LGAL/AXD Alexandroupolis "Dimokritos"

• Thread starter Thread starter Anonymous
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
off topic alla den thelo na archiso kainourio thread gia ta dika mou

eime alexpoli -metakomisa prosfata- opios einai edo stin poli as stilei kana minimataki na vgoume gia kana kafe...

pantos vlepo oti i poli echei archisei kai "omorfainei" ... :D

Ευχαριστώ παιδιά , δεν ήξερα ότι έγινε συζήτηση για αυτό. Οτιδήποτε καινούριο ενημερώστε με. Δεν ήξερα ότι υπάρχει και site του αεροδρομίου Αλεξανδρούπολης http://www.alxd.gr , αν και τα δείχνει λίγο ωραιοποιημένα . Μακάρι να γίνουν έτσι.
Όσοι έχουν δει το αεροδρόμιο , κατανοόυν ότι χρειάζεται αλλαγή !! Σε high season με Aegean και Ολυμπιακή ίσα που καταφέρνει να καλύψει τις ανάγκες το αεροδρόμιο. Για δύο γεμάτα Β737 είναι λίγο μικρό. Μέλει να δούμε την επέκταση. Ενδεχομένως να δούμε και οργανωμενα ξένα charter.

Δεν μένω Αλεξανδρούπολη σόρυ... Κομοτηνή και Αθήνα είναι οι βάσεις μου. Τώρα είμαι Αθήνα. Πρέπει να ομορφύνει κι άλλο η πόλη.. Με τόσους φοιτητες που ακουμούν χρήματα είναι αρκετά "φτωχή" .

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ-ΜΟΝΧΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ

O Nομαρχης εβρου ανακοινωσε την εναρξη δρομολογιων απο αλεξανδρουπολη για μοναχο και στουτγκαρδη συο φορες την εβδομαδα!!ξερει κανεισ περισοτερες πληροφοριες σχετικα?μηπως τις ωρες των πτησεων για να βγαλουμε και καμια φοτο....

:!: :!: 8)

@lefteris17:
Περισσότερες πληροφορίες εδώ. Πρώτη πτήση στις 5/06/07.

Cessna AgTruck στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης?

Εμαθα από έναν φίλο μου οτι στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης υπάρχουν μερικά Cessna Agtruck παρατημένα,απομεινάρια ένδοξων εποχών αεροψεκασμών.
Μήπως υπάρχουν φωτό τους και πληροφορίες σε ποιον ανήκουν αυτά?

@Παράξενος Ταξιδιώτης
Μια φωτο απο τον dimlou εδώ

Συγκλονιστική φωτό από τον dimlou! Σε ευχαριστώ πολύ psil.
Γνωρίζεις αν επιτρέπεται η πρόσβαση στο χώρο που φυλάσσονται?
Ψήνομαι τρελλά να ανηφορήσω από Αθήνα για ένα walkaround!! :D

Η AXD είναι πολιτικό αεροδρόμιο οπότε η φωτογράφηση επιτρέπεται... Φυσικά, μια ευγενική ερώτηση στην ασφάλεια του αεροδρομίου μπορεί να σε βρει πιο κοντά στα αεροσκάφη...

Ευχαριστώ psil.
Γενικά,είμαι ευγενικός άνθρωπος,οπότε ,δεν πιστεύω να συναντήσω κανένα πρόβλημα
Τώρα μένει να αποφασίσω το ταξίδι...