LGBL/VOL Nea Aghialos (Volos)

• Thread starter Thread starter Anonymous
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
micha":5ksksinv said:
Λοιπον καποια τελευταια νεα απο το αεροδρομιο. Προσφατα ταξιδεψα με Ryanair και ειχα την πρωτη γευση απο low cost. Οτι ακριβως περιμενα , καινουριο αεροσκαφος , χωρις τιποτα ιδιαιτερο μεσα , διαλεγες και καθοσουν οπου ηθελες , αλλα κυριως εξυπηρετικοτατο προσωπικο , μου εκανε εντυπωση...
Το παλιο κτηριο εκτος οτι ειναι παραγκα(κατι σαν ΚΤΕΛ ενα πραγμα) εχει και ενα καλο , δεν περιμενεις καθολου.

υπαρχει ενα βιντεο με εικονες απο το νεο τερμιναλ http://www.youtube.com/watch?v=Fw8iB1Lu ... re=related
μου αρεσει που ολα ειναι τυλιγμενα με ναυλον!!!

επισης κατι ακουσα οτι το http://volos-athens.com/ ειναι απατη (εξελλου δεν ειδα και λεωφορειο τους εκει)...

Γεια!!! θα μπορουσα να ρωτησω κατι???
σε δυο εβδομαδες ειναι να ταξιδεψω με την ryanair και αντιμετωπιζω το εξης προβλημα:
Υπαρχει νομιζω ενα θεματακι με το check-in που πρεπει να γινει μεσω internet. Το εισητηριο για Φρανκφούρτη το εχω βγαλει. δεν εχω βγαλει ομως το εισητηριο για την επιστροφη καθως η ιστοσελιδα δεν αναφερει κατι γιάυτο. Τι πρεπει να κανω???
Βοηθηστε με. ειμαι απελπισμενος :wall:
Πολυ περιεργη σε αυτο το θεμα η Ryan :evil:

καλησπέρα.
Λοιπόν, θα προσπαθήσω να μαντέψω λίγο. Όταν λες το εισητήριο για Φρανκφούρτη το έχεις βγάλει, εννοείς οτι έχεις κάνει check in για το σκέλος Βόλος Φρανκφούρτη, ενώ δεν σου βγάζει δυνατότητα να κάνεις check in για την επιστροφή;
Αν αυτό είναι το θέμα, τότε θα σε ενδιαφέρει αυτό Online check-in is available from 15 days prior up to 4 hours before the scheduled times of flight departure. Please note - Online check-in closes 4 hours prior to flight departure
Οπότε αν το ταξίδι της επιστροφής είναι μετά από 15 μέρες, τότε θα πρέπει να το βγάλεις αργότερα.

Θεωρώ οτι αυτό είναι το πρόβλημα, αν εννοείς κάτι άλλο, προσπάθησε να γράψεις πιο αναλυτικά το πρόβλημα :)

Δεν θα έλεγα οτι η Ryanair ειναι πολύ περίεργη σε αυτό το θέμα..

micha":268sbpfa said:
Το παλιο κτηριο εκτος οτι ειναι παραγκα(κατι σαν ΚΤΕΛ ενα πραγμα) εχει και ενα καλο , δεν περιμενεις καθολου.

Έ όχι και παράγκα το παλιό κτήριο! Είναι ένα μεγάλο έργο που έγινε επί πρωθυπουργίας ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! (όπως μας ενημερώνει η πινακίδα που είναι το πρώτο που βλέπεις όταν πας να μπεις στο κτήριο) Πρόσεχε πως μιλάς γιατί η κατάρα :evil: του επίτιμου θα πέσει επάνω σου

Περιττό να σας πω ότι όλοι η έλληνες που έβλεπαν την πινακίδα, πρώτα σταυροκοπιούνταν :D και έκαναν σχόλια του τύπου "ωχ δεν μας βλέπω να φτάνουμε ζωντανοί στον προορισμό μας" και στη συνέχεια φωτογράφιζαν την πινακίδα :D

ΥΓ1 Ελπίζω να μη παρεξηγηθηκε κανείς
ΥΓ2 Σοβαρά τώρα εγώ θα ντρεπόμουν να βάλω ότι επί πρωθυπουργίας μου φτιάχτηκε αυτό το κοτέτσι....

Eπιβεβαιωθηκε με τον χειροτερο τροπο το σεναριο της απατης του http://volos-athens.com/
συμφωνα με δημοσιευμα της Θεσσαλιας τουριστες που ειχαν κανει κρατηση μεσω visa(και φυσικα πληρωσαν) σ'αυτη την εταιρια μπηκαν σ'ενα λεωφορειο που περιμενε απ'εξω , και οταν καταλαβαν οτι πηγαινει προς Βολο αντι για Αθηνα εγινε ενας ψιλοχαμος...
Βεβαια το σαιτ τωρα κατεβηκε επιτοπου , αλλα γιατι να κανεις τοσο κοπο για 50 αντε 100Ε τι στιγμη που με την πρωτη ευκαιρια θα σε πιαναν....

Μήνυση κατ΄αγνώστων αναμένεται να καταθέσει σήμερα η διοίκηση του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Νομού Μαγνησίας όσον αφορά την παραπληροφόρηση που σημειώθηκε στο διαδίκτυο από αγνώστους που ανάρτησαν είδηση ότι υπάρχει αεροπορικό δρομολόγιο από το Αεροδρόμιο της Ν.Αγχιάλου για την Αθήνα στην τιμή των 20 ευρώ. Όσοι το πίστεψαν -στην πλειψηφία τους επιβάτες της εταιρείας Ryanair- και αναζήτησαν περισσότερες πληροφορίες διαπίστωσαν πως επρόκειτο απλά για φάρσα επιτηδείων. Για το θέμα έχουν ενημερωθεί ο Αερολιμενάρχης και η αρμόδια για θέματα τουρισμού αντινομάρχης Μαγνησίας Εύη Αδαμάκη.

volos.gr

Προσπάθεια για 12μηνη σύνδεση του αεροδρομίου θα αναλάβει η αντινομάρχης Μαγνησίας όπως αναφέρει η τοπική εφημερίδα Ταχυδρομος.
http://www.taxydromos.gr/localnews/tabi ... /2/--.aspx

Ένα άλλο σενάριο που κατά την άποψη μου θα είναι από τα πιό σημαντικά και αρχίζει να ακουγετε όλο και πιο συχνά, είναι η σύνδεση της Αγχιάλου με την Κύπρο. Πιθανόν Λάρνακα αλλά και Πάφο μια και οι φόροι είναι λιγότεροι και δεν διαταράσονται τα τοπικά συμφέροντα που στην Κύπρο ακουν στο όνομα σιακολας γκρουπ-Λαρνακα. Συνολικά ο νομός Μαγνησίας έχει ένα άριστο όνομα στην Κύπρο και ειδικά το Πήλιο είναι ένα από τα πιό αναγνωρίσημα τουριστικά προιόντα της Ελλάδας. Δύσκολα πιστεύω, θα καταφέρει εταιρία low cost να βάλει αεροσκάφος στην γραμμή αυτή μια και οι υπάρχουσες εταιρίες διατηρούν το μονοπώλιο, προς όλους τους προορισμούς. Μένει να δούμε πόσο θα το κυνηγήσει η νομαρχία.
Εδώ το λινκ http://www.magnesianews.gr/News/?Entity ... 5cf9ab6aa7

Κι εκει που νομιζα οτι δεν θα ανοιξει ποτε , διαψευτηκα... εγκαινια λοιπον στο νεο τερμιναλ ...

''Εγκαινιάζεται την ερχόμενη Τρίτη 12 Οκτωβρίου ο νέος επιβατικός σταθμός στο αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου. Οι μόνες παρεμβάσεις που απομένουν πλέον, είναι η κατασκευή αγωγού μεταφοράς λυμάτων στον βιολογικό καθαρισμό του Αλμυρού, η βελτίωση του οδοστρώματος πρόσβασηςαπό την ΠΑΘΕ στο αεροδρόμιο, καθώς και η φύτευση του περιβάλλοντος χώρου που θα γίνει πλέον από τη νέα δημοτική αρχή Βόλου.'' απο /news.ert.gr
(το παραθετω ολο μιας που ειναι μικρο)

Α) Εχουν "εγκαινιαστεί" πολλα εργα προεκλογικά και μετα ξαναεκλεισαν για μηνες μεχρι να ολοκληρωθούν πραγματικα.

Β) Τωρα που σχεδον τελειωσε η σεζον, ποιος θα πεταει για να το χαρει? Κανείς! Δωρο άδωρο δηλαδη...

morpheus78 για πιο πραγμα μιλας , για τις δεντροφυτευσεις?? τεσπα καλυτερα ετσι παρα στο κοτετσι...
να μια πρωτη γευση απτο καινουριο τερμιναλ http://www.youtube.com/user/trtgreece#p ... K9hqLSOaAQ

morpheus78":39z6wmrs said:
Α) Εχουν "εγκαινιαστεί" πολλα εργα προεκλογικά και μετα ξαναεκλεισαν για μηνες μεχρι να ολοκληρωθούν πραγματικα.

Β) Τωρα που σχεδον τελειωσε η σεζον, ποιος θα πεταει για να το χαρει? Κανείς! Δωρο άδωρο δηλαδη...

Δηλαδή του χρόνου το καλοκαίρι δεν θα χρειάζεται μόνο για φέτος ήταν απαραίτητο.

Αν είναι δυνατόν. Τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ.