LGBL/VOL Nea Aghialos (Volos)

• Thread starter Thread starter Anonymous
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
West Midlands,East Midlands είναι παραδείγματα αεροδρομίων που έχουν όνομα περιφέρειας ακριβώς γιατί εξυπηρετούν πληθυσμού σε μια διευρυμένη ακτίνα.

micha":3cwm0om6 said:
Οπως ανεφερα και παραπανω , ο Βολος εχει την ευκαιρια του μεσα απο τους μεσογειακους να καθιερωθει οσο μπορει , μιας που το αεροδρομιο θεωρειται η πυλη του προς το εξωτερικο... Βεβαια καλο το Central Greece Airport σαν διπλωματικο ονομα αλλα δεν το θεωρω ορθο , βλεπεις Central Germany Airport ας πουμε δεν υπαρχει και ουτε προκειται.Νομιζω το Volos πρεπει να φαινεται

Οι μεσογειακοί,να με συγχωρήσεις κιόλας, είναι μεγάλη μούφα, η 2η μεγαλύτερη μετά τους Ολυμπιακούς...

Τα λεφτά που θα ξοδευτούν για αγώνες που δεν προσφέρουν τίποτα, θα μπορούσαν κάλλιστα να διατεθούν σε πιό χρήσιμα πράγματα για την Θεσσαλία όπως αναβαθμίσεις υποδομών (οδικό-σιδηροδρομικό δίκτυο, λιμάνια, αεροδρόμια), νοσοκομεία, σχολεία, προώθηση του προορισμού στο εξωτερικό, ακόμη και ώς επιδότηση στις διάφορες λόκο στυλ Ryan...

Για το όνομα του Α/Δ, όπως ανέφερε και ο dab4coins, χρησιμοποιούνται και αλλού τέτοιου είδους ονομασίες... Πάντως, νομίζω οτι αν κατέβει τελικά η Ryan στον Βόλο, τότε αυτή είναι που θα αποφασίσει κιόλας και δεν θα μιλήσει και κανένας...

OA701":1w5n634i said:
Πάντως, νομίζω οτι αν κατέβει τελικά η Ryan στον Βόλο, τότε αυτή είναι που θα αποφασίσει κιόλας και δεν θα μιλήσει και κανένας...
οποτε μιλαμε για το αεροδρομιο αθηνων-θεσσαλονικης ATH-SLK airport

Αν και λιγο καθυστεριμενα, το βιντεο απο το θεμα που δημιουργηθηκε με το ονομα του αεροδρομιου...
http://www.youtube.com/watch?v=02qoryn92CM

Αγαπητά μέλη, προτείνω να βγει το όνομα του αεροδρομίου σε διαβούλευση. Να γίνει του "Ιάσωνος το κάγκελο" και να μείνουν όλοι ικανοποιημένοι που συμμετείχαν στη χαρά της δημοκρατίας. Αυτά είναι προβλήματα αγαπητοί μου. Αλλά φυσικά, σε αυτή τη μεγάλη δημοκρατία που ζούμε, οι ειδικοί δεν έχει νόημα να δίνουν τα φώτα τους. Οι πολιτικάντηδες κιαι οι τοπάρχες είναι που κατέχουν την γνώση. Και όσο θα παλεύουν το όνομα, δεν φτιάχνουν λέω εγώ και εκείνο το δρόμο από Βόλο προς Εθνική που διέσχισα πρόσφατα και σχεδόν κόντεψα να πάθω αυχενικό από τα συνεχή κοτλέ σαμαράκια του δρόμου για εκατοντάδες μέτρα. Τα μεταξωτά βρακιά τους μάραναν..

δικό τους

Ακόμη δεν τον είδαμε Γιάννη τον βαφτίσαμε.

Εγω παντως προτιμω το ονομα να περιεχει τη λεξη Βολος η Μαγνησια.Το Αεροδρομιο Θεσσαλιας η Κεντρικης Ελλαδως δεν το σχολιαζω καν...Το Νεας Αγχιαλου δε...

παντως αν καταφερουν να πεταει ο ιρλανδος εκει ικανους τους εχω....το ενα -ντεμεκ- "τερμιναλ" να λεγετε Αθηνα και το αλλο Θεσσαλονικη ...

Καλησπερα μια ονομασια που πιστευω μπορουσε να ειναι δεκτη απ'ολους τους νομους θα ητανε η "
ΚΑΡΑΤΙΚΟΣ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΓΧΙΑΛΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΣ' :D