Λάθος posts ...

Re: LGAV satelite terminal

παιδια ψάχνω για δουλεια στο αεροδρομιο της Αθηνας.δουλεψα στο αεροδρομιο της λαρνακαε στην κυπρο

Re: Δικαιώματα Επιβατών μετά από ακύρωση πτήσης

γεια σας,

αν σε ενημερωσει μια αεροπορικη για ματαιωση πτησης 14 μερες πριν δεν δικαιουσε αποζημιωση, υσχιει ομως και για την φροντιδα (διαμονη κτλπ) ?

Εχω την εντυπωση οτι δεν ξεκαθαριζεται στο αρθρο 5. Πιο πανω σε αλλα ποστ αναφερεται απο μελη οτι δεν δικαιουσε ουτε και φροντιδα. Υπαρχει καποιος που γνωριζει λεπτιμερειες για την ερμηνεια του αρθρου 5 ?

Συγκεκριμενα ενημερωθηκα για ματαιωση πτησης 1 μηνα πριν, μου προσφερθηκε εναλλακτικη πτηση για 35 ωρες μετα, και διερωτουμε αν αποδεκτω την εναλλακτικη αν δικαιουμε διαμονη και μεταφορες.

Re: Ταξιδιωτικά έγγραφα

Καλησπερα! Εχω κλεισει εισιτηριο για να ταξιδεψω απο Χανια-Αθηνα οπου σπουδαζω. Το θεμα ειναι οτι κατεβηκα κρητη πριν μια εβδομαδα και ξεχασα την ταυτοτητα μου! Δεν εχω διαβατηριο ουτε και διπλωμα αυτοκινητου! Στο site της ryan air λεει στα καταλληλα ταξιδιωτικα εγγραφα: "επίσημο έγγραφο με φωτογραφία του επιβάτη (η φωτογραφία του προσώπου θα έχει τη σφραγίδα ή μέρος αυτής)". Το μονο που εχω ειναι το φοιτητικο μου πασο, και ενα βιβλιαριο υγειας της μητερας μου οπου μεσα ειμαι και εγω και ο αδερφος μου με φωτογραφιες σφραγιδες ολα! Μπορω να χρησιμοποιησω ενα απο αυτα ή θα εχω προβλημα? ευχαριστω!

Re: Αεροπορικές Εκδηλώσεις

Για πρότεινε κανένα όνομα.

Το "Στου Άρη το κελάρι" θα ήταν πολύ πιασάρικο, ειδικά αν στη δεξίωση υποδοχής των αεροπόρων προσφέρονταν κρασιά από το Μέτσοβο. Επίσης "GRy(a)niaris Wings and O,ti Pareis" . Τα έχει όλα: Το GR (Ελλάδα) , το ονομά σου (τρελλή διαφήμηση και παρακαταθήκη για το μέλλον), RYAN (Σπόνσορας) κι όλο μαζί "Γκρινιάρης" μιας και στην μόλις πρώτη σου πτήση με τη RYAN , γκρίνιαζες εδώ μέσα.

Αφήνουμε εντελώς στην άκρη την ηλικία (17 ετών για οργανωτής, άρα νομικά κανένα δικαίωμα για δικαιοπραξία), τη διάρκεια (1 εβδομάδα, τρέμε le Bourget) και φυσικά το κόστος (μιας και το πηγάδι σου στα Γιάννενα, βγάζει πετρέλαιο ΝΤΟΥΠΟΥ-ΝΤΟΥΠΟΥ https://www.youtube.com/watch?v=CI2ejDjWn2Y), Αφού αυτά έχουν ήδη λυθεί ως προβλήματα, μενει το πιο δύσκολο, η ονοματοδοσία.

Αδελφή, να περάσει ο επόμενος παρακαλώ (δεμένος αν γίνεται γιατί ο τελευταίος , πολύ με ζόρισε).

Έχω κοννε στην ΒΑ engineering. Ειναι στο παρατσακ μα ξαναφέρουν ενα Concorde σε πτητική κατάσταση. Θα συνεισφέρει και το σωματείο που μέχρι φέτος κράταγε πτητικό το Vulcan.

Μια τέτοια ευκαιρία περιμένουν. Στείλε πμ όταν ειςαι έτοιμος, μιλα με ΥΠΑ Ιωαννίνων να δουμε αν το παίρνει ο διάδρομος και φύγαμε!

Κοκκινέλι δεν ήταν? Με ένα κιλό ακόμα θα είσαι μια χαρά, πιες και ένα κατρουτσο, και τέλος πεσε για ύπνο . . .

κοιτάξτε δεν σκοπεύω να κάνω κάτι τέτοιο τώρα στα 17 χρόνια μετά τα 30 και βλέπουμε. μια ιδέα ήταν που θα έφερνε λεφτά στον τόπο.
Πάντως δεν κατάλαβα αν είναι σωστό κάτι τέτοιο από πλευράς κόστους.

Σε 13 χρόνια, θα έχει αποπληρωθεί μέρος του χρέους και με το ΕΣΠΑ κάτι θα γίνει. Κράτα σημειώσεις.