Λάθος posts ...

Re: Cyprus Airways News

Αν το κουμαντο που κανει ειναι οπως την ωρθωγραφηα σου! :wall:
Σωθηκαμε :with:

And why don't you type and "talk"in greek dear ioana?

Re: Άγονες Γραμμές - 2009 edition

γεια σας και στα Ελληνικα ... ¨)

Γιατι δεν γραφω στα Ελληνικα ? Επιδη κανω λαθη και ντρεπομαι ... οπως σας ειπα ... ¨(

υποσχομαι να προσπατηιω εφωσον και δεν με κοροιδευει κανενας ....

Ιοανα

Re: Άγονες Γραμμές - 2009 edition

αααααααα και κατι αλλο ... μιλαω Ελλινηκα σε "advanced" επιπεδο αλλα με την Ελληνικη γραματικη και ορθογραφια δεν τα παω καλα. και με το πλικτρολογιο εχω δισκολιες επιδη εινε διαφορετικο ...
αυτα :)

Re: Olympic Air A319/A320

MerNion":1edfn807 said:
LXSKLH απ όσο γνωρίζω δεν ειναι στην Ελλαδα καποιο από τα 319/320 της Ολυμπιακής.. Ισως κάτι άλλο είδες και το μπέρδεψες..

Σκέφτηκα όλες τις περιπτώσεις, αλλά καί Airbus 320 family αεροσκάφος καί το βαθύ μπλέ της νΟΑ καί ο τύπος χρωματισμού στο κάθετο ουραίο καί τίτλοι μπλέ στο μέσο... πολύ περίεργο μου φαίνεται, καί δεν πάει το μυαλό μου πουθενά αλλού... έτσι κι αλλιώς SKG είναι, τί άλλο περίεργο μπορεί να έχουμε ;)

Εκτός να έχω ήδη αρχίσει να βλέπω πράγματα, καί δή την νΟΑ στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης SKG :D

Re: EUROAIR

Ποτε αφαιρεθηκε το AOC απο την εταιρεια? Εχει κανεις συγκεκριμενες πληροφοριες για το τελος της εταιρειας;

Αν ρίξεις μια ματιά στις τελευταίες 10-15 δημιοσιεύσεις, θα το βρεις.

Oooops! Σα να εχεις δικιο... :oops: Εσυ το ειχες βαλει μαλιστα.. :oops:

Σορι :thx:

Re: Γενικές (αεροπορικές) απορίες !!!

seems good:) Thanks!

Re: Προσφορά εργασίας-προσλήψεις Χειριστών Α/ΦΩΝ

121.5":1gyk20d0 said:
Eχω καμμιά 50αριά χρόνια ζωής ακόμα.
Θα περιμένω να δω εδώ μέσα να δημοσιεύσει κάποιος μια δουλειά δηλ. οτι η τάδε εταιρία θέλει ΕΝΑΝ (όχι πολλούς ρε αδέρφια, ΕΝΑΝ) χειριστή και κάποιος να του απαντήσει "Ευχαριστώ ρε φίλε που το έβαλες στο φόρουμ, το διάβασα, πήγα, με προσέλαβαν και τρώω ψωμάκι από την καλή σου πράξη".
Αυτό είναι το θέμα για σένα??? Δηλαδή αν μάθεις για μια προκήρυξη θα σε πειράξει?Αν κάποιος που δουλεύει ηδη, δώσει μια πληροφορία είναι κακό? Αν πάρεις μια πληροφορία, δεν σημαίνει πως σίγουρα θα βρεις δουλειά. Παρόλα αυτά, θα το εκτιμήσεις (όχι εσύ που έχεις μόνο 50 χρόνια ζωής μπροστά σου, για τους άλλους τους πρώην στρατιωτικούς λέω που έχουν βύσμα με το θεό και ζουν περισσότερο).

Και ειδικά ελικοπτεράς!!!!!!!!!!!
Πα πα πα χειριστική αλληλεγγύη...
Δεν ξέρω τί εννοείς, ούτε τί ζόρι τραβάς για αυτούς τους κατώτερης ποιότητας ανθρώπους που αποκαλείς "ελικοπτεράδες". Δηλαδή, αν πω κάτι εγώ που είμαι ελικοπτεράς, είναι κατευθείαν για κουβά? Αυτοί που πετάνε αεροπλάνο λέγονται "αεροπλανάδες" για σένα? Και τέλος, εσύ που δεν πετάς αεροπλάνο ούτε ελικόπτερο και με το μόνο που ασχολείσαι καθημερινά είναι η μιζέρια και η γκρίνια σου, πώς λέγεσαι?

Βουδιστικό μοναστήρι θ ανοίξουμε οσονούπω.
Άνοιξε ότι θες. Πρώην στρατιωτικοί θα επανδρώσουν τις θέσεις και θα μείνεις απ έξω. Και θα έχεις ακόμα ένα λόγο να γράφεις αρλούμπες.

ΥΓ Όχι πως με ενδιαφέρει, αλλά έτσι για ερευνητικούς σκοπούς θα ήθελα να μάθω τι σκ@τά σου έκαναν κάποτε και βγάζεις τόση χολή και κατινιά στα λόγια σου. Στην αρχή νόμιζα πως ήσουν κάποιος πικραμένος και ταλαιπωρημένος άνθρωπος, αλλά εσύ έχεις ξεφύγει εντελώς. Ότι γράψεις είναι απαύγασμα ανοησίας και η γραφικότητά σου έχει πιάσει ζενίθ. Τώρα που το σκέφτομαι, καλό θα ήταν να ανοίξουμε ένα βουδιστικό μοναστήρι, να μπεις μέσα να βρεις την υγειά σου. Και οι γύρω σου το ίδιο.

ΥΓ2 Keep on the good work πάντως. Πολλοί εδώ μέσα περιμένουμε με αγωνία το κάθε ποστ σου για να γελάσουμε. Να σαι καλά.