λούτον