LGBL/VOL Nea Aghialos (Volos)

• Thread starter Thread starter Anonymous
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
oeo":2wp3g2gm said:
...Οκ αν θες την Λάρισα μεγαλύτερη για να νιώθεις ομορφότερα βγάλε λοιπόν έξω την Νέα Ιωνία και έχεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς!...

Και εγώ θα στο ξανασφυρίξω το μυστικό επειδή πολύ μας έχετε κουράσει με το ποιός την έχει "μεγαλύτερη" (την πόλη).
Με 4 εκατομμύρια κατοίκους, φάτε και οι δύο τη σκόνη της Αθήνας και των περιχώρων. Και αν το θες μόνο σε επίπεδο δήμου, με 745.514 κατοίκους, πάλι τρώτε τη σκόνη της Αθήνας. :wall:

Πάλι εκτός θέματος βγήκατε.

AirNewZealand":1tip9eoc said:
Με 4 εκατομμύρια κατοίκους, φάτε και οι δύο τη σκόνη της Αθήνας
:stupid: :stupid: :stupid:

9 ευρώ / μέρα το μονίμως φυλασσόμενο πάρκινγκ του αεροδρομίου.

Θα ακολουθήσει φώτο με την αναλυτική χρονοχρέωση σε λίγες μέρες.

24/8 Τραγική καθυστέρηση της skyexpress στην άφιξη από Μύκονο 2 ωρών.
Το ΚΤΕΛ που περίνενε την πτήση σηκώθηκε και έφυγε.Οι 13 επιβάτες που ήρθαν από Μύκονο πραγματικά δεν ξέρω τι απέγιναν αφού και τα taxi απεργούσαν...

oeo":2jqbbncp said:
...9 ευρώ / μέρα το μονίμως φυλασσόμενο πάρκινγκ του αεροδρομίου...
Δε μου ακούγεται τραγική η χρέωση των 9€/ημέρα σε φυλασσόμενο χώρο στάθμευσης.

oeo":bvc4m2av said:
AirNewZealand":bvc4m2av said:
Με 4 εκατομμύρια κατοίκους, φάτε και οι δύο τη σκόνη της Αθήνας
:stupid: :stupid: :stupid:

Προφανώς, φίλτατε oeo, δεν κατάλαβες ότι με αυτή μου τη φράση στηλιτεύω την "μανία" σας να τη λέτε ο ένας στον άλλο για το ποιός μένει στην μεγαλύτερη πόλη και δεν επαίρομαι για το μέγεθος της πρωτεύουσας.
Οπότε τα :stupid: :stupid: :stupid: κράτα τα για όλους όσους τους αρμόζει, τόσο στον Βόλο, όσο και στην Λάρισα. Αντί να κατευθύνετε την ενέργειά σας για την προβολή του τόπου σας και την προσέλκυση τουρισμού, φαγωθείτε για το ποιά πόλη θα βγεί πρώτη στο πόντιουμ της απογραφής. Προφανώς αυτό είναι το σημαντικό αυτή τη στιγμή. :stupid: :stupid: :stupid:

Κατά τα άλλα, θα συμφωνήσω με τον Φώτη.

fotis":bvc4m2av said:

Καλά είναι να υπάρχει ένα φυλασσόμενο πάρκνγκ και άρα επί πληρωμή διότι την Τετάρτη το Α/Δ είναι κλειστό νομίζω και έτσι μπορεί ο καθείς να πάει και να σπάσει το αυτοκίνητο. Αυτό όμως που με τρελαίνει είναι ότι δεν υπάρχει κλιμακωτή πολιτική χρέωσης, προσφορές, προαγορές κτλπ. Φυσικά και υπάρχει νομοθεσία για όλα αυτά αλλά η Αντιπεριφέρεια που είναι αρμόδια αντί να ασχοληθεί με το θέμα βγάζε βαρύγδουπες ανακοινώσεις. Μόνα τους 9Ε ευρώ είναι πάρα πολλά και πρέπει να αλλάξει γιατί αλλιώς το αεροδρόμιο θα χάσει ένα στρατηγικό πλεονέκτημα. Βρήκα εκεί πολλά αυτοκίνητα με αλλοδαπές πινακίδες πολλοί ξένοι διατηρούν κατοικίες στην περιοχή και με τις Loco πηγαινοέρχονται στις πατρίδες τους γιατί να τους κάνουμε την ζωή δύσκολη?

AirNewZealand":7fa4ucnv said:
Αντί να κατευθύνετε την ενέργειά σας για την προβολή του τόπου σας και την προσέλκυση τουρισμού, φαγωθείτε για το ποιά πόλη θα βγεί πρώτη στο πόντιουμ της απογραφής. Προφανώς αυτό είναι το σημαντικό αυτή τη στιγμή. :stupid: :stupid: :stupid:

Μαθηματική παρατήρηση έκανα.Αν εσύ το είδε ως κόντρα για το "ποιος την έχει πιο μεγάλη" τότε ή δεν έπιασα σωστά το θέμα ή εσύ το παρερμήνευσες.
Και αυτό φαίνεται από το γεγονός πως είμαι Κρητικός με μόνιμη κατοικία της Αθήνα !!Μάλλον κάτι χάθηκε στην μετάφραση....

fotis":17oe45jv said:
oeo":17oe45jv said:
...9 ευρώ / μέρα το μονίμως φυλασσόμενο πάρκινγκ του αεροδρομίου...

Συμφωνώ απόλυτα αλλά το συγκεκριμένο αεροδρόμιο που προσφάτως επισκέφτηκα δεν σου δίνει εναλλακτική.Να το αφήσεις δηλαδή κάπου μη φυλασσόμενο να πληρώσεις.

Τι 9Ε? Μεχρι χθες λεγανε οτι ηταν 8Ε/Ημ. Μου φαινεται οτι σε καμια βδομαδα θα τον περασουν τον Ελβεν... :wall: