Και πως ακριβός το κάνανε αυτό? Το ξέρεις ότι και οι δυο είναι σε αυτήν την θέση από την αρχή της εταιρίας. Και επίσης, φτιάξανε την Σκαϊ όπου λειτουργούσε για χρόνια και λειτουργεί ακόμα. Δεν ξέρω αν το "ήξερες", άλλα η εταιρία ξεκίνησε με επένδυση του ρέστη και της κυβέρνησης. Ο ρέστης, λόγο των προβλημάτων που έπαθε, δεν μπορεί ποια να επενδύει. Για αυτό και υπήρχε πρόβλημα χρημάτων. Δεν έχει την πολυτέλεια να λειτουργεί από τα χρήματα των αγόνων γραμμών όπως την Σκαϊ. Υποψιάζομαι ότι άδικα προσπαθώ να σου εξηγήσω άπλα πράγματα που είναι προφανές σε όλους στον χώρο...
Φιλε μου ξερεις τα μισα...δεν υπαρχει κυβερνηση (ΤΑΝΕΟ) πια...ο Ρεστης εξαγορασε τις μετοχες ολων προσφατως...Τωρα γιατι ολοι παραμενουν απληρωτοι ακομη και τωρα ειναι αλλου παπα ευαγγελιο...Ας ελπισουμε οτι εκανε την εξαγορα γιατι θελει να προχωρησει αυτη την Εταιρια και οχι να την κλεισει (και να γλυτωσει τη φυλακη ο φιλτατος <<προεδρος/υποψηφιος δημαρχος>> ο οποιος πηρε στο λαιμο του δεκαδες οικογενειες με τις ερασιτεχνικες και παντελως αστοχες επιχειρηματικες του εισηγησεις στο ΔΣ της Εταιριας και εχει αφησει ολους τους υπαλληλους εδω και 7 μηνες ερμαια της τυχης τους με ενα και μονο ατομο να πασχισει με νυχια και με δοντια να σωσει την παρτιδα την υστατη στιγμη (Τσαγκαρακης)...Ντροπη σε ολους αυτους (και τα παπαγαλακια τους) που κρατανε σε ομηρεια τοσους εργαζομενους και τις οικογενεις τους (οι οποιοι <<χρηματοδοτουσαν>> την Εταιρια τους τοσους μηνες με την <<αμισθι>> εργασια τους) εδω και 7 μηνες και δεν εχει ιδρωσει το αυτακι κανενος...Αισχος!
Fenete I alithia ine pikri ke ponai giafto o Aidis esvise afta pou grapsame me ton seven.
Alla panta iparhi to thima stin ipothesi to prosopiko ki o Tsagarakis kai kapioi pou molis katastrepsoun kati pane gia alli katastrofi.
Alla ine kako na nomizis oti ta xeris ola kai na ise ashetos proedre mavrantonaki.
Γράφε ελληνικά captain eagle!!! Επίσης σαν την πυθία και συ, ("ήξεις αφήξεις ουκ εν πολέμω θνήξεις") αν δεν βάλεις κόμμα στα λεγόμενά σου, καταλαβαίνει ο καθένας ότι θέλει...
Τώρα ποιος ακριβώς θα θέλει να πετάξει στο Ιράν, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες, παραμένει μυστήριο για εμένα. Ίσως οι commuter αεροπόροι, γιατί υπάρχουν μερικοί Έλληνες στην Mahan απ' ότι ξέρω.